Veganství pro zelenáče

611dcq9a29c-img-0084.jpg

Pavel Ovesný

Miluju život na volné noze. A právě pro freelancery tvořím weby, pomáham s obsahovým marketingem i samotným podnikáním. Píšu články o veganství pro vlastní web Více o lektorovi »

6o27hmf8y6witw4-rostlinny-jidelnicek.jpeg

Kurz teď nemá vypsaný termín

Nech nám svůj e-mail – dáš tak lektorovi podnět k vypsání nového termínu. Jakmile jej vypíše, dáme ti obratem vědět.

Kurz již navštívilo 348 spokojených účastníků. Prohlédni si zpětnou vazbu ⇣

Kurz Veganství pro zelenáče je určený nejen pro ty, kteří alespoň částečně uvažují o rostlinné a obecně zdravější stravě, ale také pro všechny, kteří si chtějí ujasnit hlavní principy lidské výživy, chtějí zpestřit jídelníček a dozvědět se něco nového. 

Společně si v něm projdeme základní pilíře rostlinného stravování. Lidské stravovaní není popová písnička s chytlavým refrénem. Je to spletitá symfonie plná souher a souvislostí.  Výživovou teorii o bílkovinách, sacharidech, tucích, vitaminech a minerálech si ale proložíme praktickými tipy a postupy, jak se stravovat pestře, chutně a kvalitně, aby to zabralo smysluplné množství času a vešlo se do rozpočtu, který na jídlo máte.

Řeč bude o rostlinných alternativách masa a mléka, oříšcích a semínkách, luštěninách, obilovinách, klíčení, kvašení, ochucování, méně známých surovinách a mnohém dalším... Zkrátka o mých zkušenostech ale i slepých uličkách, které jsem posbíral za více než 12 let intenzivního studování a vlastního zkoumání vegetariánské, veganské a syrové (živé) stravy.

Na kurzu se mimo jiné dozvíte:

  • jak si poskládat rostlinný jídelníček, aby v něm nic nechybělo
  • že získat dostatek bílkovin jen z rostlin není žádná velká věda
  • jak můžete maso nahradit nejen výživově, ale chuťově, že to leckdo vůbec nepozná
  • jak připravovat luštěniny, aby vás nenadýmaly a co všechno je z nich možné doma uvařit, upéct či rozmixovat
  • proč odšťavňuju jen zeleninu a ovoce dávám jen do smoothies
  • který běžně používaný olej je vhodné omezovat a které rostlinné tuky se hodí na tepelnou úpravu a které do salátů
  • a v neposlední řadě spoustu praktických triků, fíglů a hacků, co kde koupit a jak použít/upravit

Kurz proběhne formou interaktivního webináře. Dostanete k němu (po přijetí platby) přístup k mému online kurzu Rostlinný jídelníček, ve kterém najdete 45 kapitol a 2 a půl hodiny videí o výživě, rostlinných potravinách, nahrazování živočišných surovin jejich rostlinnými alternativami a mnohém dalším. Můžete si tak vše nastudovat předem a na webináři bych se rád věnoval především vaším dotazům a vysvětlení nejasností.

 

Doprovodné fotky

  • 2vfzh8ebxzauhhd-rostlinny-jidelnicek-grafika.jpeg
  • 8e2pemve0u2xqtt-ochucovani-lahudkove-drozdi.jpeg
  • 9mhyabqua2zz4um-zdroje-omega-3-mk.jpg
  • 20121222-143203-kurz_08.jpg

Odebírej náš newsletter

Posíláme tipy na nové kurzy, zajímavé a přínosné články. Informujeme o dění a vývoji projektu Naučmese.