Doporučujeme

Foťte iPhonem jako zrcadlovkou a těžký foťák nechte doma
Jak udělat s mobilním telefonem kvalitní fotky? Nebaví vás stále s sebou nosit těžký fotoaparát? A jak se v záplavě těch ostatních prosadit nebo alespoň neztratit? Ukážeme vám, jak na to!

Šperkaření pro děti a rodiče
Šperkařský workshop pro děti od 6 do 12 let s doprovodem. Používáme přírodní materiály, ale i stříbro a měď. Děti se naučí rozpoznávat nářadí a vyrobí si krásný šperk pod dozorem zkušených lektorů.

Otužování a chladová terapie: zážitkový workshop pro začátečníky i pokročilé
Na tomto workshopu vás provedu chladovou terapií. Pomůže vám: - snížit nemocnost - zlepšit náladu a nabít se energií - lépe se soustředit - zlepšit regeneraci - podpořit mentální odolnost - zlepšit hormonální rovnováhu - dokonce lépe spát

Kurz vaření pro začátečníky
Začínáte vařit, ale chybí Vám úplné základy? Nejste si jistí, jak vypadá správné těsto, kolik je "trošku soli", jak vypadá cibulka do sklovata, jak udělat plátek masa šťavnatý a přesto dost opečený? Vše se naučíme.

Kváskový chléb poctivě a s láskou
Daruješ-li člověku krajíc chleba, nakrmíš ho na jeden den, naučíš-li ho chleba péct, dáš mu jídlo na celý život. Zážitkový kurz s jasným cílem.

Čajová revoluce
Čajová revoluce je změna přístupu k čajům: z pasivního kupujícího se stane aktivní experimentátor. Příprava čaje je pak uměleckým zážitkem, hrou s barvami, vůněmi a chutěmi.

Kurz makronek francouzskou metodou
Zvu Vás na kurz pečení makronek francouzskou metodou (bez cukrového rozvaru). Populární makronky asi netřeba představovat. Většina začátečníků však potřebuje pár rad, jak na ně. A to Vám právě zde nabízím.

Základy italské kuchyně s Lupem: PIZZA
Italskou kuchyni, i když její základy jsou docela jasné a jednoduché, často cizinci zbytečně komplikují a výsledky jsou pak minimálně srandovní... alespoň z pohledu Itala.

Káva jako zážitek
Pojďte se naučit jak si doma připravit dobrou kávu. Provedu vás celým procesem, od nákupu kávy, po její skladování, mletí a přípravu.

Technika latte art
Chcete znát tajemství techniky latte art, díky které vám baristé nakreslí do cappuccina obrázek medvídka, srdíčko nebo tulipán? Naučte se, jak správně našlehat mikropěnu a zdobit mléčné nápoje i na vašem přístroji doma.

Základy italské kuchyně s Lupem: PIZZA
Italskou kuchyni, i když její základy jsou docela jasné a jednoduché, často cizinci zbytečně komplikují a výsledky jsou pak minimálně srandovní... alespoň z pohledu Itala.

Nauč se makronky
Tajemství skvělých makronek existuje a já tak trochu rebelsky tvrdím, že makronky nejsou až tak velká věda. :-)

Koktejly jsou věčné
„Kdokoliv může dělat dobré koktejly. Umění míchání nápojů není přísně a žárlivě střeženým tajemstvím, ani schopností získanou lety svědomitého úsilí. Lze se mu naučit prakticky přes noc.“ D. A. Embury, právník a barman-amatér, New York, 1948

Technika latte art
Chcete znát tajemství techniky latte art, díky které vám baristé nakreslí do cappuccina obrázek medvídka, srdíčko nebo tulipán? Naučte se, jak správně našlehat mikropěnu a zdobit mléčné nápoje i na vašem přístroji doma.

Raw sladkosti I.
Rádi mlsáte a chcete se naučit zdravější varianty sladkých dobrot? Nechcete již svému tělu ubližovat lepkem a cukrem, ale nevíte, jak si takové sladkosti doma připravit? Pak je tento kurz právě pro Vás! :-)