Doporučujeme

MARKETINGOVÁ STRATEGIE BEZ BLUDIŠTĚ: Pochopte, co opravdu funguje
Stále tápete v marketingu a nevíte, kde začít? Vyhazujete peníze za reklamu bez výsledků? V kurzu pochopíte marketing od základu a naučíte se tvořit strategii, která dává smysl. Bez zbytečných výdajů, bez chaosu a s jasným plánem, co skutečně funguje

Pečení makronek
Tajemství skvělých makronek existuje. 1. Správný recept 2. Kvalitní suroviny a dodržení pracovního postupu 3. "To nedokážu" - je jen v naší hlavě.

Instagram workshop: jak tvořit reels (videa) a další trendy formáty
Instagram se nám mění před očima. Reels videa se těší čím dál větší oblibě a k tomu je na síti spoustu novinek. V rámci tohoto kurzu vás naučím tvořit videa a další obsah pro IG podle posledních trendů tak, aby vás to nestálo hromadu času a peněz.

Výroba domácí zmrzliny
Milujete zmrzlinu? Kdo by ne! Přijďte se naučit udělat stejnou jako z vaší oblíbené zmrzlinárny. Se zmrzlinovačem i bez jakýchkoliv spotřebičů, z ingrediencí, které máte běžně doma. Spousta variant, receptů a triků!

Koktejly jsou věčné
„Kdokoliv může dělat dobré koktejly. Umění míchání nápojů není přísně a žárlivě střeženým tajemstvím, ani schopností získanou lety svědomitého úsilí. Lze se mu naučit prakticky přes noc.“ D. A. Embury, právník a barman-amatér, New York, 1948

Nauč se makronky
Tajemství skvělých makronek existuje a já tak trochu rebelsky tvrdím, že makronky nejsou až tak velká věda. :-)

Volný termín je 6. 9.
Kurz vaření pro začátečníky
Začínáte vařit, ale chybí Vám úplné základy? Nejste si jistí, jak vypadá správné těsto, kolik je "trošku soli", jak vypadá cibulka do sklovata, jak udělat plátek masa šťavnatý a přesto dost opečený? Vše se naučíme.

Kurz vaření pro začátečníky
Začínáte vařit, ale chybí Vám úplné základy? Nejste si jistí, jak vypadá správné těsto, kolik je "trošku soli", jak vypadá cibulka do sklovata, jak udělat plátek masa šťavnatý a přesto dost opečený? Vše se naučíme.

Upečte si svůj cheesecake!
Cheesecake je jedním nejpopulárnějších dortů, ale chce to kvalitní suroviny a trochu praxe, aby dopadl podle Vašich představ. Jaké jsou druhy, na co si dát pozor a co patří do toho "pravého"? Pojďte si upéct ten svůj!

Volný termín je 23. 8.
Koktejly jsou věčné
„Kdokoliv může dělat dobré koktejly. Umění míchání nápojů není přísně a žárlivě střeženým tajemstvím, ani schopností získanou lety svědomitého úsilí. Lze se mu naučit prakticky přes noc.“ D. A. Embury, právník a barman-amatér, New York, 1948

Kurz vaření pro začátečníky
Začínáte vařit, ale chybí Vám úplné základy? Nejste si jistí, jak vypadá správné těsto, kolik je "trošku soli", jak vypadá cibulka do sklovata, jak udělat plátek masa šťavnatý a přesto dost opečený? Vše se naučíme.

Čajová revoluce
Čajová revoluce je změna přístupu k čajům: z pasivního kupujícího se stane aktivní experimentátor. Příprava čaje je pak uměleckým zážitkem, hrou s barvami, vůněmi a chutěmi.

Pečení makronek
Tajemství skvělých makronek existuje. 1. Správný recept 2. Kvalitní suroviny a dodržení pracovního postupu 3. "To nedokážu" - je jen v naší hlavě.

Kurz vaření pro začátečníky
Začínáte vařit, ale chybí Vám úplné základy? Nejste si jistí, jak vypadá správné těsto, kolik je "trošku soli", jak vypadá cibulka do sklovata, jak udělat plátek masa šťavnatý a přesto dost opečený? Vše se naučíme.

Kurz vaření pro začátečníky - VEGETARIÁNSKÝ
Začínáte vařit (vegetariánsky), ale chybí Vám úplné základy? Nejste si jistí, jak vypadá správné těsto, kolik je "trošku soli", jak vypadá cibulka do sklovata, jak připravit luštěniny nebo tofu? Vše se naučíme.