Koktejly jsou věčné

5v7slb1hlizj4uu-jeden-koktejl-nestaci.jpeg

Alex Mikšovic

Poprvé jsem zatřásl šejkrem v roce1967 v restauraci III. cenové skupiny u přehrady na Souši v Jizerských horách. Kariéru jsem uzavřel v roce 2002 jako šéfbarman Více o lektorovi »

1cuapy2dtio65g8-bugsys-by-alex.jpeg

Kurz teď nemá vypsaný termín

Nech nám svůj e-mail – dáš tak lektorovi podnět k vypsání nového termínu. Jakmile jej vypíše, dáme ti obratem vědět.

Kurz již navštívilo 216 spokojených účastníků. Prohlédni si zpětnou vazbu ⇣

Cocktailians!

Dávný slogan SPORTEM KE ZDRAVÍ A TRVALÉ INVALIDITĚ mě dohnal a nechal jsem si v minulých dnech - nikoliv pro korunu - vrtat koleno. Netěší mě to zrovna v roce, kdy v dubnu uplyne rovných deset let, co se věnuji na naucmese.cz koktejlové osvětě mezi amatéry, ale Life si what happens to you while you´re busy making other plans.

Rekonvalescence by měla trvat asi tři měsíce, pokud budu pilně cvičit. A to budu! Takže vytrvejte, jakmile uvidím na čtyři týdny dopředu, vrátím se s velkou radostí mezi Vás s dalšími termíny.

Alex, únor 2025

**********

Kurs přípravy koktejlů

Tříhodinový kurs Koktejly jsou věčné, který se poprvé uskutečnil 27. června 2015, vás naučí:

  • POUŽÍT  tři základní metody výroby míšených nápojů
  • NAMÍCHAT koktejl podle zvolené receptury

Kurs se koná zpravidla jednou za měsíc v baru BUGSY´s, Praha 1, Kostečná 1 od 10 do 13 hodin pro minimálně 3 a maximálně 6 účastníků.

Cena kursu je 800,- Kč. Zahrnuje výrobu (a konzumaci:-) 4 koktejlů z prémiových surovin.

Kurs vede Alex Mikšovic, který ukončil čtyřicetiletou kariéru v roce 2002 jako první šéfbarman Bebop Baru hotelu Radisson SAS Praha. V dubnu 2023 vyšla pro zájemce o míšené nápoje v nakladatelství GRADA jeho knížka Jeden koktejl nestačí.

koktejly-banner.jpg

Odebírej náš newsletter

Posíláme tipy na nové kurzy, zajímavé a přínosné články. Informujeme o dění a vývoji projektu Naučmese.