Koktejly jsou věčné

50wzvg8tlimgo5n-alex-na-schodech-bugsys-cerven-2018.jpg

Alexander Mikšovic

Pracoval jsem jako barman čtyřicet let. Za barovým pultem jsem působil jako konzervativní klasik: žádné infuze kopřiv ve vodce a uschlé větvičky rozmarýnu v gin Více o lektorovi »

50wzvg8tlimgo5n-alex-na-schodech-bugsys-cerven-2018.jpg

Alexander Mikšovic

Pracoval jsem jako barman čtyřicet let. Za barovým pultem jsem působil jako konzervativní klasik: žádné infuze kopřiv ve vodce a uschlé větvičky rozmarýnu v gin Více o lektorovi »

50wzvg8tlimgo5n-alex-na-schodech-bugsys-cerven-2018.jpg

Alexander Mikšovic

Pracoval jsem jako barman čtyřicet let. Za barovým pultem jsem působil jako konzervativní klasik: žádné infuze kopřiv ve vodce a uschlé větvičky rozmarýnu v gin Více o lektorovi »

50wzvg8tlimgo5n-alex-na-schodech-bugsys-cerven-2018.jpg

Alexander Mikšovic

Pracoval jsem jako barman čtyřicet let. Za barovým pultem jsem působil jako konzervativní klasik: žádné infuze kopřiv ve vodce a uschlé větvičky rozmarýnu v gin Více o lektorovi »

50wzvg8tlimgo5n-alex-na-schodech-bugsys-cerven-2018.jpg

Alexander Mikšovic

Pracoval jsem jako barman čtyřicet let. Za barovým pultem jsem působil jako konzervativní klasik: žádné infuze kopřiv ve vodce a uschlé větvičky rozmarýnu v gin Více o lektorovi »

928y18xfpt2sbtk-alex-v-bugsys.jpg
Praha 1, Kostečná 1, Praha (mapa)

Přihlášení účastníci

Praha 1, Kostečná 1, Praha (mapa)

Přihlášení účastníci

Kostečná 1, Praha 1, Praha (mapa)

už jen 4 účastníci a kurz se uskuteční

Zbývá 5 míst

Kostečná 1, Praha 1, Praha (mapa)

už jen 4 účastníci a kurz se uskuteční

Zbývá 5 míst

Nevyhovuje ti vypsaný termín?

Nech nám svůj e-mail – dáme ti obratem vědět, jakmile lektor vypíše další nové termíny.

Kurz již navštívilo 131 spokojených účastníků. Prohlédni si zpětnou vazbu ⇣

Kurs výroby míšených nápojů pro amatéry.

„Kdokoliv může dělat dobré koktejly. Umění míchání nápojů není přísně a žárlivě střeženým tajemstvím. Ani schopností získanou lety svědomitého úsilí. Lze se mu naučit prakticky přes noc.“

Těmito slovy začíná kniha Davida Augusta Emburyho, newyorského právníka a uznávaného znalce koktejlové kultury, která vyšla poprvé v roce 1948. Poskytují naději, že tříhodinový tréninkový program KOKTEJLY JSOU VĚČNÉ, který se poprvé uskutečnil 27. června 2015, dosáhne i letos svých cílů.

Kurs se koná za barovým pultem nejpřednějšího českého baru BUGSY´s, Praha 1, Kostečná 1, od 10 do 13 hodin vždy pro minimálně 3 a maximálně 5 účastníků.

Po absolvování tohoto programu budete schopni:

  • POUŽÍT základní metody výroby míšených nápojů (míchací sklenici, šejkr a přímo sklenku)
  • ROZHODNOUT, kterou metodu použít při aplikaci vylosované receptury
  • POSOUDIT výkon profesionálního barmana a baru

Cena kursu je 800,- Kč. Zahrnuje tříhodinovou výuku ve skupině a výrobu a konzumaci 4 koktejlů z prémiových surovin.

KURS NENÍ URČEN PRO PROFESIONÁLY!

Lektorem kursu je Alex Mikšovic, který ukončil svou čtyřicetiletou kariéru v roce 2002 jako šéfbarman Bebop Baru hotelu Radisson SAS Alcron Praha. V současné době vede rubriku BAR v českém vydání měsíčníku Playboy a přispívá do odborných gastronomických časopisů.

koktejly-banner.jpg

Víš, že Alexander vede také tyto kurzy?

Víš, že Alexander vede také tyto kurzy?

Víš, že Alexander vede také tyto kurzy?

Víš, že Alexander vede také tyto kurzy?

Víš, že Alexander vede také tyto kurzy?

Koktejly jsou věčné

Koktejly jsou věčné

Odebírej náš newsletter

Posíláme tipy na nové kurzy, zajímavé a přínosné články. Informujeme o dění a vývoji projektu Naučmese.