Koktejly jsou věčné

50wzvg8tlimgo5n-alex-na-schodech-bugsys-cerven-2018.jpg

Alex Mikšovic

Pracoval jsem jako barman čtyřicet let. Za barovým pultem jsem působil jako konzervativní klasik: žádné infuze kopřiv ve vodce a uschlé větvičky rozmarýnu v gin Více o lektorovi »

50wzvg8tlimgo5n-alex-na-schodech-bugsys-cerven-2018.jpg

Alex Mikšovic

Pracoval jsem jako barman čtyřicet let. Za barovým pultem jsem působil jako konzervativní klasik: žádné infuze kopřiv ve vodce a uschlé větvičky rozmarýnu v gin Více o lektorovi »

928y18xfpt2sbtk-alex-v-bugsys.jpg
Bugsy's Bar, Praha 1, Kostečná 1, Praha (mapa)

už jen 2 účastníci a kurz se uskuteční

Zbývají už jen 4 místa

Přihlášení účastníci

Nevyhovuje ti termín?

Nech nám svůj e-mail – dáme ti vědět, jakmile lektor vypíše nový termín.

Kurz již navštívilo 106 spokojených účastníků. Prohlédni si zpětnou vazbu ⇣

Kurs výroby míšených nápojů pro amatéry.

„Kdokoliv může dělat dobré koktejly. Umění míchání nápojů není přísně a žárlivě střeženým tajemstvím. Ani schopností získanou lety svědomitého úsilí. Lze se mu naučit prakticky přes noc.“

Těmito slovy začíná kniha Davida Augusta Emburyho, newyorského právníka a uznávaného znalce koktejlové kultury, která vyšla poprvé v roce 1948. Poskytují naději, že tříhodinový tréninkový program KOKTEJLY JSOU VĚČNÉ, který se poprvé uskutečnil 27. června 2015, dosáhne i letos svých cílů.

Kurs se koná za barovým pultem nejpřednějšího českého baru BUGSY´s, Praha 1, Kostečná 1, od 10 do 13 hodin vždy pro minimálně 3 a maximálně 5 účastníků.

Po absolvování tohoto programu budete schopni:

  • POUŽÍT základní metody výroby míšených nápojů (míchací sklenici, šejkr a přímo sklenku)
  • ROZHODNOUT, kterou metodu použít při aplikaci vylosované receptury
  • POSOUDIT výkon profesionálního barmana a baru

Cena kursu je 700,- Kč. Zahrnuje tříhodinovou výuku ve skupině a výrobu a konzumaci 4 koktejlů z prémiových surovin.

KURS NENÍ URČEN PRO PROFESIONÁLY!

Lektorem kursu je Alex Mikšovic, který ukončil svou čtyřicetiletou kariéru v roce 2002 jako šéfbarman Bebop Baru hotelu Radisson SAS Alcron Praha. V současné době vede rubriku BAR v českém vydání měsíčníku Playboy a přispívá do odborných gastronomických časopisů.

koktejly-banner.jpg

Odebírej náš newsletter

Posíláme tipy na nové kurzy, zajímavé a přínosné články. Informujeme o dění a vývoji projektu Naučmese.