Praktický kurz kvašení zeleniny s Janou berkovou

Jana Berková
Kvásek je mojí vášní a povoláním. Naučím i vás, jak s ním kamarádit. Péct, vařit, smažit... Slané i sladké! Napsala a vydala jsem 4 vymazlené Kváskové kuchařky Více o lektorovi »

Kurz teď nemá vypsaný termín
Nech nám svůj e-mail – dáš tak lektorovi podnět k vypsání nového termínu. Jakmile jej vypíše, dáme ti obratem vědět.
Kurz již navštívilo 13 spokojených účastníků. Prohlédni si zpětnou vazbu ⇣
Kvašení zeleniny je mojí další velkou vášní.
V zeláku kvasíme zelí celý život. Ve sklenicích WECK kvasím už 4. rokem a jsem jimi nadšená.
Zkvasím na co přijdu, zkouším vše možné i nemožné.
Chcete-li naučím to i vás. A prozradím vám i např. fintu, jak mít zelí stále krásně křupavé.
CO VÁS ČEKÁ?
– Teorie a hlavně praxe v kvašení zeleniny. Co půjde předvedu a vše řeknu.
– společná příprava zeleniny a pak kreativní naložení do sklenice. Přinesu formičky, ať je zelenina i na pohled krásná.
– ochutnávka čerstvého i déle kvašeného. Ve vlastní šťávě i v nálevu.
NA KURZ SI PŘINESETE JEN:
– zástěru, přezůvky, prkýnko a ostré nože – malý a velký (kvalitní nože si můžete na kurzu zakoupit)
Z KURZU SI ODNESETE:
– naložené zelí s různými příchutěmi, se zeleninou na ozdobu – ve sklenici WECK na 850 ml. a 290 ml.
volitelně pak:
– kvasící kuchařku od Kyselových
– různé velikosti sklenic na různé zeleniny, postupy a příležitosti
– pomůcky – škrabky, stěrky, vykrajovací formičky na zdobení …
Kurz může být samozřejmě i u vás ve vaši kuchyni. Struhadla, sklenice a vše potřebné přivezu s sebou.
Před kurzem s vámi budu ještě komunikovat mailem.
Moc se na naše společné nakládání, tvůrčí atmosféru i na vás těším! 🙂
Další zajímavé kurzy

Základy ovládání zrcadlovky
Brno ,

Práce se stresem, emocemi a traumaty metodou FasterEFT
Kdekoli v ČR ,

Objev svůj kariérní směr: konzultace
Webinář - online ,

Speciální tlaková masáž pro rychlé odstranění bolesti hlavy

BRAND JE MRKEV: A-se-ty
Brno ,
Kurz byl velmi poučný. Jsem ráda, že jsem se naučila péct z kvásku. Teď už jinak nepeču!
Kurz byl vedený v příjemném prostředí fotoateliéru. Pěkně jsme si popovídaly ještě s jednou absolventkou o zdravé výživě, zkušenostech s vařením a hlavně jsme se ponořily do světa našich babiček, které pekly a vařily s kváskem.
Na kurzu jsem se dozvěděla to, co jsem chtěla a co jsem čekala, že se dozvím, ale i spoustu vychytávek navíc.
Kurz byl fajn, první chléb se mi moc nepovedl (nechala jsem ho málo vykynout), ale druhý už je výborný.
Kurz je pro člověka, který se chce naučit pracovat s kváskem velmi přínosný.
Kurz jsem koupil jako dárek, takže jen zprostředkovávám dojmy obdarované.
"Během kurzu si sice neupečete svůj první chleba, ale dozvíte se vše potřebné o zdravějším pečení. Získáte motivaci, potřebné informace , kvásek a přijemně si popovidáte. Kurz můžu jen doporučit."
Odpovídáš či reaguješ na tento komentář: