Veganské vaření - tempeh, seitan a spol.

611dcq9a29c-img-0084.jpg

Pavel Ovesný

Baví mě život na volné noze, pro který se snažím nadchnout i ostatní. Proto vzniknul můj první kurz Punkové podnikání, kde s dalšími freelancery i těmi, kteří to chtějí teprve zkusit, sdílíme... Více o lektorovi »

611dcq9a29c-img-0084.jpg

Pavel Ovesný

Baví mě život na volné noze, pro který se snažím nadchnout i ostatní. Proto vzniknul můj první kurz Punkové podnikání, kde s dalšími freelancery i těmi, kteří to chtějí teprve zkusit, sdílíme... Více o lektorovi »

20131204-170200-gyros.jpg
Žižkova 257, Řevnice u Prahy, Řevnice (mapa)

už jen jeden účastník a kurz se uskuteční

Zbývají už jen 3 místa

Nevyhovuje ti termín?

Nech nám svůj e-mail – dáme ti vědět, jakmile lektor vypíše nový termín.

Kurz již navštívilo 54 spokojených účastníků. Prohlédni si zpětnou vazbu ⇣

Zajímá vás rostlinná strava? Chtěli byste si zpestřit jídelníček a poznat nové suroviny a postupy? Pak jste na správné adrese. Na kurzu si připravíme a ochutnáme typově několik odlišných jídel různých světových kuchyní (česká, indická, thajská...) z řady rostlinných bílkovin, jako tofu, tempeh, seitan nebo robi, ale také surovin jako je červená čočka nebo houby shitake. Mimoto si předvedeme také pár rychlovek jen s mixérem - dezerty a pomazánky. Taky provětráme spíže a kredenc a ukážeme si méně časté ingredience. A navrch přidám spoustu tipů a fíglů.

Dveře do mé kuchyně ve staré vile s výhledem do velké zahrady a na Berounku mají otevřené nejen "absolventi" předešlého kurzu Veganství pro zelenáče, ale také ti, kteří se chtějí nechat přesvědčit o tom, že strava z čistě rostlinných zdrojů může být velice pestrá, vydatná a chutná. Přijďte poznat nové chutě i nové lidi.

Proč na kurz vyrazit?

  • během 5 hodin stihneme uvařit zhruba 8 odlišných jídel - polévky, pomazánky, hlavní jídla i něco na mlsání, ale zbude čas vydechnout i sdílet své radosti i nesnáze
  • odnesete si sebou vzorky pro své blízké, aby mohli také ochutnat
  • recepty jsou poměrně jednoduché, rychlé na přípravu a navržené tak, aby se daly snadno obměnit - získáte spoustu inspirace pro každodenní vaření
  • potkáváme se v malé skupince (5-7 lidí) v domácím prostředí staré vily, kde se rychle skamarádí i plašší introverti
  • máte možnost se zeptat, cokoliv vás okolo rostlinné stravy zajímá, mám s ní více než 10 let zkušeností

PS: z centra Prahy jezdí do Řevnic pohodlný patrový vlak 2x za hodinu, cesta zabere půlhodinku. V blízkosti jaké vedou dálnice Praha - Plzeň a Praha - Strakonice.

 

Doprovodné fotky

  • 20131204-170159-cizrnovy-gulas-1.jpg
  • 20131204-170159-mix-polevka-klicky.jpg
  • 20140429-120922-P4261103.JPG
  • 20140429-120922-P4261107.JPG
  • 20140429-120923-vareni.jpg

Odebírej náš newsletter

Posíláme tipy na nové kurzy, zajímavé a přínosné články a informujeme o dění a vývoji projektu Naučmese.