Doporučujeme

MARKETINGOVÁ STRATEGIE BEZ BLUDIŠTĚ: Pochopte, co opravdu funguje

Stále tápete v marketingu a nevíte, kde začít? Vyhazujete peníze za reklamu bez výsledků? V kurzu pochopíte marketing od základu a naučíte se tvořit strategii, která dává smysl. Bez zbytečných výdajů, bez chaosu a s jasným plánem, co skutečně funguje

Praha

Pečení makronek

Tajemství skvělých makronek existuje. 1. Správný recept 2. Kvalitní suroviny a dodržení pracovního postupu 3. "To nedokážu" - je jen v naší hlavě.

Praha
Zbývají už jen 2 místa

Instagram workshop: jak tvořit reels (videa) a další trendy formáty

Instagram se nám mění před očima. Reels videa se těší čím dál větší oblibě a k tomu je na síti spoustu novinek. V rámci tohoto kurzu vás naučím tvořit videa a další obsah pro IG podle posledních trendů tak, aby vás to nestálo hromadu času a peněz.

Webinář - online
  • skupinové
  • individuální
  • video kurzy
  • webináře
Zbývá už jen poslední místo

Výroba domácí zmrzliny

Milujete zmrzlinu? Kdo by ne! Přijďte se naučit udělat stejnou jako z vaší oblíbené zmrzlinárny. Se zmrzlinovačem i bez jakýchkoliv spotřebičů, z ingrediencí, které máte běžně doma. Spousta variant, receptů a triků!

Praha

Koktejly jsou věčné

„Kdokoliv může dělat dobré koktejly. Umění míchání nápojů není přísně a žárlivě střeženým tajemstvím, ani schopností získanou lety svědomitého úsilí. Lze se mu naučit prakticky přes noc.“ D. A. Embury, právník a barman-amatér, New York, 1948

Praha

Nauč se makronky

Tajemství skvělých makronek existuje a já tak trochu rebelsky tvrdím, že makronky nejsou až tak velká věda. :-)

Video kurz
Vyprodáno
Volný termín je 6. 9.

Kurz vaření pro začátečníky

Začínáte vařit, ale chybí Vám úplné základy? Nejste si jistí, jak vypadá správné těsto, kolik je "trošku soli", jak vypadá cibulka do sklovata, jak udělat plátek masa šťavnatý a přesto dost opečený? Vše se naučíme.

Praha

Kurz vaření pro začátečníky

Začínáte vařit, ale chybí Vám úplné základy? Nejste si jistí, jak vypadá správné těsto, kolik je "trošku soli", jak vypadá cibulka do sklovata, jak udělat plátek masa šťavnatý a přesto dost opečený? Vše se naučíme.

Praha

Upečte si svůj cheesecake!

Cheesecake je jedním nejpopulárnějších dortů, ale chce to kvalitní suroviny a trochu praxe, aby dopadl podle Vašich představ. Jaké jsou druhy, na co si dát pozor a co patří do toho "pravého"? Pojďte si upéct ten svůj!

Praha
Vyprodáno
Volný termín je 23. 8.

Koktejly jsou věčné

„Kdokoliv může dělat dobré koktejly. Umění míchání nápojů není přísně a žárlivě střeženým tajemstvím, ani schopností získanou lety svědomitého úsilí. Lze se mu naučit prakticky přes noc.“ D. A. Embury, právník a barman-amatér, New York, 1948

Praha

Kurz vaření pro začátečníky

Začínáte vařit, ale chybí Vám úplné základy? Nejste si jistí, jak vypadá správné těsto, kolik je "trošku soli", jak vypadá cibulka do sklovata, jak udělat plátek masa šťavnatý a přesto dost opečený? Vše se naučíme.

Praha

Čajová revoluce

Čajová revoluce je změna přístupu k čajům: z pasivního kupujícího se stane aktivní experimentátor. Příprava čaje je pak uměleckým zážitkem, hrou s barvami, vůněmi a chutěmi.

Video kurz

Pečení makronek

Tajemství skvělých makronek existuje. 1. Správný recept 2. Kvalitní suroviny a dodržení pracovního postupu 3. "To nedokážu" - je jen v naší hlavě.

Praha

Kurz vaření pro začátečníky

Začínáte vařit, ale chybí Vám úplné základy? Nejste si jistí, jak vypadá správné těsto, kolik je "trošku soli", jak vypadá cibulka do sklovata, jak udělat plátek masa šťavnatý a přesto dost opečený? Vše se naučíme.

Praha

Kurz vaření pro začátečníky - VEGETARIÁNSKÝ

Začínáte vařit (vegetariánsky), ale chybí Vám úplné základy? Nejste si jistí, jak vypadá správné těsto, kolik je "trošku soli", jak vypadá cibulka do sklovata, jak připravit luštěniny nebo tofu? Vše se naučíme.

Praha

Nevybral/a sis žádný kurz?

např. pečeme s konopím, sestavujeme vesmírnou raketu, ...

Odebírej náš newsletter

Posíláme tipy na nové kurzy, zajímavé a přínosné články. Informujeme o dění a vývoji projektu Naučmese.