Veganství pro zelenáče

611dcq9a29c-img-0084.jpg

Pavel Ovesný

Miluju život na volné noze. Píšu články o rostlinné stravě pro vlastní web Vegmania.cz a pořádám kurzy veganského vaření. Jako Lesa Pán radím volnonožcům formou celodenní konzultace v přírodě. Vlastním roční jízdenku ČD Více o lektorovi »

6jvx42ohrzy-veganstvi-kurz.jpg

Kurz bohužel není aktivní

Nech nám svůj e-mail, dáme ti vedět, až bude kurz aktivní Sledováním kurzu dáš lektorovi podnět, aby kurz obnovil! ;)

Kurz již navštívilo 315 spokojených účastníků. Prohlédni si zpětnou vazbu ⇣

Chcete vědět, co je to seitan nebo robi, překvapit ostatní chutnou večeří z tempehu nebo tofu a v prodejně zdravé výživy se pohybovat se světáckou samozřejmostí a znaleckou jiskrou v oku? Pak jste na správné adrese.

Kurz Veganství pro zelenáče je určený nejen pro ty, kteří alespoň částečně uvažují o rostlinné a obecně zdravější stravě, ale také pro všechny, kteří si chtějí zpestřit jídelníček, rozšířit paletu kuchařských surovin a chutí nebo se prostě dozvědět něco nového. 

Řeč bude o ovocných a zeleninových šťávách, smoothies, rostlinných mlécích, oříšcích a semínkách, luštěninách, obilovinách, klíčení, kvašení, výrobcích na českém trhu (pomazánky, rostlinné bílkoviny), méně známých surovinách a mnohém dalším... Zkrátka o mých zkušenostech ale i slepých uličkách, které jsem posbíral za více než 12 let intenzivního studování a vlastního zkoumání vegetariánské, veganské a syrové (živé) stravy.

Kromě teoretických základů a výživových doporučení se zaměříme na praktické pojetí - co kde koupit a jak použít/upravit, osvětlíme si různém postupy a podíváme se na zoubek správnému dochucování. Těšit se můžete také na řadu ochutnávek, které vás doufám inspirují k vlastnímu tvoření. A určitě zbude dost prostoru i pro vaše všetečné dotazy.

Po kurzu ještě dostanete obsáhlejší ebook se shrnutím základních principů rostlinné stravy a také mnoha tipy a fígly. A také získáte možnost slevy na některý z navazujících praktických kurzů: Veganské vaření - tempeh, seitan a spol. , Luštěniny v receptech světových kuchyní nebo Domácí rostlinné sýry, jogurty a mléka .

Doprovodné fotky

  • 20121222-143202-kurz_01.jpg
  • 20121222-143202-kurz_07.jpg
  • 20121222-143203-kurz_02.jpg
  • 20121222-143203-kurz_08.jpg

Odebírej náš newsletter

Posíláme tipy na nové kurzy, zajímavé a přínosné články. Informujeme o dění a vývoji projektu Naučmese.

Rádi bychom používali cookies, abychom pomocí analýzy návštěvnosti mohli ladit Naučmese web a vám připomněli kurzy, které vás zaujaly. Je to v pohodě?