• skupinové
  • individuální
  • video kurzy
  • webináře
8cvfhz65wra8glr-02-a3m-naucmese-webinar-ii.jpeg

Anglicky za 3 měsíce - předložky

Co všechno se dá naučit za pouhou hodinu? To zjistíte na našem webináři, zaměřeném na anglické předložky! Budete překvapeni, jak jednoduše pochopíte běžně komplikované věci v angličtině.

Webinář - online
5ybi2dniycss2t2-09d1aaec-40bb-428c-9b4a-d8e3cb12d4c3.jpg

Navrhni a vyrob si set stříbrných prstýnků

Toužíš po originálním šperku a nemůžeš ho najít? Přijď si ho k nám vyrobit! Ať už si navrhneš sadu 3 nebo 6 prstýnků, každý je bude obdivovat.

Praha
8trdbrwzqba9wx3-zjednodus-si-zivot-naucmese.jpg

Minimalismus: Zjednoduš si život

Býváte unavení a vyčerpaní? Valí se na vás spousta povinností? Cítíte se zahlcení informacemi nebo věcmi kolem sebe? Nechte se inspirovat technikami, které vám pomůžou nalézt klid a rovnováhu, být nad věcí a žít šťastnější a smysluplnější život.

Video kurz
2zossd17aku6m7v-naucmese-streaming.jpg

Webináře, streaming videa online, videokonference - začněte ještě dnes (možno i on-line)

Vysílejte online video na internet. Streaming na Youtube, Facebook. Webinář pro více účastníků. Video konference s více účastníky. Jednoduchý set-up na mobilu nebo profi varianta s velkou kamerou.

Praha
9fn4cmi9d84dao9-naucmese-web-copy.jpeg

Relaxační procházka za bylinkami s ochutnávkou

Projděme se společně lesem, loukou nebo úvozem. Objevme rostliny a bylinky, které vám přinesou zdraví, krásu i klid. Ochutnejme se a poznejme je všemi smysly.

Praha
815tt7l55y8-libpar-1.jpg

Libový páreček

Zábavný workshop pro páry, co si chtějí vztah užít. Nikdy není tak pozdě, aby nemohlo být ještě později… Pokud oba chcete být spolu, pak se přijďte naladit jeden na druhého. Nebo zjistit, co Vám překáží... Přijít může i polovička páru !!

Praha
8j30my4mrx72r1z-promo-fotka-ke-kurzu-dj-i.jpg Vyprodáno

Dětská jóga I - základní know how

Přirozená a zábavná 🧩 forma, která děti baví, rozvíjí jejich kreativitu 🧠, zvyšuje soustředěnost, zlepšuje koordinaci 🤸‍♂️ pohybu a rytmičnost, podporuje správné držení těla a naučí i relaxovat 🙂

Webinář - online
7c37d925107-teambuildingy.jpg

Herecký víkendový seminář

"Nejprve se musíme zbavit všech iluzí o sobě samém, abychom mohli poznat sami sebe." Z těchto principů vychází základy herecké práce, které společně budeme objevovat a přicházet tak zpět k sobě.

Praha
4j7jptddwd7uoll-titulka-videokurz.jpg

Drátované šperky pro začátečníky

Naučte se drátovat! Krok po kroku projdeme společně základní techniky drátování, ohýbání drátl, tepání,... a vyrobíme se vše od náušnic po prstýnek.

Video kurz
1zjjc3mh8b1frc2-img-20191017-wa0012.jpg

ARTETERAPIE - workshop

Arteterapie neboli prožitkové malování je kreativní workshop, který je především o prožitku. Zážitky tě pčes emoce podpoříme na tvé cestě k vnitřní harmonii a osobnímu růstu. NENÍ TŘEBA UMĚT MALOVAT!

Praha
21z3czx4elvbzys-piknikove-misto2.jpeg

Tajemství života bez stresu I., II. - STOP STRES

Pobyt na Jasném nebi je ideální příležitostí pro ty, kteří chtějí najít cestu k větší spokojenosti v životě. Naučíme se, jak se vypořádat se strachy, únavou, stresy a zvýšit svou energii při řešení životních situací.

Bechyně
3816900-punkpod-tura.jpg

Lesa Pán - podnikatelské poradenství v přírodě

Chystáte se podnikat na volné noze a chcete poradit, co všechno to obnáší? Svádíte už své první bitvy s podnikatelskou abecedou a máte pocit, že to může jít i snáze? Pojďme vše důkladně prodiskutovat na túře přírodou.

Praha

Nevybral/a sis žádný kurz?

např. pečeme s konopím, sestavujeme vesmírnou raketu, ...

Odebírej náš newsletter

Posíláme tipy na nové kurzy, zajímavé a přínosné články. Informujeme o dění a vývoji projektu Naučmese.