Vánoční výběr kurzů

Veganství pro zelenáče

611dcq9a29c-img-0084.jpg

Pavel Ovesný

Baví mě život na volné noze, pro který se snažím nadchnout i ostatní. Proto vzniknul můj první kurz Punkové podnikání, kde jsem s dalšími freelancery i těmi, kteří to chtěli teprve zkusit, sdílel... Více o lektorovi »

611dcq9a29c-img-0084.jpg

Pavel Ovesný

Baví mě život na volné noze, pro který se snažím nadchnout i ostatní. Proto vzniknul můj první kurz Punkové podnikání, kde jsem s dalšími freelancery i těmi, kteří to chtěli teprve zkusit, sdílel... Více o lektorovi »

6jvx42ohrzy-veganstvi-kurz.jpg
Řevnice u Prahy, Řevnice (mapa)

už jen 4 účastníci a kurz se uskuteční

Zbývá 10 míst

Nevyhovuje ti termín?

Nech nám svůj e-mail – dáme ti vědět, jakmile lektor vypíše nový termín.

Kurz již navštívilo 315 spokojených účastníků. Prohlédni si zpětnou vazbu ⇣

Chcete vědět, co je to seitan nebo robi, překvapit ostatní chutnou večeří z tempehu nebo tofu a v prodejně zdravé výživy se pohybovat se světáckou samozřejmostí a znaleckou jiskrou v oku? Pak jste na správné adrese.

Kurz Veganství pro zelenáče je určený nejen pro ty, kteří alespoň částečně uvažují o bezmasé a obecně zdravější stravě, ale také pro všechny, kteří si chtějí zpestřit jídelníček, rozšířit paletu kuchařských surovin a chutí nebo se prostě dozvědět něco nového. 

Řeč bude o ovocných a zeleninových šťávách, smoothies, rostlinných mlécích, oříšcích a semínkách, luštěninách, obilovinách, klíčení, kvašení, výrobcích na českém trhu (pomazánky, rostlinné bílkoviny), méně známých surovinách... Zkrátka o mých zkušenostech ale i slepých uličkách, které jsem posbíral za více než 10 let intenzivního studování a vlastního zkoumání vegetariánské, veganské a syrové (živé) stravy.

Kromě teoretických základů a výživových doporučení se zaměříme na praktické pojetí - co kde koupit a jak použít/upravit/dochutit. Seminář se koná přímo u mě doma a tak budete mít jedinečnou příležitost nakouknout do zaběhnuté veganské kuchyně, vidět naživo různé postupy a pomůcky, očichat i ochutnat řadu vychytávek. Určitě zbude dost prostoru i pro vaše všetečné dotazy.

Věřím, že budete domů odcházet nejen s plným břichem, hlavou plnou nových postřehů a chutí do dalšího objevování světa rostlinné stravy, ale také s pocitem příjemně stráveného večera v domácké atmosféře s prima lidmi.

PS: kromě tohoto spíše povídacího semináře můžete navštívit také praktický workshop, zaměřený na mixovaná a vařená veganská jídla Veganské vaření - tempeh, seitan a spol.

PS: do Řevnic se dostanete pohodlně za 30 minut vlakem z centra Prahy (Hlavní nebo Smíchovské nádraží). Vlak jezdí 2x za hodinu, ve špičce 4x za hodinu.

 

 

 

Doprovodné fotky

  • 20121222-143202-kurz_01.jpg
  • 20121222-143202-kurz_07.jpg
  • 20121222-143203-kurz_02.jpg
  • 20121222-143203-kurz_08.jpg

Odebírej náš newsletter

Posíláme tipy na nové kurzy, zajímavé a přínosné články a informujeme o dění a vývoji projektu Naučmese.