Doporučujeme
Výroba vánočního svícnu
V tomto dvouhodinovém pracovním kurzu se seznámíte se základy, tipy a trendy vánoční floristiky. V praxi si vyzkoušíte výrobu svého vánočního svícnu pod dohledem zkušené floristky.
Hlasem k sobě: síla více-hlasu
Na kurzu zažiješ společnou harmonii a sílu vícehlasu. Na vlastní kůži pocítíš, že celek je více než suma částí. Zároveň prozkoumáš možnosti svého hlasu v jemnějších detailech. Srdečně tě zvu na dobrodružnou cestu HLASEM K SOBĚ – SÍLA VÍCE-HLASU!
Radkova Rétorika #1: „Poslouchají mě vůbec?“
Vyprávíš příběh a tví přátelé ztrácejí pozornost? Sděluješ něco kolegům a oni ti skáčou do řeči? Mluvíš před skupinou lidí, klepe se ti hlas a najednou nevíš, co říct? Mluvit umíme každý, ovšem já tě to naučím lépe!
Základy italské kuchyně s Lupem: PIZZA
Italskou kuchyni, i když její základy jsou docela jasné a jednoduché, často cizinci zbytečně komplikují a výsledky jsou pak minimálně srandovní... alespoň z pohledu Itala.
Kurz vaření pro začátečníky - nauč se základní techniky, které využiješ každý den
Začínáte vařit, ale chybí Vám úplné základy? Nejste si jistí, jak vypadá správné těsto, kolik je "trošku soli", jak vypadá cibulka do sklovata, jak udělat plátek masa šťavnatý a přesto dost opečený? Vše se naučíme.
Praktický kurz kvašení zeleniny s Janou Berkovou
Nejzdravější kvašení zeleniny v teorii i praxi.
Vyprodáno
Dostupný jako individuální
Základy indického vaření aneb zdravotní aspekty indického stravování
Indická kuchyně dokáže být nejen kořeněná. Přijďte i ti, co dáváte přednost nekořeněným jídlům. Stoupenci zdravé výživy...i pro Vás je kurz určen. Přijďte se něco nového dozvědět, naučit, dobře se najíst...
Luštěniny v receptech světových kuchyní
Průměrný Čech sní jen 2,5 kg luštěnin za rok. Přijďte se z těchto královen rostlinné stravy naučit připravovat pomazánky, slané a sladké chuťovky, polévky i hlavní jídla, inspirovaná různými světovými kuchyněmi.
Vaření zdravého menu online
Dvouhodinová zábavná aktivita i pro nekuchaře. Chcete jíst lépe, ale nevíte, kde začít? Tak právě pro vás je tento kurz, během kterého se naučíte vařit skvělá jídla přímo z pohodlí vaší kuchyně.
Základy italské kuchyně s Lupem: PIZZA
Italskou kuchyni, i když její základy jsou docela jasné a jednoduché, často cizinci zbytečně komplikují a výsledky jsou pak minimálně srandovní... alespoň z pohledu Itala.
Kurz pečení chleba z kvásku s Janou Berkovou
Naučíte vše o kvásku a jak si z něj připravit zdravý chleba Na kurzu si připravíte těsto a doma pak jeho pečením provoníte celý dům. Může přijít i ten, kdo si chce péct jen z kvasnic.
Kurz pečení chleba z kvásku s Janou Berkovou
Naučíte vše o kvásku a jak si z něj připravit zdravý chleba Na kurzu si připravíte těsto a doma pak jeho pečením provoníte celý dům. Může přijít i ten, kdo si chce péct jen z kvasnic.
Technika latte art
Chcete znát tajemství techniky latte art, díky které vám baristé nakreslí do cappuccina obrázek medvídka, srdíčko nebo tulipán? Naučte se, jak správně našlehat mikropěnu a zdobit mléčné nápoje i na vašem přístroji doma.
Kurz pečení chleba z kvásku s Janou Berkovou
Naučíte vše o kvásku a jak si z něj připravit zdravý chleba Na kurzu si připravíte těsto a doma pak jeho pečením provoníte celý dům. Může přijít i ten, kdo si chce péct jen z kvasnic.
Upečte si svůj cheesecake!
Cheesecake je jedním nejpopulárnějších dortů, ale chce to kvalitní suroviny a trochu praxe, aby dopadl podle Vašich představ. Jaké jsou druhy, na co si dát pozor a co patří do toho "pravého"? Pojďte si upéct ten svůj!
Základy italské kuchyně s Lupem: PIZZA
Italskou kuchyni, i když její základy jsou docela jasné a jednoduché, často cizinci zbytečně komplikují a výsledky jsou pak minimálně srandovní... alespoň z pohledu Itala.
Základy italské kuchyně s Lupem: PIZZA
Italskou kuchyni, i když její základy jsou docela jasné a jednoduché, často cizinci zbytečně komplikují a výsledky jsou pak minimálně srandovní... alespoň z pohledu Itala.
Kurz vaření pro začátečníky - nauč se základní techniky, které využiješ každý den
Začínáte vařit, ale chybí Vám úplné základy? Nejste si jistí, jak vypadá správné těsto, kolik je "trošku soli", jak vypadá cibulka do sklovata, jak udělat plátek masa šťavnatý a přesto dost opečený? Vše se naučíme.
Luštěniny v receptech světových kuchyní
Průměrný Čech sní jen 2,5 kg luštěnin za rok. Přijďte se z těchto královen rostlinné stravy naučit připravovat pomazánky, slané a sladké chuťovky, polévky i hlavní jídla, inspirovaná různými světovými kuchyněmi.
Veganské vaření - tempeh, seitan a spol.
Tempeh? Seitan? Nic vám to neříká? Pojďme se naučit připravit několik typově různých, ale rychlých a jednoduchých jídel z čistě rostlinných zdrojů, po kterých si budou olizovat prsty i zarytí odpůrci zdravé stravy.
Raw sladkosti I.
Rádi mlsáte a chcete se naučit zdravější varianty sladkých dobrot? Nechcete již svému tělu ubližovat lepkem a cukrem, ale nevíte, jak si takové sladkosti doma připravit? Pak je tento kurz právě pro Vás! :-)
Zážitková vycházka za jedlým býlím a květy na talíři
Je kumšt vařit jednoduše + skromně + bohatě na výživu a hlavně chutně. Nechte se inspirovat. Ochutnáte jídla z plevelů. Zažijete rostliny v přírodě, uvidíte kde rostou, jak vypadají a ochutnáte. Co všechno přinášejí divoké plevele do naší kuchyně?
Výroba domácí zmrzliny - naučte se gelato, sorbet i nanuky přesně podle vaší chuti
Milujete zmrzlinu? Kdo by ne! Přijďte se naučit udělat stejnou jako z vaší oblíbené zmrzlinárny. Se zmrzlinovačem i bez jakýchkoliv spotřebičů, z ingrediencí, které máte běžně doma. Spousta variant, receptů a triků!
Jak podnikat v gastru?
Sáhneme do našich zkušeností a poradíme s vaším podnikáním v gastronomii, případně nasměrujeme a předáme kontakt na profíka, který Vám na míru sestaví HACCP apod.
Kurz s upečením chleba s Janou Berkovou
Odejdete se svým teplým kvasnicovým chlebem a s těstem na kváskový chleba na upečení doma K tomu ještě dostanete 13letého Kváska a budete vědět, jak kváskovat a péct si chleba na "milion" způsobů.
Sladké pečení z kvásku s Janou Berkovu
Je to snadné, když víte jak. Na praktickém kurzu se dozvíte vše důležité a osvědčené z mé 14leté praxe.
Čajování - degustace a lekce přípravy kvalitních čajů
Ochutnávka celým čajovým spektrem. Zábavné a praktické návody, jak čaje připravit, jak si je vychutnat a jak se jimi šikovně omámit. Od nakopnutí přes uzemnění.
Káva jako zážitek
Pojďte se naučit jak si doma připravit dobrou kávu. Provedu vás celým procesem, od nákupu kávy, po její skladování, mletí a přípravu.
Upečte si své svatební koláčky!
Chystáte svatbu a chcete mít opravdu exkluzivní svatební koláčky? Vezměte s sebou partu kamarádek a upečeme je. Budou zcela podle Vašeho přání a ještě si užijete společný čas kreativně!
Upeč si svůj dort a vánočku aneb vše se dá naučit
Upeč si svůj dort a VÁNOČKU ANEB VŠE SE DÁ NAUČIT. Netradiční pečení sladkých dobrot (dortu a vánočky). Hodně lidí hledá v pečení nějaké složitosti a přitom je to tak jednoduché.
Vařením ke štíhlosti
Zhubněte zdravě a trvale díky jednoduchým principům štíhlého vaření. Bude vám to chutnat a příznivé dopady na svém zdraví pocítíte okamžitě.
Top 3 Korean recipes you can cook every day
Are you searching for some cool new recipes for either a quick dinner or a special occasion with friends? Let me share my favorite Korean recipes with you!
Božský karamel
Krémový smetanový karamel, oříšky v karamelu, bonbony a lízátka, karamelový sirup a likér, to vše spolu vyrobíme a ochutnáme. Už se ti sbíhají sliny?
Příprava na Silvestra: netradiční občerstvení na party - kurz vaření
Také už vás nudí klasické jednohubky nebo sýroví šneci z listového těsta? Pojďte se inspirovat dobrotami, které na oslavách servíruji já. Občerstvení je snadné a rychlé a rozhodně s ním zazáříte!


















