Základy italské kuchyně s Lupem: PIZZA

Lupo Terragni

Jsem Ital, žiji mezi Prahou a Itálii už 20 let. Dovážím italské dobroty nejvyšší kvality (víno, olej, těstoviny, rýži, loupaná rajčata, kávu, mouku...), baví mě Více o lektorovi »

Lupo Terragni

Jsem Ital, žiji mezi Prahou a Itálii už 20 let. Dovážím italské dobroty nejvyšší kvality (víno, olej, těstoviny, rýži, loupaná rajčata, kávu, mouku...), baví mě Více o lektorovi »

Lupo Terragni

Jsem Ital, žiji mezi Prahou a Itálii už 20 let. Dovážím italské dobroty nejvyšší kvality (víno, olej, těstoviny, rýži, loupaná rajčata, kávu, mouku...), baví mě Více o lektorovi »

Lupo Terragni

Jsem Ital, žiji mezi Prahou a Itálii už 20 let. Dovážím italské dobroty nejvyšší kvality (víno, olej, těstoviny, rýži, loupaná rajčata, kávu, mouku...), baví mě Více o lektorovi »

Lupo Terragni

Jsem Ital, žiji mezi Prahou a Itálii už 20 let. Dovážím italské dobroty nejvyšší kvality (víno, olej, těstoviny, rýži, loupaná rajčata, kávu, mouku...), baví mě Více o lektorovi »

Myslbekova 5, Praha 6, Praha (mapa)

už jen 2 účastníci a kurz se uskuteční

Zbývají už jen 3 místa

Myslbekova 5, Praha 6, Praha (mapa)

už jen 2 účastníci a kurz se uskuteční

Zbývají už jen 3 místa

Myslbekova 5, Praha 6, Praha (mapa)

už jen 2 účastníci a kurz se uskuteční

Zbývají už jen 3 místa

Myslbekova 5, Praha 6, Praha (mapa)

už jen 2 účastníci a kurz se uskuteční

Zbývají už jen 3 místa

Nech nám na sebe email

Dáme ti vědět, když lektor vypíše další nové termíny.

Kurz již navštívilo 20 spokojených účastníků. Prohlédni si zpětnou vazbu ⇣

Italskou kuchyni, i když její základy jsou docela jasné a jednoduché, často cizinci zbytečně komplikují a výsledky jsou pak minimálně srandovní... alespoň z pohledu Itala.

Proč lidé většinou neumí vařit italská jídla, i když pevně věří, že umí? Je to extrémně jednoduché: protože jim nikdy žádný Ital nevysvětloval, jak se to dělá!

Italská kuchyně je ve většině případech poměrně jednoduchá, stačí znát její pravidla, nic složitého nevymýšlet a mít správné a kvalitní suroviny.

Na tom kurzu připravíme 2 různá těsta, která se liší množstvím vody. Z těst připravíme spolu nejenom pizzu ale i pane (pečivo) a grissini (tyčinky).

Nejvíce a hlouběji se budeme věnovat pizze. Prozradím vám veškerá tajemství a pravidla, jak doma upéct opravdu dobrou a kvalitní pizzu.

Budeme spolu postupně péct různé druhy typických italských pizz, podle mých a vašich chutí.

A nakonec každý účastník si upeče vlastní pizzu domů.

Budeme používat jen ty nejlepší suroviny: mouka Molino Rosso, olej Iannarilli, rajčata S.Marzano Agrigenus, sýry Mozzarellart a další.

A samozřejmě všechno ochutnáme spolu s italskými víny. Vína bude dost, abychom byli veselí, ale ne tolik, abychom byli opilí :)

Kurz je pro všechny, kdo mají rádi italskou kuchyni, a chtějí se naučit ji správně ovládat.
Po kurzu budete vědět, jak připravit tyto skvělé italské pokrmy, a také co se nemá vůbec dělat. Pak se můžete pochlubit kamarádům a sami jim je uvařit.

Můj cíl je rozšířit pravou italskou kuchyni a u toho poznávat zajímavé lidí, kteří mají rádi Itálii a její jídlo.

Víš, že Lupo vede také tyto kurzy?

Víš, že Lupo vede také tyto kurzy?

Víš, že Lupo vede také tyto kurzy?

Víš, že Lupo vede také tyto kurzy?

Víš, že Lupo vede také tyto kurzy?

Doprovodné fotky

Odebírej náš newsletter

Posíláme tipy na nové kurzy, zajímavé a přínosné články. Informujeme o dění a vývoji projektu Naučmese.