Doporučujeme
Jak na zdobení perníčků
Miluješ pečení perníčků, ale zdobení Tě pořád trochu zlobí? Tak s tím je konec. Na workshopu Tě naučím, jak si jednoduše vyrobit dokonalou perníkovou polevu, se kterou je zdobení perníčků radost!
Permakultura pro budoucnost
Permakultura je designový systém pro trvale udržitelný život. Ukazuje cesty, jak uspokojovat svoje oprávněné lidské potřeby tak, abychom přitom nelikvidovali svět, ve které žijeme.
Módní značka: Jak uspět? 10 tipů, co vám nikdo nikdy neřekne, ale musíte je vědět
Uspět ve světě módy je výzva. Konkurence je velká a trh je přehlcený značkami, které často vypadají skvěle na sítích, ale né vždy nemají pevný základ. Co tedy rozhoduje o tom, jestli značka uspěje?
Kurz vaření pro začátečníky - nauč se základní techniky, které využiješ každý den
Začínáte vařit, ale chybí Vám úplné základy? Nejste si jistí, jak vypadá správné těsto, kolik je "trošku soli", jak vypadá cibulka do sklovata, jak udělat plátek masa šťavnatý a přesto dost opečený? Vše se naučíme.
Kurz vaření pro začátečníky - nauč se základní techniky, které využiješ každý den
Začínáte vařit, ale chybí Vám úplné základy? Nejste si jistí, jak vypadá správné těsto, kolik je "trošku soli", jak vypadá cibulka do sklovata, jak udělat plátek masa šťavnatý a přesto dost opečený? Vše se naučíme.
Nauč se makronky
Tajemství skvělých makronek existuje a já tak trochu rebelsky tvrdím, že makronky nejsou až tak velká věda. :-)
Kurz vaření pro začátečníky - nauč se základní techniky, které využiješ každý den
Začínáte vařit, ale chybí Vám úplné základy? Nejste si jistí, jak vypadá správné těsto, kolik je "trošku soli", jak vypadá cibulka do sklovata, jak udělat plátek masa šťavnatý a přesto dost opečený? Vše se naučíme.
Kurz vaření pro začátečníky - nauč se základní techniky, které využiješ každý den
Začínáte vařit, ale chybí Vám úplné základy? Nejste si jistí, jak vypadá správné těsto, kolik je "trošku soli", jak vypadá cibulka do sklovata, jak udělat plátek masa šťavnatý a přesto dost opečený? Vše se naučíme.
Kurz s upečením chleba pro dva s Janou Berkovou
Odejdete se svým teplým kvasnicovým chlebem, těstem na kváskový chleba na upečení doma, 13letým kváskem a budete vědět, jak kváskovat a pést si chleba na "milionů způsobů.
Kváskový chléb poctivě a s láskou
Daruješ-li člověku krajíc chleba, nakrmíš ho na jeden den, naučíš-li ho chleba péct, dáš mu jídlo na celý život. Zážitkový kurz s jasným cílem.
Kurz pečení chleba z kvásku s Janou Berkovou
Naučíte vše o kvásku a jak si z něj připravit zdravý chleba Na kurzu si připravíte těsto a doma pak jeho pečením provoníte celý dům. Může přijít i ten, kdo si chce péct jen z kvasnic.
Čajová revoluce
Čajová revoluce je změna přístupu k čajům: z pasivního kupujícího se stane aktivní experimentátor. Příprava čaje je pak uměleckým zážitkem, hrou s barvami, vůněmi a chutěmi.
Kurz vaření pro začátečníky - nauč se základní techniky, které využiješ každý den
Začínáte vařit, ale chybí Vám úplné základy? Nejste si jistí, jak vypadá správné těsto, kolik je "trošku soli", jak vypadá cibulka do sklovata, jak udělat plátek masa šťavnatý a přesto dost opečený? Vše se naučíme.
Praktický kurz kvašení zeleniny s Janou Berkovou
Nejzdravější kvašení zeleniny v teorii i praxi.
Příprava na Silvestra: netradiční občerstvení na party - kurz vaření
Také už vás nudí klasické jednohubky nebo sýroví šneci z listového těsta? Pojďte se inspirovat dobrotami, které na oslavách servíruji já. Občerstvení je snadné a rychlé a rozhodně s ním zazáříte!







