Doporučujeme

Betonování – šperky, květináče, doplňky

Pojďte objevit nový materiál a zkusit si s ním pracovat. Vytvořit si můžete třeba květináč, vázu, šperky nebo něco jiného.

Praha

Zbavte se stresu a traumat pomocí TRE®

Cítíte stres, napětí nebo důsledky traumatu? Zkoušeli jste uvolnit napětí, zlepšit svůj spánek, zvládat stres, ADHD nebo zlepšit vztahy a nic nezabírá? Myslíte, že vám už není pomoci? Ale ano, dovolte mi představit metodu TRE®.

Webinář - online
  • skupinové
  • individuální
  • video kurzy
  • webináře

Pečení chleba z kvásku s Janou Berkovou

Naučíte se, jak si připravit chutný a zdravý kváskový chleba. Snadno, rychle, levně a hlavně chutně. Budete umět kamarádit s kváskem a inspirujete se, co vše další se z něj dá připravit.

Olomouc

Kváskový chléb poctivě a s láskou

Daruješ-li člověku krajíc chleba, nakrmíš ho na jeden den, naučíš-li ho chleba péct, dáš mu jídlo na celý život. Zážitkový kurz s jasným cílem.

Brno

Nauč se makronky

Tajemství skvělých makronek existuje a já tak trochu rebelsky tvrdím, že makronky nejsou až tak velká věda. :-)

Video kurz

Základy italské kuchyně s Lupem: PIZZA

Italskou kuchyni, i když její základy jsou docela jasné a jednoduché, často cizinci zbytečně komplikují a výsledky jsou pak minimálně srandovní... alespoň z pohledu Itala.

Praha
Vyprodáno

Koktejly jsou věčné

„Kdokoliv může dělat dobré koktejly. Umění míchání nápojů není přísně a žárlivě střeženým tajemstvím, ani schopností získanou lety svědomitého úsilí. Lze se mu naučit prakticky přes noc.“ D. A. Embury, právník a barman-amatér, New York, 1948

Praha

Bezlepkové pečení a vaření z kvásku z jednodruhových mouk

Upéct si zdravý bezlepkový kváskový chleba je ještě jednodušší, než ten lepkový. Naučím vás to!

Kdekoli v ČR

Technika latte art

Chcete znát tajemství techniky latte art, díky které vám baristé nakreslí do cappuccina obrázek medvídka, srdíčko nebo tulipán? Naučte se, jak správně našlehat mikropěnu a zdobit mléčné nápoje i na vašem přístroji doma.

Praha

Kurz makronek francouzskou metodou

Zvu Vás na kurz pečení makronek francouzskou metodou (bez cukrového rozvaru). Populární makronky asi netřeba představovat. Většina začátečníků však potřebuje pár rad, jak na ně. A to Vám právě zde nabízím.

Hoštice

Čajová revoluce

Čajová revoluce je změna přístupu k čajům: z pasivního kupujícího se stane aktivní experimentátor. Příprava čaje je pak uměleckým zážitkem, hrou s barvami, vůněmi a chutěmi.

Video kurz

Technika latte art

Chcete znát tajemství techniky latte art, díky které vám baristé nakreslí do cappuccina obrázek medvídka, srdíčko nebo tulipán? Naučte se, jak správně našlehat mikropěnu a zdobit mléčné nápoje i na vašem přístroji doma.

Praha

Kurz makronek francouzskou metodou

Zvu Vás na kurz pečení makronek francouzskou metodou (bez cukrového rozvaru). Populární makronky asi netřeba představovat. Většina začátečníků však potřebuje pár rad, jak na ně. A to Vám právě zde nabízím.

Hoštice

Božský karamel

Krémový smetanový karamel, oříšky v karamelu, bonbony a lízátka, karamelový sirup a likér, to vše spolu vyrobíme a ochutnáme. Už se ti sbíhají sliny?

Praha

Nevybral/a sis žádný kurz?

např. pečeme s konopím, sestavujeme vesmírnou raketu, ...

Odebírej náš newsletter

Posíláme tipy na nové kurzy, zajímavé a přínosné články. Informujeme o dění a vývoji projektu Naučmese.