Výroba domácí zmrzliny

Lucie Šitinová

Vaření mě baví už spoustu let. A pečení ještě déle. A čím dál víc. Píšu si blog o jídle, ale neosobní vydávání článků na internetu mě přestává bavit - pouštím Více o lektorovi »

Lucie Šitinová

Vaření mě baví už spoustu let. A pečení ještě déle. A čím dál víc. Píšu si blog o jídle, ale neosobní vydávání článků na internetu mě přestává bavit - pouštím Více o lektorovi »

Lucie Šitinová

Vaření mě baví už spoustu let. A pečení ještě déle. A čím dál víc. Píšu si blog o jídle, ale neosobní vydávání článků na internetu mě přestává bavit - pouštím Více o lektorovi »

Studio K Nakousnutí, Habartická 220/30, Praha 9 - Střížkov, Praha (mapa)

už jen jeden účastník a kurz se uskuteční

Zbývají už jen 3 místa

Přihlášení účastníci

Studio K Nakousnutí, Habartická 220/30, Praha 9 - Střížkov, Praha (mapa)

Kurz je individuální

Nech nám na sebe email

Dáme ti vědět, když lektor vypíše další nové termíny.

Poznámka k termínu

První kurz za výrazně sníženou cenu - výměnou za recenzi :-)

Poznámka k termínu

Akce: Druhá osoba s kódem "knakousnuti" jen za 1500 Kč!

Klidně si rovnou rezervujte svůj termín zde: https://calendar.app.google/5tJyRB8NdzX1eWwJ9

Jste milovníci zmrzliny nebo vás o ni neustále prosí děti? Pojďte se naučit, jak si tu nejlepší zmrzlinu připravit sami doma. Nebude Vás to stát moc času, budete mít pod kontrolou suroviny a chuť bude stejná nebo lepší, než ve Vaší oblíbené zmrzlinárně (protože si ji uděláte přesně podle sebe)! Ukážeme si obměny pro případ běžných alergií, cukrovky nebo veganství. Slibuju, že odejdete přejedení zmrzliny a s chutí vše doma vyzkoušet na své rodině!

 

Naučíme se:

🍌 bleskovou zmrzlinu jen ze dvou ingrediencí, co nejspíš máte doma – a hned si zamlsáme!
🥚 klasický univerzální základ pro luxusní krémovou zmrzlinu
🇮🇹 italské gelato – lehčí, jemnější, s typickou hutností a menším obsahem tuku
🍋 osvěžující ovocný sorbet – vegan, ideální na léto
🍫 nanuky ve spoustě obměn a ozvláštněné
🍦 ochutnáme frozen yoghurt – jogurtovou zmrzlinu, kterou si můžete vyladit podle sebe

- a vše v různých příchutích a variantách!

 

Kromě praktické části se dozvíte:

✅ jak dosáhnout krémové textury i bez zmrzlinovače 
✅ jak správně mrazit, aby zmrzlina netvořila krystalky a šla dobře servírovat
✅ jak fungují jednotlivé suroviny (cukr, tuk, škrob, alkohol…) a do jakých typů zmrzlin se hodí
✅ jak tvořit zmrzliny s různými texturami: krémové, ledové, křupavé i tahavé
✅ jak zmrzlinu ochutit, ozdobit i skladovat

 

Všechny recepty i triky opakovaně testovány na dětech i dospělých :-)

Vhodné i jako dárek.

Dítě cca od 8 let můžete vzít s sebou. 

Kurz je nový, ale na recenze mých ostatních kurzů se můžete podívat například tady.

Doprovodné fotky

Odebírej náš newsletter

Posíláme tipy na nové kurzy, zajímavé a přínosné články. Informujeme o dění a vývoji projektu Naučmese.