Doporučujeme

Betonování – šperky, květináče, doplňky
Pojďte objevit nový materiál a zkusit si s ním pracovat. Vytvořit si můžete třeba květináč, vázu, šperky nebo něco jiného.

Zbavte se stresu a traumat pomocí TRE®
Cítíte stres, napětí nebo důsledky traumatu? Zkoušeli jste uvolnit napětí, zlepšit svůj spánek, zvládat stres, ADHD nebo zlepšit vztahy a nic nezabírá? Myslíte, že vám už není pomoci? Ale ano, dovolte mi představit metodu TRE®.

Pečení chleba z kvásku s Janou Berkovou
Naučíte se, jak si připravit chutný a zdravý kváskový chleba. Snadno, rychle, levně a hlavně chutně. Budete umět kamarádit s kváskem a inspirujete se, co vše další se z něj dá připravit.

Kváskový chléb poctivě a s láskou
Daruješ-li člověku krajíc chleba, nakrmíš ho na jeden den, naučíš-li ho chleba péct, dáš mu jídlo na celý život. Zážitkový kurz s jasným cílem.

Nauč se makronky
Tajemství skvělých makronek existuje a já tak trochu rebelsky tvrdím, že makronky nejsou až tak velká věda. :-)

Základy italské kuchyně s Lupem: PIZZA
Italskou kuchyni, i když její základy jsou docela jasné a jednoduché, často cizinci zbytečně komplikují a výsledky jsou pak minimálně srandovní... alespoň z pohledu Itala.

Koktejly jsou věčné
„Kdokoliv může dělat dobré koktejly. Umění míchání nápojů není přísně a žárlivě střeženým tajemstvím, ani schopností získanou lety svědomitého úsilí. Lze se mu naučit prakticky přes noc.“ D. A. Embury, právník a barman-amatér, New York, 1948

Bezlepkové pečení a vaření z kvásku z jednodruhových mouk
Upéct si zdravý bezlepkový kváskový chleba je ještě jednodušší, než ten lepkový. Naučím vás to!

Technika latte art
Chcete znát tajemství techniky latte art, díky které vám baristé nakreslí do cappuccina obrázek medvídka, srdíčko nebo tulipán? Naučte se, jak správně našlehat mikropěnu a zdobit mléčné nápoje i na vašem přístroji doma.

Kurz makronek francouzskou metodou
Zvu Vás na kurz pečení makronek francouzskou metodou (bez cukrového rozvaru). Populární makronky asi netřeba představovat. Většina začátečníků však potřebuje pár rad, jak na ně. A to Vám právě zde nabízím.

Čajová revoluce
Čajová revoluce je změna přístupu k čajům: z pasivního kupujícího se stane aktivní experimentátor. Příprava čaje je pak uměleckým zážitkem, hrou s barvami, vůněmi a chutěmi.

Technika latte art
Chcete znát tajemství techniky latte art, díky které vám baristé nakreslí do cappuccina obrázek medvídka, srdíčko nebo tulipán? Naučte se, jak správně našlehat mikropěnu a zdobit mléčné nápoje i na vašem přístroji doma.

Kurz makronek francouzskou metodou
Zvu Vás na kurz pečení makronek francouzskou metodou (bez cukrového rozvaru). Populární makronky asi netřeba představovat. Většina začátečníků však potřebuje pár rad, jak na ně. A to Vám právě zde nabízím.

Božský karamel
Krémový smetanový karamel, oříšky v karamelu, bonbony a lízátka, karamelový sirup a likér, to vše spolu vyrobíme a ochutnáme. Už se ti sbíhají sliny?