Vánoční výběr kurzů

Kurz makronek francouzskou metodou

4omeiannnmt-fullsizeoutput-a97.jpeg

Kateřina Fialová

"Dříve manažerka z Prahy, dnes jihočeská královna dortů", tak tohle o mne napsali v časopisu Apetit v roce 2017. A vlastně měli zčásti pravdu, jen nepeču pouze dorty :-) Po narození syna a jeho... Více o lektorovi »

4omeiannnmt-fullsizeoutput-a97.jpeg

Kateřina Fialová

"Dříve manažerka z Prahy, dnes jihočeská královna dortů", tak tohle o mne napsali v časopisu Apetit v roce 2017. A vlastně měli zčásti pravdu, jen nepeču pouze dorty :-) Po narození syna a jeho... Více o lektorovi »

4omeiannnmt-fullsizeoutput-a97.jpeg

Kateřina Fialová

"Dříve manažerka z Prahy, dnes jihočeská královna dortů", tak tohle o mne napsali v časopisu Apetit v roce 2017. A vlastně měli zčásti pravdu, jen nepeču pouze dorty :-) Po narození syna a jeho... Více o lektorovi »

4omeiannnmt-fullsizeoutput-a97.jpeg

Kateřina Fialová

"Dříve manažerka z Prahy, dnes jihočeská královna dortů", tak tohle o mne napsali v časopisu Apetit v roce 2017. A vlastně měli zčásti pravdu, jen nepeču pouze dorty :-) Po narození syna a jeho... Více o lektorovi »

4omeiannnmt-fullsizeoutput-a97.jpeg

Kateřina Fialová

"Dříve manažerka z Prahy, dnes jihočeská královna dortů", tak tohle o mne napsali v časopisu Apetit v roce 2017. A vlastně měli zčásti pravdu, jen nepeču pouze dorty :-) Po narození syna a jeho... Více o lektorovi »

4omeiannnmt-fullsizeoutput-a97.jpeg

Kateřina Fialová

"Dříve manažerka z Prahy, dnes jihočeská královna dortů", tak tohle o mne napsali v časopisu Apetit v roce 2017. A vlastně měli zčásti pravdu, jen nepeču pouze dorty :-) Po narození syna a jeho... Více o lektorovi »

6sc7tk1taep-fullsizeoutput-969.jpeg
Hoštice u Volyně 49, Hoštice (mapa)

už jen 4 účastníci a kurz se uskuteční

Přihlašování ukončeno

Hoštice u Volyně 49, Hoštice (mapa)

už jen 4 účastníci a kurz se uskuteční

Přihlašování ukončeno

Hoštice u Volyně 49, Hoštice (mapa)

už jen 4 účastníci a kurz se uskuteční

Zbývají už jen 4 místa

Hoštice u Volyně 49, Hoštice (mapa)

Přihlášení účastníci

Hoštice u Volyně 49, Hoštice (mapa)

už jen 3 účastníci a kurz se uskuteční

Zbývají už jen 3 místa

Přihlášení účastníci

Nevyhovuje ti termín?

Nech nám svůj e-mail – dáme ti vědět, jakmile lektor vypíše nový termín.

Přihlašování ukončeno
Přihlašování ukončeno
Přihlašování ukončeno

Poznámka k termínu

Celková kapacita jsou 4 účastníci. Lze dohodnout za příplatek i individuální kurz pro alespoň 2 osoby a to i ve všední dny včetně večerních hodin.

Kurz je již plně obsazen. 

Poznámka k termínu

Poslední volné místo

Poznámka k termínu

Minimální počet účastníků pro konání kurzu je 2 osoby. Po dohodě je možné uskutečnit i individuální kurz (za příplatek) a to i ve všední den nebo večerních hodinách.

Poznámka k termínu

Minimální počet účastníků pro konání kurzu je 2 osoby. Po dohodě je možné uskutečnit i individuální kurz (za příplatek) a to i ve všední den nebo večerních hodinách.

Poznámka k termínu

Minimální počet účastníků pro konání kurzu je 2 osoby. Po dohodě je možné uskutečnit i individuální kurz (za příplatek) a to i ve všední den nebo večerních hodinách.

Aktuálně je volné již jen jedno místo!

Chcete se naučit péct tuto delikátní cukrovinku, strávit příjemné odpoledne nebo se jen tak pobavit s jinými pekařskými nadšenci? Pak se k nám přidejte a přijeďte na kurz pečení makronek francouzskou metodou.

Péct budeme v útulné kuchyni jihočeské chalupy s výhledem na Boubín, přímo ve filmových Hošticích. Domácí prostředí je podle mne důležité, aby bylo možné nabité zkušenosti pak aplikovat ve Vaší vlastní kuchyni.

Každý účastník získá certifikát o absolvování kurzu. S sebou si odnesete i vlastnoručně vyrobené makronky a várku mandlové mouky na Vaše první domácí tvoření.

V ceně kurzu je veškerý materiál, zapůjčení pomůcek a občerstvení. Kurz je možno darovat i formou dárkového poukazu, případně domluvit individuální kurz v jiném termínu.

Na kurz si s sebou prosím vezměte pohodlné oblečení, domácí obuv a dobrou náladu. 

Základní osnova kurzu:

  • nejprve něco z teorie (rozdíl mezi pečením italskou a francouzskou metodou), Vaše zkušenosti, event. úskalí, jaké s makronkami máte, vše doplněné ochutnávkou makronek a dobrou kávou či čajem
  • výroba náplně
  • samotné pečení makronek francouzskou metodou
  • čekání, jak to dopadne :-)
  • plnění makronek, přesun do Vašich krabiček
  • předání certifikátů a společné foto

V budoucnu Vás ráda pozvu na další kurzy, zejména francouzských máslových koláčů, tartaletek, cupcakes a dortů. Od základu pečení až po elegantní zdobení krémem či fondánem. 

Těším se moc na Vás, Katka

Doprovodné fotky

  • 55923wdgopl-fullsizeoutput-a1f.jpeg
  • 67ikwdi8b5w-96eb32d8-793e-471b-9969-4f5810f2849c.jpg
  • 5ifuqy292pc-fullsizeoutput-987.jpeg
  • 9hj3sxja5xx-fullsizeoutput-97a.jpeg
  • 3wy345e4it4-dsc-9654.jpg
  • 9dxag0xd56h-dsc-9559.jpg
  • 3cx7nvtddnc-dsc-9450.jpg
  • 8szhonjatfq-dsc-9482.jpg
  • 929osssr42s-dsc-9528.jpg

Odebírej náš newsletter

Posíláme tipy na nové kurzy, zajímavé a přínosné články a informujeme o dění a vývoji projektu Naučmese.