Jana Berková
Na Naučmese od 20. 9. 2014, vedl/a kurzy pro 75 účastníků. Navštívil/a 10 kurzů.
Kvásek je mojí vášní a povoláním. Naučím i vás, jak s ním kamarádit.
Péct, vařit, smažit... Slané i sladké!
Napsala a vydala jsem 4 vymazlené Kváskové kuchařky a v roce 2019 i první kváskový kalendář.
Praktické dovednosti předávám zájemcům po celém Československu na přednáškách a kurzech.
V létě mě můžete vidět u mého červeného stánku na všelijakých trzích, jarmarcích, festivalech. Zastavte se pro kvásek, recepty a spoustu užitečných věciček a koření na pečení i vaření.
Uvidíte mě na obrazovkách na ČT v Polopatě a v Dobrém ránu. Na www.cestyksobě.cz je se mnou rozhovor a ode mě článek o kvásku. O mě a kvásku se píše v časopise Malovaný kraj a Babinet.
Vše, čím právě žiju najdete na mém webu a facebooku.
Těším se na setkání i s Vámi !
Jana Kvásková
Moje kvásková díla si koupíte na kurzech, nebo Vám je ráda hned pošlu. Co pro to udělat? Vše je zde.
A takto jsme si užili čokoládový festival v Olomouci:
Jana
Již uskutečněné kurzy:
Co říkají účastníci kurzů:
-
Radek PáleníkLektorka předává vlastní dlouhodobě získávané znalosti. Nemáte žádnou pochybnost o hloubce poznání.
-
Vladimíra Novozámskápozitivní :)
-
Barbora Vodičkovávelmi příjemná komunikace, flexibilita a osobní přístup
-
Jan KohoutekVelice příjemná paní, která chce poskytnout maximum informací a vše vás naučit.
-
Jaroslava VinklerováPaní Jana Berková je milá a vstřícná. Má přehled, zkušenosti a taky ochotu předávat své informace. Pokud něčemu nerozumíte, ráda vysvětlí danou věc. Paní lektorka na svém místě.👍
-
IvaÚžasný člověk.
-
AnnaPaní Berková je velmi inspirativní a příjemná lektorka, která dokáže nadchnout ostatní.
-
Zuzana FiedlerováVelice příjemná paní plná zkušeností a znalostí, které předává srdcem. Zasvětila tomu vše a to se mi na líbí. Je opravdový odborník. Umí to i krásně a humorně předat.
-
Šárka Saramilá, trpělivá, příjemné vystupování, kurz naprosto připravený
-
Alena KlapalováPaní Berková je skvělá - dýchá z ní láska k tomu co dělá všemi póry












