• skupinové
  • individuální
  • video kurzy
  • webináře
8cvfhz65wra8glr-02-a3m-naucmese-webinar-ii.jpeg

Anglicky za 3 měsíce - předložky

Co všechno se dá naučit za pouhou hodinu? To zjistíte na našem webináři, zaměřeném na anglické předložky! Budete překvapeni, jak jednoduše pochopíte běžně komplikované věci v angličtině.

Webinář - online
5ybi2dniycss2t2-09d1aaec-40bb-428c-9b4a-d8e3cb12d4c3.jpg

Navrhni a vyrob si set stříbrných prstýnků

Toužíš po originálním šperku a nemůžeš ho najít? Přijď si ho k nám vyrobit! Ať už si navrhneš sadu 3 nebo 6 prstýnků, každý je bude obdivovat.

Praha
59l5fyvmyo0c1yg-navrh-bez-nazvu-1.jpeg

Zharmonizuj svoje čakry, zharmonizuj sám/a seba

Cítiš, že nemáš toľko energie, ako by si chcel/a? Chceš sa naučiť, ako zharmonizovať svoje telo, myseľ a emócie? V tomto kurze ti ukážem praktické tipy ako pracovať so svojou energiou, mysľou a emóciami tak, aby bol tvoj život v rovnováhe.

Video kurz
2zossd17aku6m7v-naucmese-streaming.jpg

Webináře, streaming videa online, videokonference - začněte ještě dnes (možno i on-line)

Vysílejte online video na internet. Streaming na Youtube, Facebook. Webinář pro více účastníků. Video konference s více účastníky. Jednoduchý set-up na mobilu nebo profi varianta s velkou kamerou.

Praha
9fn4cmi9d84dao9-naucmese-web-copy.jpeg

Relaxační procházka za bylinkami s ochutnávkou

Projděme se společně lesem, loukou nebo úvozem. Objevme rostliny a bylinky, které vám přinesou zdraví, krásu i klid. Ochutnejme se a poznejme je všemi smysly.

Praha
8jsfdzjg3s92kba-cancun-2018-07.jpg

Magnet na klienty

Sen společnosti jsem vyměnila za svůj životní sen. Jak pracovat online, jak rozjet svůj vlastní projekt, jak žít na těch nejkrásnějších místech světa? Stačí si udělat strategii a tu společně vytvoříme na tomto kurzu!

Webinář - online
8j30my4mrx72r1z-promo-fotka-ke-kurzu-dj-i.jpg Vyprodáno

Dětská jóga I - základní know how

Přirozená a zábavná 🧩 forma, která děti baví, rozvíjí jejich kreativitu 🧠, zvyšuje soustředěnost, zlepšuje koordinaci 🤸‍♂️ pohybu a rytmičnost, podporuje správné držení těla a naučí i relaxovat 🙂

Webinář - online
7c37d925107-teambuildingy.jpg

Herecký víkendový seminář

"Nejprve se musíme zbavit všech iluzí o sobě samém, abychom mohli poznat sami sebe." Z těchto principů vychází základy herecké práce, které společně budeme objevovat a přicházet tak zpět k sobě.

Praha
1598190-business-suit-690048_1920.jpg

Oblékejte se jako Pořádný muž

52 % žen soudí podle vašich bot i vaši osobnost. První dojem můžete udělat jen jednou. Možná je to povrchní, ale je to tak. Jsem tu, abych vám s ním pomohl.

Video kurz
1zjjc3mh8b1frc2-img-20191017-wa0012.jpg

ARTETERAPIE - workshop

Arteterapie neboli prožitkové malování je kreativní workshop, který je především o prožitku. Zážitky tě pčes emoce podpoříme na tvé cestě k vnitřní harmonii a osobnímu růstu. NENÍ TŘEBA UMĚT MALOVAT!

Praha
21z3czx4elvbzys-piknikove-misto2.jpeg

Tajemství života bez stresu I., II. - STOP STRES

Pobyt na Jasném nebi je ideální příležitostí pro ty, kteří chtějí najít cestu k větší spokojenosti v životě. Naučíme se, jak se vypořádat se strachy, únavou, stresy a zvýšit svou energii při řešení životních situací.

Bechyně
7angnlvp10z4obc-pic-kurz.jpg

Smysluplný a funkční UI a Web design pro grafiky

Láká vás digitální design a možnost navrhovat úspěšné a kreativní weby? Chcete dostat potřebný objem informací k tomu, abyste mohli rozjet nebo popostrčit svou kariéru? Přijďte na workshop pro inspiraci a dovednosti...

Praha

Nevybral/a sis žádný kurz?

např. pečeme s konopím, sestavujeme vesmírnou raketu, ...

Odebírej náš newsletter

Posíláme tipy na nové kurzy, zajímavé a přínosné články. Informujeme o dění a vývoji projektu Naučmese.