Výroba domácí zmrzliny

Lucie Šitinová
Vaření mě baví už spoustu let. A pečení ještě déle. A čím dál víc. Píšu si blog o jídle, ale neosobní vydávání článků na internetu mě přestává bavit - pouštím Více o lektorovi »

už jen jeden účastník a kurz se uskuteční
Zbývají už jen 3 místa
Přihlášení účastníci
-
Jindřich
Poznámka k termínu
První kurz za výrazně sníženou cenu - výměnou za recenzi :-)
Jste milovníci zmrzliny nebo vás o ni neustále prosí děti? Pojďte se naučit, jak si tu nejlepší zmrzlinu připravit sami doma. Nebude Vás to stát moc času, budete mít pod kontrolou suroviny a chuť bude stejná nebo lepší, než ve Vaší oblíbené zmrzlinárně (protože si ji uděláte přesně podle sebe)! Ukážeme si obměny pro případ běžných alergií, cukrovky nebo veganství. Slibuju, že odejdete přejedení zmrzliny a s chutí vše doma vyzkoušet na své rodině!
Naučíme se:
🍌 bleskovou zmrzlinu jen ze dvou ingrediencí, co nejspíš máte doma – a hned si zamlsáme!
🥚 klasický univerzální základ pro luxusní krémovou zmrzlinu
🇮🇹 italské gelato – lehčí, jemnější, s typickou hutností a menším obsahem tuku
🍋 osvěžující ovocný sorbet – vegan, ideální na léto
🍫 nanuky ve spoustě obměn a ozvláštněné
🍦 ochutnáme frozen yoghurt – jogurtovou zmrzlinu, kterou si můžete vyladit podle sebe
- a vše v různých příchutích a variantách!
Kromě praktické části se dozvíte:
✅ jak dosáhnout krémové textury i bez zmrzlinovače
✅ jak správně mrazit, aby zmrzlina netvořila krystalky a šla dobře servírovat
✅ jak fungují jednotlivé suroviny (cukr, tuk, škrob, alkohol…) a do jakých typů zmrzlin se hodí
✅ jak tvořit zmrzliny s různými texturami: krémové, ledové, křupavé i tahavé
✅ jak zmrzlinu ochutit, ozdobit i skladovat
Všechny recepty i triky opakovaně testovány na dětech i dospělých :-)
Vhodné i jako dárek.
Dítě cca od 8 let můžete vzít s sebou.
Kurz je nový, ale na recenze mých ostatních kurzů se můžete podívat například tady.
Víš, že Lucie vede také tyto kurzy?
- Kurz vaření pro začátečníky - 4. 6. 2025
- Příprava na Silvestra: netradiční občerstvení na party - kurz vaření - Individuální
- Jako v Itálii: Naučte se připravovat domácí těstoviny jako praví Italové - 26. 5. 2025
- Upečte si svůj cheesecake! - Individuální
- Upečte si své svatební koláčky! - Individuální
- Autoimunitní protokol: ovládněte svoji autoimunitní nemoc - Individuální
- Ovládněte své chutě a zhubněte jednou pro vždy pomocí Low-carb životního stylu - Individuální
- Vaříme dětem od příkrmů po předškoláky - Individuální
- Kurz vaření pro začátečníky - VEGETARIÁNSKÝ - Individuální
- Kurz vaření pro začátečníky - VEGAN - 8. 6. 2025
Další zajímavé kurzy

Základy fotografie pro úplné začátečníky I.
Praha ,

Jak se naučit říkat NE
Praha ,

Používejte Excel efektivně 1
Brno ,

SketchUp - základy 3D modelování
Brno ,

Kurz pro HR: pilíře úspěšného náboru
Webinář - online ,
Nejoblíbenější kurzy tohoto týdne

Praxe ve 20leté jedlé přírodní zahradě s permakulturními prvky
Praha ,

Pletení od začátku 1.
Praha ,

BRAND JE MRKEV: budování značek prakticky & účelně
Brno ,

Módní workshop; Sama sobě stylistkou
Praha ,

Smysluplné rozhovory
Praha ,
Odpovídáš či reaguješ na tento komentář: