Vařením ke štíhlosti

294e4y33qara7ga-soyakova20052021-0116-pp-2.jpeg

Eva Sojáková

Specializuji se na štíhlé vaření a tím pomáhám lidem snížit váhu, zlepšit trávení a uzavřít s jídlem mír. Nade vše mě baví o jídle mluvit, ráda ho jím, nakupuji Více o lektorovi »

294e4y33qara7ga-soyakova20052021-0116-pp-2.jpeg

Eva Sojáková

Specializuji se na štíhlé vaření a tím pomáhám lidem snížit váhu, zlepšit trávení a uzavřít s jídlem mír. Nade vše mě baví o jídle mluvit, ráda ho jím, nakupuji Více o lektorovi »

294e4y33qara7ga-soyakova20052021-0116-pp-2.jpeg

Eva Sojáková

Specializuji se na štíhlé vaření a tím pomáhám lidem snížit váhu, zlepšit trávení a uzavřít s jídlem mír. Nade vše mě baví o jídle mluvit, ráda ho jím, nakupuji Více o lektorovi »

4b8g8qff8qu4sjo-pudink.jpeg
Petra Slezáka 7, Praha 8, Praha (mapa)

už jen 2 účastníci a kurz se uskuteční

Zbývají už jen 4 místa

Petra Slezáka 7, Praha 8, Praha (mapa)

už jen 2 účastníci a kurz se uskuteční

Zbývají už jen 4 místa

Nevyhovuje ti vypsaný termín?

Nech nám svůj e-mail – dáme ti obratem vědět, jakmile lektor vypíše další nové termíny.

Kurz již navštívilo 17 spokojených účastníků. Prohlédni si zpětnou vazbu ⇣

Zvu vás na kurz, ve kterém se naučíte vynikající recepty, s jejichž pomocí zdravým a udržitelným způsobem zhubnete.

Většina lidí nemá přehled o tom, kolik kalorií v čem je. A přestože mají pocit, že jedí málo, konzumují ve skutečnosti příliš mnoho energie. Pokud hodně a namáhavě pracují nebo sportují, je to v pořádku, jinak se ale tato přebytečná energie ukládá do zásob.

V kurzu se zaměříme na alternativy příloh, které geniálně sníží kalorickou hodnotu jídla a zároveň výborně chutnají. Naučíme se dělat  květákovou rýži jako alternativu k bílé rýži; cuketové nudle jako alternativu k těstovinám a batátové nudle jako alternativu k bramborám. 

Dále si vyzkoušíme tři vyladěné snídaně. Nejen že skvěle chutnají, ale také po nich není dlouho hlad: delikátní ovesnou a čirokovou kaši a zdravím nabitou kaši z chia semínek. 

Vyzkoušíme si překvapivě lahodné alternativy masa: tempeh a luštěniny. Z tempehu uděláme křupavé nudličky a mungo fazolky nám báječně nahradí maso v boloňské omáčce. Luštěniny jsou skutečné superpotraviny, které k naší škodě jíme málo. Po tomhle kurzu jim přijdete na chuť, to garantuji.

A k dobré si kávě si dáme i dobrý dezert. To abyste viděli, že ani sladké tečky se nemusíme vzdávat..:-)

Cílem štíhlého vaření je, abychom byli zdraví, optimálně upravili svou váhu a měli dost energie na to, co nás v životě těší. A také abychom se cítili dobře a sebevědomě.

Co na kurzu kromě cateringu dostanete?

1) domácí ořechové máslo jako dárek,
2) redukční recepty a postupy.


Přijďte na můj kurz a pokud vás zklame, vrátím vám bez jakýchkoliv otázek peníze!

Těším se! Eva Cookacka.cz

P. S. Čím dřív se naučíte vařit štíhle, tím dřív se můžete cítit dobře. Začněte hubnout do plavek už teď! :-)

 

Doprovodné fotky

  • 39c22bq5ik1i54n-uvodni-fotka-fb.jpg
  • 61ync1v4l7yovrh-matros.jpeg
  • 6b7jcehm7lpa50j-na-taliri.jpeg
  • 1gkdt7bijiorwxi-maso.jpeg
  • 5f5v8fgijmnsd72-kolac.jpeg
  • 30imbhlzmdorjae-varime.jpeg
  • 6euq0fhwych8dx2-repa.jpeg
  • 5tbs4xiw5aro6kf-kvetak.jpeg

Odebírej náš newsletter

Posíláme tipy na nové kurzy, zajímavé a přínosné články. Informujeme o dění a vývoji projektu Naučmese.