Doporučujeme
Výroba vánočního svícnu
V tomto dvouhodinovém pracovním kurzu se seznámíte se základy, tipy a trendy vánoční floristiky. V praxi si vyzkoušíte výrobu svého vánočního svícnu pod dohledem zkušené floristky.
Hlasem k sobě: síla více-hlasu
Na kurzu zažiješ společnou harmonii a sílu vícehlasu. Na vlastní kůži pocítíš, že celek je více než suma částí. Zároveň prozkoumáš možnosti svého hlasu v jemnějších detailech. Srdečně tě zvu na dobrodružnou cestu HLASEM K SOBĚ – SÍLA VÍCE-HLASU!
Radkova Rétorika #1: „Poslouchají mě vůbec?“
Vyprávíš příběh a tví přátelé ztrácejí pozornost? Sděluješ něco kolegům a oni ti skáčou do řeči? Mluvíš před skupinou lidí, klepe se ti hlas a najednou nevíš, co říct? Mluvit umíme každý, ovšem já tě to naučím lépe!
Technika latte art
Chcete znát tajemství techniky latte art, díky které vám baristé nakreslí do cappuccina obrázek medvídka, srdíčko nebo tulipán? Naučte se, jak správně našlehat mikropěnu a zdobit mléčné nápoje i na vašem přístroji doma.
Vyprodáno
Dostupný jako individuální
Základy indického vaření aneb zdravotní aspekty indického stravování
Indická kuchyně dokáže být nejen kořeněná. Přijďte i ti, co dáváte přednost nekořeněným jídlům. Stoupenci zdravé výživy...i pro Vás je kurz určen. Přijďte se něco nového dozvědět, naučit, dobře se najíst...
Čajová revoluce
Čajová revoluce je změna přístupu k čajům: z pasivního kupujícího se stane aktivní experimentátor. Příprava čaje je pak uměleckým zážitkem, hrou s barvami, vůněmi a chutěmi.
Kurz vaření pro začátečníky - nauč se základní techniky, které využiješ každý den
Začínáte vařit, ale chybí Vám úplné základy? Nejste si jistí, jak vypadá správné těsto, kolik je "trošku soli", jak vypadá cibulka do sklovata, jak udělat plátek masa šťavnatý a přesto dost opečený? Vše se naučíme.
Kurz vaření pro začátečníky - nauč se základní techniky, které využiješ každý den
Začínáte vařit, ale chybí Vám úplné základy? Nejste si jistí, jak vypadá správné těsto, kolik je "trošku soli", jak vypadá cibulka do sklovata, jak udělat plátek masa šťavnatý a přesto dost opečený? Vše se naučíme.
Upečte si svůj cheesecake!
Cheesecake je jedním nejpopulárnějších dortů, ale chce to kvalitní suroviny a trochu praxe, aby dopadl podle Vašich představ. Jaké jsou druhy, na co si dát pozor a co patří do toho "pravého"? Pojďte si upéct ten svůj!
Kurz vaření pro začátečníky - nauč se základní techniky, které využiješ každý den
Začínáte vařit, ale chybí Vám úplné základy? Nejste si jistí, jak vypadá správné těsto, kolik je "trošku soli", jak vypadá cibulka do sklovata, jak udělat plátek masa šťavnatý a přesto dost opečený? Vše se naučíme.
Veganské vaření - tempeh, seitan a spol.
Tempeh? Seitan? Nic vám to neříká? Pojďme se naučit připravit několik typově různých, ale rychlých a jednoduchých jídel z čistě rostlinných zdrojů, po kterých si budou olizovat prsty i zarytí odpůrci zdravé stravy.
Nauč se makronky
Tajemství skvělých makronek existuje a já tak trochu rebelsky tvrdím, že makronky nejsou až tak velká věda. :-)
Kurz s upečením chleba s Janou Berkovou
Odejdete se svým teplým kvasnicovým chlebem a s těstem na kváskový chleba na upečení doma K tomu ještě dostanete 13letého Kváska a budete vědět, jak kváskovat a péct si chleba na "milion" způsobů.
Technika latte art
Chcete znát tajemství techniky latte art, díky které vám baristé nakreslí do cappuccina obrázek medvídka, srdíčko nebo tulipán? Naučte se, jak správně našlehat mikropěnu a zdobit mléčné nápoje i na vašem přístroji doma.
Výroba domácí zmrzliny - naučte se gelato, sorbet i nanuky přesně podle vaší chuti
Milujete zmrzlinu? Kdo by ne! Přijďte se naučit udělat stejnou jako z vaší oblíbené zmrzlinárny. Se zmrzlinovačem i bez jakýchkoliv spotřebičů, z ingrediencí, které máte běžně doma. Spousta variant, receptů a triků!









