Kváskový chléb poctivě a s láskou
Daruješ-li člověku krajíc chleba, nakrmíš ho na jeden den, naučíš-li ho chleba péct, dáš mu jídlo na celý život. Zážitkový kurz s jasným cílem.
Kurz zdravého pečení s Ilonou
Společně si v počtu pouze 6 účastníků upečeme dezerty bez lepku, slazené medem a téměř bez tuku.
Nauč se makronky
Tajemství skvělých makronek existuje a já tak trochu rebelsky tvrdím, že makronky nejsou až tak velká věda. :-)
Základy italské kuchyně s Lupem: PIZZA
Italskou kuchyni, i když její základy jsou docela jasné a jednoduché, často cizinci zbytečně komplikují a výsledky jsou pak minimálně srandovní... alespoň z pohledu Itala.
Kváskový chléb poctivě a s láskou
Daruješ-li člověku krajíc chleba, nakrmíš ho na jeden den, naučíš-li ho chleba péct, dáš mu jídlo na celý život. Zážitkový kurz s jasným cílem.
Degustace olivových olejů a dalších italských delikates
Zažili jste někdy na vlastní kůži degustaci extrapanenských olivových olejů? Že ne? My ano, a nezůstalo jen u olejů!
Jak si upéct chleba z kvásku s Janou Berkovu
Je to snadné, když víte jak. Na praktickém kurzu se dozvíte vše důležité a osvědčené z mé 12leté praxe.
Jak na zdobení perníčků
Miluješ pečení perníčků, ale zdobení Tě pořád trochu zlobí? Tak s tím je konec. Na workshopu Tě naučím, jak si jednoduše vyrobit dokonalou perníkovou polevu, se kterou je zdobení perníčků radost!
Čajová revoluce
Čajová revoluce je změna přístupu k čajům: z pasivního kupujícího se stane aktivní experimentátor. Příprava čaje je pak uměleckým zážitkem, hrou s barvami, vůněmi a chutěmi.
Koktejly jsou věčné
Naučte se míchat koktejly a upoutejte hosty svou cocktail party ještě letos!
Volný termín je 30. 11.
Technika latte art
Chcete znát tajemství techniky latte art, díky které vám baristé nakreslí do cappuccina obrázek medvídka, srdíčko nebo tulipán? Naučte se, jak správně našlehat mikropěnu a zdobit mléčné nápoje i na vašem přístroji doma.
Čajování - degustace a lekce přípravy kvalitních čajů
Ochutnávka celým čajovým spektrem. Zábavné a praktické návody, jak čaje připravit, jak si je vychutnat a jak se jimi šikovně omámit. Od nakopnutí přes uzemnění.