Lubomir Kobeda
Na Naučmese od 25. 1. 2013, vedl/a kurzy pro 741 účastníků. Navštívil/a 9 kurzů.
Na Naučmese.cz jsem prišel, abych se něco nového naučil. To trvalo jenom chvilku, protože jsem zjistil, že i já můžu něco naučit ostatní.
Jsem ITák a lektorování na Naučmese je pro mě relaxace a možnost realizovat své nápady přesně podle svých představ. Každý kurz je pro mě jedinečný a neopakovatelný zážitek.
K pečení kváskového chleba jsem se dostal přes domácí pekárnu, kterou jsme si koupili k Vánocům. Nejprve jsem pekl chleba z krabičky, pak jsem zkoušel vlastní recepty. Pořád to ale nebylo to pravé, pak jsem začal kváskovat a upekl svůj první kváskový chleba. V průbehu té doby jsem musel překonat mnoho nezdarů, ale vytrval jsem.
Své zkušenosti teď rád předávám na svých kurzech.
Lubomir
Již uskutečněné kurzy:
- Kváskový chléb poctivě a s láskou
- Nadýchaný kváskový chléb s bublinami a uchem
- Kváskový chléb v pečící míse
- Kváskový chleba – jak na to ?
- Rohlíky, loupáky, pizza - vše z kvásku
- Bezlepkový kváskový chléb
Co říkají účastníci kurzů:
-
DanaLuboš byl excelentní :-)
-
Jozef NovikmecSuper přístup, výborně připravený kurz.
-
Marie ChalupníkováVelmi příjemný komunikativní pán. Ochotný vysvětlit a zodpovědět každou otázku. Po celou dobu konání kurzu vládla příjemná atmosfera. Školiteli patří velký dík a uznání.
-
DanaAhoj, moc děkuji za všechny informace, které jsem na kurzu dostala. a odnesla jsem si výborný chleba. Lubomír je obrovský nadšenec a skvělý člověk, říkala jsem hned, že je to fascinující, když muž učí péct ženy. Překvapilo mě obrovské množství informací, které Lubomír předal.
-
Ema StecjukováSkvělý přístup, vtipny, veselý, pomohl a vysvěstlil s čímkoli bylo potřeba. Díky tomu tam byla pohodová atmosféra:)
-
Zdeňka MiholováDíky lektorovi jsem strávila příjemnou neděli a zábavnou formou se dozvěděla mnoho zajímavostí o chlebu i kvásku.
-
BozenaUdělalo na mě dojem, jak byl lektor připravený a jak byl kurz i předávání informací strukturované. Výborná práce lektora. Výborně zpracované návody, které nám téměř ihned po kurzu rozeslal.
-
Dominika VodákováLektor byl super, velký pohodář, ale hlavně nadšenec a profesionál.
-
SimonaLuboš byl naprosto úžasný. Všechno, čemu jsme nerozuměli, krásně vysvětlil. Byl skvělý, pohodový chlapík. I na otázky ve kterých jsem měla nejasno, mi odpověděl.
-
Jiri ZABLATZKYO kvásku a chlebu toho Luboš podle mého názoru opravdu hodně ví, a o své zkušenosti se dokáže podělit poutavým a zábavným způsobem. V pečení jsem samouk (jinak poloviční ajťák a badatel ve slepých uličách), a setkání s ním mě nakoplo o pečení přemýšlet úplně jinak než doposud.
-
GabrielaPrecizní a milý lektor, vše měl perfektně načasované a pěkně propojenou praxi s teorií.
-
Iveta NoskováProfesionální, lidský, trpělivý, vtipný, pohotový
-
jiří procházkapříjemné vystupování, cením si jeho trpělivosti a smyslu pro humor
-
PavlínaLuboš byl úpně úžasný, všechno vysvětlil dopodrobna. Věnoval se nám od začátku
až do konce. Konečně jsem pochopila jak se starat o kvásek, jak ho použít, využít, jak udělat rozkvas, pracovat s těstem a odměnou nám všem byl vlastnoručně upečený chleba, no prostě super. Mohu jen doporučit! -
Dita PetrováLubo je profík v tom, co dělá. Jak v pečení chleba, tak ve vedení kurzu. Navíc je to milý člověk, který vytváří dobrou atmosféru na kurzu.
-
ŠarkaLuboš je lektor na svém místě SUPER, prostě lidský a trpělivý NAUČÍ. Velká spokojenost. Kurz splnil mé očekávání na 100%.
-
HelenaLubomír je úžasný učitel, který celému kurzu vnuknul pozitivní energii. Jeho zapálení pro pečení chleba bylo velice nakažlivé. Odjížděla jsem naprosto spokojená.
-
Markéta RychnovskáLuboš je velmi pozitivní a nabitý zkušenostmi, které umí perfektně předat. Mluví vždy k věci a s humorem předává v kurzu vše, co o pečení chleba ví.
-
JanaDobrý den, Luboš Kobeda je těžký profesionál. Nic mne nenapadá, co by bylo špatně, naopak Luboš je ochotný, vstřícný, usměvavý a všechno perfektně zvládá. Už se těším na další kurz pečení housek, loupáků aj. v jeho podání. Hezký den Stehlíková
-
Hana MaláPříjemný, znalý, věcný, pozitivní. Každému se věnoval individuálně.
-
Josef KožusznikPříjemný. Bezprostřední. Dokáže vtáhnout do tématu.
-
JanaLuboš je skvělý lektor, který přesně ví, o čem mluví, dobře vše vysvětlí, odpoví na všechny otázky.
-
MartaVelice milý, skvěle připravený.
-
Petra MynářováU Luboše jsem byla na kurzu už podruhé. V obou případech byl skvěle připravený - co se týká znalostí, i přípravy místa kurzu. Všechno bylo jasně vysvětleno, názorně předvedeno, no prostě Lubošovy kurzy nemají chybu. Luboš je milý, příjemný, neustále podporuje i ty, kterým se třeba úplně nedaří, je neustále "na příjmu" v případě jakýchkoliv dotazů.
-
Lucie MacháčkováNaprosto skvělý lektor. Vše vysvětlil tak, že po kurzu se cítím v pečení chleba sebevědomě. Jde vidět, že kurz nebere pouze jako možnost vydělání peněz a nutnost, ale že ho to baví a dělá to s vášní.
-
Filip JamborSuper
-
Kateřina KebrlováBezva, vtipný, nápomocný. Moc příjemný.
-
pavel ovsíkLubo ví o pečení mnoho, k vásku ještě více, je komunikativní a umí své znalosti a dovednosti předat. Super lektor!
-
Pavlína KindlováSympatický lektor, který znal odpověď na každou naši otázku a výrobu chleba nám dokázal hodně prakticky a přístupně vysvětlit. Udělal nám skvělé kyselo.
-
MilenaLektor je zkušený a dobře vysvětlí vše co je potřeba vědět k pečení chleba. Hlavně je velice příjemný a co slíbil, tak zaslal podrobný návod a hodně receptů. Při kurzu si děláte poznámky, ale není to tak přehledné, jako v zaslaném postupu. Byla jsem moc spokojená.
-
Oldřich JarolímVelmi sympatický lektor s velkými zkušenostmi v pečení chleba a přátelským přístupem.
-
Anna KoplíkováZa mě super člověk, který se do pečení chleba opravdu zamiloval a snaží se předat veškeré své zkušenosti. Dává tak lidem pocit, že se pečení chleba dokáže naučit opravdu každý, za jakýchkoliv podmínek (remoska a kvásek ve stanu) :D
-
DenisaPecka, bomba. Dlouho jsem nepoznala tak skvělou osobnost a nadšence do kvásku a chleba. Lubi strašně moc díky za tak boží kurz. Jedna věc je něco naučit, ale dokázat něco vysvětlit tak humorné, lidskou řeči je nejlepší výkon jaký jsem kdy zažila (já sama v práci školím lidí a vím jak je to náročné a těžké neunudit lidí).
-
Lenka KovářováCelý kurz byl pečlivě připravený včetně prezentace na PC. Lektor je přátelský a nebojí se podělit o vše, co s kváskováním souvisí.
-
JarmilaVýborný!
-
Veronika PenčíkováSuper lektor, je vidět, že toho o kváskování hodně ví a dokáže své znalosti srozumitelně předat dál.
-
Dagmar KučerováSuper lektor.
-
Iveta LorenzováJsem maximálně spokojená.
Vše perfektně vysvětleno a předvedeno. -
Petr ProkůpekAhoj, je vidět, že to máš skvěle zmáknuté. Vydržet víc jak pět hodin mluvit k věci a neopakovat se vyžaduje značné komunikační a prezentační dovednosti. Smekám a rád bych to taky tak dobře uměl, v práci by mi to pomohlo.
-
Lucie MiřátskáLektor byl velmi příjemný, vstřícný, ve všem nám pomohl, vše vysvětlil, ukázal.
-
Ivona Ř.Nadšený do kváskového světa, ty zkušenosti jsou velmi znát. Na kurz jsem šla trochu skeptická, ale svým entuziasmem mě Luboš docela nakazil, doma jsem pak všem vykládala, co všechno Luboš z kvásku peče a jak se nám na kurzu dařilo.
-
Vítězslav MusilBezvadný. Nemá chybu :)
-
Lenka PavlováLubomír je skvělý. Ve všem vždy ochotně poradil.
-
Barbora SladekovaSpontánní, energický legrační a hlavně přirozený
-
Dagmar CimalováSuper. Lubomír je nadšenec, který dělá lektorování s láskou.
Milý usměvavý, ochotný. -
Alena Collerovávelmi sympatický, perfektně připravený, zábavný, velký odborník
-
Zuzana Gabrišovávstřícný a ochotný lektor, který má svou práci rád a umí nadšení předat, stejně jako potřebné informace.
-
Tomáš TichýTrochu hektický, ale naučil vše potřebné.
-
Jana KučerováPřátelský, sdílný, má dar lidí přirozeně motivovat k snaze i spolupráci
-
Lumír DörflVelice přátelský a milý přístup k účastníkům kurzu, který rychle prolomí pomyslnou bariéru lektor-žák, vše velice důkladně a hlavně srozumitelně vysvětleno.
-
Martin SoukupVelice příjemný člověk, zapálený pekař :-) a super povídání... doporučuji!
-
Eliška NeumannováMoc sympatický, vše vysvětlit do podrobna a vše bylo dobré pochopitelné.
-
Michal KoudelaLuboš umí! Ano, i díky jeho povaze, chuti a trpělivosti předat informace nejen o pečení, ale celkově o historii pečení chleba z kvásku se každý účastník kurzu bude těšit, až si doma svůj “první” kváskový chleba upeče!
-
Jana KučínskáLektor Luboš byl úžasný. Pohodový, přátelský, trpělivý, se zájmem i o názor všech zúčastněných a hlavně člověk který ví o pečení hodně moc a dělá to s velkou láskou a myslím i pokorou. Vše umí vysvětlit tak, aby i absolutní laik vše pochopil.
-
Barbora NázlerováMilý, povídavý, měl snahu vše přesně vysvětlit a objasnit, ale nehrál si na nikoho, kdo je mistr a je nám nadřazený. Velmi příjemný přístup “nedělej ze všeho vědu”.
-
AlicePřístup lektora byl velmi vstřícný a milý, opravdu u něj platilo, že s sebou stačí vzít tužku, papír a dobrou náladu.
O vše ostatní, včetně dobré kávy, čaje a oběda se postaral. -
JanaKváskový nadšenec, má mnoho zkušeností, dovede svým přístupem své nadšení šířit dál.
-
Kristýna MoštěkováKurz pod vedením Luboše byl super, vše se snažil vysvětlit, odpověděl na všechny možné dotazy a podělil se s námi o cenné rady ohledně práce s kváskem.
-
PetraBezvadný chlapík se zapálením pro věc. Své nadšení pro pečení s kváskem umí velmi nenásilně a přirozeně sdílet a nadchnout všechny účastníky. Umí dodat důvěru a hlavně naučí.
-
Dominik MoštěkVelmi zábavný a zapálený "pekař".
-
OdetaSkvělý,vtipný a pro věc zapálený člověk
-
Pavlínanaprosto super
-
Marie StiburkováLuboš nám všechno srozumitelně a jasně vysvětlil. Je to výborný lektor.
-
Jaroslavsuper chlap, který kurz vede opravdu s chutí a radost mu dělá úsměv a radost účastníků kurzu z toho svého bochníku chleba
-
HanaZapálený, nadšený, příjemný, přátelský
a nadšení pro věc umí předat .. -
Petra Dufkovášikovný, poslouchatelný - moc příjemný človíček
-
Daniela ŠtrosováLuboš je sympatický, umí pracovat s lidmi, má pořádnou dávku trpělivosti a zároveň přesně ví, o čem mluví. Ideální kombinace, díky moc! :)
-
Lucie BorkovcováSkvělý člověk
-
Marie KřupalováUměl a naučil. Všechno vysvětlil a celý kurz vedl v pozitivní atmosféře.
-
Klára VondrákováLuboš je skvělý člověk, který miluje to, co dělá. Jako lektor byl výborný a svou lásku k pečení nejen chleba rozhodně umí předat ostatním.
-
DanaVelmi příjemný způsob vedení, flexibilní vůči situacím a lidem. Nevtíravý srdečný přístup. Ochota sdílet osobní zkušenosti.
-
DanaJen ten nejlepši
-
SimonaZkušený a zábavný :)
-
AndreaPan Kobeda má kurz připravený do poslední minutky, všechno navazuje, žádne prostoje. Je vtipný a opravdu dokáže pěkně vysvětlit co a jak dělat. Doporučuji
-
Hana PeterkováSympatický od prvního okamžiku. Milý, chápavý, vtipný a zkušený. Moc hezky se s Lubošem pracovalo a perfektně všechno vysvětlil. Odpověděl na všechny otázky a bylo vidět, že ho kurs baví.
-
Michaela StrihováLuboš byl super, jde vidět, že je do pečení chleba opravdu nadšený a dělá to ze srdce. Umí vysvětlit pečení i úplným začátečníkům a trpělivě vše vysvětlí.
-
VeronikaRáda bych touto cestou poděkovala Lubošovi za sdílení jeho zkušeností a předání cenných informací, velice si toho vážím. Byl velmi příjemný, atmosféra přátelská a kurz rychle utekl.
-
PetraPříjemný, komunikativní, vtipný, nevtíravý
-
MartaLuboš vše poctivě vysvětlil, ukázal a pomohl, jeho přístup byl individuální (dle možností v kurzu), navíc umí zaujmout a přínosně využít veškerý čas.
-
Martin MikšPříjemný, zapálený pro věc, podával spoustu zajímavých a důležitých informací, perfektně vyvážená teorie a praxe.
-
Vanda CabanováLektor bol sympaticky a vyzeral, ze sa v obore kvasku vyzna :) Kurz odporucam jak skusenym pekarom, tak aj zaciatocnikom.
-
PetraPan lektor byl vstřícný, ochotně zodpovídal všechny dotazy, účastníkům se věnoval naplno a dle mého názoru dokázal udržet pozornost po celou dobu kurzu, což je důležité. Úplně největší plus u mě získal pečlivou přípravou a skvělým časovým rozvrhnutím tak, aby nevznikaly prostoje a hluchá místa.
-
HelenaSympaťák, který ví co učí,je vidět, že ho to baví...Nehledá v tom moc žádné složitosti..Pohodář...pekař každým coulem..Poradí a vše rád zodpoví..Určitě má dostatek zkušeností, které předává dalším pekařům...Má rád život..
-
Blanka VašicováLuboš vede kurz výborně. Umí vše správně vysvětlit a všechny informace podává srozumitelně a přehledně. Má skvělý přehled a rozumí tomu, co říká. A navíc je z něj cítit láska a úcta k tomu, co dělá.:-)
-
JitkaLuboš je člověk na svém místě, kurz vede zábavně, je velice erudovaný a je vidět, že ho nejen baví pečení chleba a zdokonalování všech jeho receptů, ale baví ho i předávat své znalosti dál co nejširšímu okruhu lidí. Nezbývá, než mu popřát, aby mu Bohouš /jeho kvásek/ vydržel několik dalších desítek let a naučily se z něj péct i jeho děti!
-
Simona RotnáglováKurz s Lubošem byl moc fajn. Poctivě a prakticky vše vysvětlil a ukázal. Zodpověděl nám vsechny dotazy. Naučil nás i výborné krkonošské kyselo,které jsme ochutnali. Atmosfera kurzu byla díky němu uvolněná a milá.
-
Lenka HolubocováPříjemný, charismatický, s talentem učit ostatní.
S očividnou radostí předává své znalosti a dokáže zaujmout jak začátečníky, tak ty pokročilejší. -
PetrJeště před kurzem jsem si našel o Lubomírovi nějaké informace o jeho "kváskové aktivitě" a na kurzu jsem si je jen potvrdil, je to zapálenej profík v oblasti pečení kváskového chleba, který danou problematiku dokáže laikovi patřině teoreticky ale především prakticky vysvětlit a to tak, že si domů odnášíte svůj, vlastníma rukama upečený chleba.
-
Martina ŘehůřkováPříjemný, usměvavý a pohodový člověk, oceňuji, jak je vše připravené - teorie a pomůcky k pečení, kurz vede s nadšením a peče s láskou.
Na kurzu je cítit nejen vůně chleba, ale i radost a od začátku přesvědčí, že upéct chleba je hračka, když víte jak na to. -
Tereza MatušovskáSympaticky člověk, vše pomalu a srozumitelne vysvětlil a přesto, ze už mám s pecenim zkušenosti, tak bych i jako laik všemu porozumela 😊 vše bylo perfektně nachystano, jde vidět, ze už ma mnoho kurzu za sebou a je to profik 😊
-
Jitka Staňková100 bodů ze 100 👍🙂. Všechny informace předány s vtipem a srozumitelně. Moc příjemné odpoledne.
-
Markéta LénártováSkvělý! Celý kurz byl maximálně příjemný. Lubomírovi se povedlo vytvořit a po celý kurz udržet krásný balanc mezi uvolněnou přátelskou atmosférou a velkou náloží informací.
Informace umí skvěle dávkovat a navíc podávat dokonale srozumitelnou formou.
Je vidět, že kurzy vede už delší dobu. I časový harmonogram dodržel skoro na minuty, aniž by musel kdokoliv střežit čas, bez jakéhokoliv časového presu.
A navíc oceňuji, že Lubomír postupům opravdu rozumí a dokáže vysvětlit souvislosti. Pro mě je to velmi důležité, když lektor nevysvětluje pouze JAK, ale ví také PROČ -
Martina MichalíkováVelmi milý, sympatický mladý muž, který se snažil nás naučit doposud pro mne nemožné :)
-
Petr SmekalLuboš má vše perfektně zvládnuto a připraveno, přátelský a srdečný přístup
-
Denisa KrejčíFajn pán, všímavý, je vidět, že ho pečení chleba opravdu baví a kurzy dělá rád. Odpověděl na všechny naše dotazy srozumitelně. Pro začátečníky buď bez zkušeností a nebo špatných zkušeností s pečením chleba je kurz perfektní.
-
Martina CrlíkováPříjemný, chytrý, vtipný. Výborná organizace a příprava.
-
Zbyněk AmbrozZapálený školitel, který dokáže zaujmout jak teoretickou tak zejména praktickou částí kurzu.
-
Gabriela PolzerovaOdborník na slovo vzatý. Milý, příjemný, trpělivý. Ochotně odpovídal všechny naše všetečné dotazy. Uděloval rady začátečníkům a předal své zkušenosti nám pokročilejším pekařům. Vše měl perfektně připravené. Ráda bych poděkovala za jeho přístup, ze kterého bylo zřejmé, že ho pečení chleba nesmírně baví a také za to, že se o své zkušenosti rád podělí s ostatními, což není v dnešní době úplně běžné.
-
Gabriela TomkováPan lektor byl velmi nadšený a zapálený pro věc, byla na něm vidět láska k pečení chleba. Dokázal vytvořit příjemnou atmosféru a přitom působil jako profesionál.
-
Aleš SmejkalLubomír je velmí milý a otevřený člověk, který dělá co miluje a s naprostou jednoduchostí předal co chtěl/měl předat.
-
Veronika Buryanova, Gabriela PolzerovaÚžasný, čistý, energický ale i pohodový, srdečný, šikovný prostě totálně fajn člověk.
-
Dana ŠilingerováLuboš je opravdový kváskový guru. Teoretická i praktická stránka byly dokonale vyvážené. Veškeré postupy byly dokonale a srozumitelně vysvětleny.
-
AlenaUž když vzal Lubomír na začátku kurzu do ruky mísu s kváskem, bylo jasné, že nás čeká něco velkého :) A taky že ano, Lobumír odpovídal na veškeré dotazy (i několikrát) a pomáhal nám, ale zároveň nás vedl k co nejvíc samostatné přípravě a pochopení kváskové problematiky.
Jde vidět, že má skutečný zájem na předání a šíření znalostí mezi lidi! -
Miroslava SamotnáVelmi kladný :-) Sympatické vystupování, vše měl dokonale připravené, dokázal vytvořit velmi příjemnou atmosféru ve skupině. A samozřejmě profesionální znalosti a zkušenosti, zodpověděl i všetečné dotazy.
-
JuditaMetodicky dobře připravený seminář. Vtipný povzbuzující přístup. Líbila se mi moc i motivace pokračovat v pečení s kváskem formou dárečku a receptů.:-)
-
Jitka KotisováLuboš je mužem na pravém místě :). Je vtipný, má skvělý přehled o celé problematice a to jak z domácích tak zahraničních zdrojů. Velmi přístupnou a nenásilnou formou dokáže své znalosti předat všem účastníkům kurzu.
-
VeronikaLuboš je do pečení kváskového chleba zapálený, jde vidět, že ho to baví. Díky tomu dokáže předávat cenné a potřebné informace, aby pečení bavilo a hlavně se dařilo i ostatním.
-
Kateřina OpršalováLuboš je velice milý a přátelský člověk a především opravdový chlebový odborník. Na první pohled z něj vyzařuje láska k pečení, nadšení z každého dalšího bochníku, ochota předat své znalosti ostatním a podělit se s nimi o super zážitek. Na kurzu dokázal navodit velice přátelskou, až rodinnou atmosféru. Zásobil nás velkým množstvím užitečných informací a vychytávek. 6 hodin s ním uteklo jako voda a všichni jsme si kromě nových poznatků a voňavého bochníku chleba, odnesli příjemný pocit z hezky stráveného odpoledne.
-
Michaela rotterovaLuboš pečením chleba evidentně žije, což je super.
Líbí se mi, že vysvětluje nejenom jak, ale i proč.
Za celou dobu trvání kursu jsem se nenudila, což je vzhledem k délce trvání úctyhodný výkon :) -
Janavelice příjemný lektor, vše podrobně vysvětlil a zodpověděl všechny dotazy
-
MichaelaLektor byl zkušený, nadšený a se vším pomohl
-
Tomas Josef HanákDobrý přednes, dobře vše vysvětlil, za mě jednička.
-
IvaLektor byl velký sympaťák, byla s ním zábava a učení v jeho podávání bylo skvěle zapamatovatelné. Díky.
-
VěraDěkuji lektorovi za příjemný, lidský a neformální přístup. Děkuji i za rady poslané e - mailem. Konečně jasno, ve všem:).
-
Jitka KrálíkováLektor to měl pečlivě naplánované, připravené, vše bylo srozumitelné, vše vysvětlil, předvedl,zodpověděl otázky. A bylo vidět, že to dělá opravdu s láskou.
-
Růžena Merlíčková RůžičkováLektor byl dobře připravený, je komunikativní a dokázal plně využít všechen čas na kurz vyčleněný. Mě, a doufám, že i ostatní posluchače, zaujal.
-
Zdeňka JurečkováPřed Lubošem klobouk dolů! Kurz měl opravdu skvěle připravený, všechno krásně plynulo a navazovalo. Na kurzu se nás sešlo 9 žen, a Luboš bravůrně zvádnul nekonečný příval otázek, s trpělivostí odpovídal i několikrát na stejnou věc a my se nebály zeptat na nic, co nás zajímalo. Byl vstřícný, milý a celou dobu se nám opravdu věnoval a to "naše" pečení prožíval s námi. Vážím si toho, že se s námi o své zkušenosti podělil. Ještě jednou moc děkuji :-)
-
Petra OnderkováSympatický lektor, který se nenechal ničím překvapit.
-
Hana KratochvílováSpokojenost snad ve všem - vstřícný,ochotný,, milý,trpělivý,srozumitelný výklad, výborný přístup pi praktickém vedení... no prostě šikulka. Díky, Luboši.
-
Michaela KlisákováMá to super vymyšlené, naplánované, zvládnuté. Atmosféra příjemná i přes různé složení skupiny z pohledu věku a zkušeností s pečením z kvásku.
-
MartaLubošovo nadšení pro kvásek, chleba a pečení obecně mě strhlo od první minuty kurzu a postupně se jen utužovalo. Odcházela jsem z kurzu se svým princem Kvasoněm a chlebem a od té doby se kvásek stal členem naší rodiny a já alespoň 3x týdně něco upeču. Myslím, že to vše právě díky Lubošovu zapálení pro věc.
-
Jana ŠvestkováLuboš byl super, perfektně nás provedl celým průběhem přípravy chleba. Upozorňoval i na možné příčiny neúspěchu při pečení.
-
MarkétaLubomír je skvělý lektor. Nejen, že vše perfektně vysvětlil, rád poradil každému účastníkovi, ale ještě během celého kurzu šířil skvělou náladu. Šla bych na každý jeho kurz :)
-
MichaelaLuboš byl skvělým průvodcem při učení, jak udělat pravý kváskový chléb. Jeho pozitivní přístup byl nakažlivý. Na každý dotaz znal odpověď, vše uměl velmi hezky a srozumitelně vysvětlit. Celý kurz měl Luboš, dle mého názoru, velmi dobře sestavený. Předal nám praktické dovednosti i teoretické znalosti. Díky němu teď minimálně jednou týdně peču chleba.
-
LucieSympatický kluk s profesionálním přístupem.
-
JanaVynkající lektor. Jde vidět, že Luboše vedení kurzů baví a pečení chleba je pro něj koníček. Celý kurz byl perfektně připravený, časově skvěle rozdělený a oceňuji i prezentaci ohledně chemických procesů při tvorbě kvásku:)
Luboš je přátelský, vše podrobně vysvětlí a rozhodně nemá problém s tím, udržet u účastníků pozornost. -
JanaMile mě překvapil, jak měl vše perfektně připravené včetně možnosti koupit si ošatku - díky tomu, jsem mohla hned další den upéci další chleba, aniž bych musela do obchodu pro mouku. Chleba jsem pekla už 2x a povedl se mi, i když jsem koupila celozrnnou žitnou mouku grahamového typu, která vcucla trochu víc vody.
-
Michal BuršíkVelice příjemný a komunikativní pán, který dokáže svým projevem člověka během kurzu zaujmout a nenechat pomyslet na věc, co tu vlastně dělám.
-
EugenOsobní přístup a vztah k "předmětu" je mnohdy víc, než formální kvalifikace. Oceňuji v skutku srdcařský přístup Luboše k tématu!
-
Tomáš PečinkaLuboš byl 100% profesionál, který dokázal po celou dobu kurzu zaujmout a udžet ňiť. Předal nám spoustu informaci a poznatků,které určitě všichni hned doma předají ;-) díky
-
Martina KoktováPozitivní človíček, nadšenec, velmi příjemný přednes, spousta legrace, zkušený a ochotný předávat cenné a zapomenuté zkušenosti s pečením chleba.
-
Tereza MatuškováLuboš toho ví o pečení kváskového chleba opravdu hodně a teoretické znalosti hezky doplňuje tradičními postupy a zkušenostmi, které získal od své babičky.
-
HanaLuboš byl skvělý . Jeho nadšení bylo nakažlivé Pro mě nezapomenutelný zážitek .
-
Jindřich OulehlaVse srozumitelne vysvetlil a predvedl. Svym nadsenim nas motivoval vyzkouset hned doma, k cemuz dobre poslouzi startovaci balicky.
-
Gabriela JůzováLubomir je příjemný, nápomocný a zapálený lektor. V pečení chlebu je samozřejmě odborník a moc si vážím jeho snahy předat znalosti. Kurz probíhal v přátelské a uvolněné atmosféře a to především díky němu. ;)
-
Eva NestrojilováLuboš je výborný lektor, vše krásně vysvětlí, ukáže.
-
Zdeňka KremláčkováLektor - profík, který to co učí, zná na 150%, má vyzkoušené a lásku ke kvásku a celému pečení šíří nakažlivě dál:)
-
Lenka FilipováLuboš je velmi sympatický člověk a zapálený výrobce kvaskového chleba, který přesně ví co a proč se při přípravě musí dodržet. A co víc, své zkušenosti umí předat ostatním, navíc velmi příjemnou formou.
-
VeronikaLektor Luboš je prostě jednička. Dokázal vytvořit pohodovou a přátelskou atmosféru. Věděl o čem mluví, informace podával srozumitelnou formou. Dokázal odpovědět na všechny otázky. Nevystupoval autoritativně, ale spíše jako zkušenější kamarád - povzbudil, poradil a nadchnul nás pro činnost.
-
Gabriela RůžičkováPerfektní - pochválil, poradil, vše v pohodě.
-
miroslav szwedaPříjemný a velmi rozumný člověk, který ví, co dělá - a dělá to dobře. Průběžně lze s ním konzultovat postup(v mém případě i to, proč mi doma funguje něco jinak). Což je velmi dobré, proože jedině tak si lze nevhodně zavedené zkušenosti opravit. Tato interakce není běžná.
-
Eva DudíkováLuboš je skvělý lektor - milý, příjemný, ochotný, usměvavý, odpoví na všechny dotazy, trpělivý a nadšený. Je radost se od něj něco učit a trávit s ním čas. Uteklo to jako voda!
-
Michaela SuchánkováVelmi mily a priatelsky clovek. Hovori s velkym nadsenim o tom, co robi. Je vidiet, ze ho praca velmi bavi.
-
petr nasadilKdyby uměli všichni ajťáci programovat tak, jak umí Luboš péct chleba, nemuseli bychom se bát internetové přípojky... na druhou stranu, možná je jenom prozíravý. Chleba z trouby mu žádný hacker nesebere.
-
JolanaMoc oceňuji celkový přístup i nastavení, lektor má plno užitečných rad a tipů, které ochotně předává dál, na každou otázku najde odpověď. Celý kurz je veden v příjemné rodinné atmosféře, což k domácímu kváskovému chlebu naprosto patří. Nikde nejsou časové prostoje, kdy by se účastník nudil, naopak. Byla jsem nadšená!
-
Dana NezhybováLuboš je pohodář. Vše vysvětluje srozumitelně, názorně a jasně. Má klidné vystupování, trpělivě všem pomáhá, povzbuzuje a vytváří klidnou a přátelskou atmosféru. A hlavně umí chválit.
-
Linda MartiškováLuboš je srdcař. S láskou a nadšením předává to, co má neskutečně rád. Trpělivý, přátelský, usměvavý. Radost poznat a zažít.
-
KarlaVelmi sympatický vstřícný člověk,
empatický, byl to příjemně strávený čas
s lektorem Lubomírem Kobedou. -
Lucie ČervenkováMilý, umí motivovat a vše názorně předvést a vysvětlit.
-
-
Martina OndrovaBáječný a pozitivní člověk, který ze sebe vydal vše, co se týká kváskového chleba. Jeho nadšení strhne účastníky k nadstardatním výkonům. Pohodová atmosféra na kurzu byla moc příjemná.
-
Lea ŠanderováUsměvavý pohodář, výborně vysvětluje, ukazuje
-
Soňa LyskováLubomír byl velmi přátelský a je to opravdový profesionál, kterého nezaskočí žádná otázka - vše trpělivě vysvětlí a se vším pomůže.
-
PETRA KUBOVAZkušený, příjemný, ochotný, fundovaný, výborně zorganizovaný.
-
Pavla KrylováLubomír je velmi příjemný člověk, odpoledne na jeho kurzu velmi rychle uteklo a na konci jsme si všichni odnesli krásný bochník chleba, kterého polovina okamžitě zmizela, jakmile jsem přišla domů. Týden po kurzu jsem doma pekla 3 různé chleby dle zaslaných receptů a jeden byl lepší než druhý.
-
Aneta DrábkováMusím říct,že Luboš je neuvěřitelně příjemný jak člověk,tak lektor.Dokázal na kurzu navodit velmi příjemnou atmosféru a člověk se cítil,jako by pekl bochník u sebe v kuchyni.
-
Lucie PojetováLuboš je skvělý lektor, celou dobu dokázal udržet skvělou atmosféru a jeho nadšení z pečení chleba z něj sálalo, což na nás mělo velmi pozitivní vliv:-) určitě je to člověk na svém místě.
Hrozně se mi líbilo, jak měl všechno připravené a ještě že jsme dostali balíček s moukama na cestu:-) -
Martina PráškováLuboš je velmi milý, vstřícný a hlavně normální člověk, co má dar nejen zaujmout a vzbudit vášeň dané problematiky, ale hlavně předat um. V jeho případě umění pečení chleba, které by nemělo nikdy vymizet, neboť chleba je, byl a bude základní potravinou lidstva. Velmi oceňuji jeho lidský přístup, protože bát se zeptat na jakémkoli kurzu vede už předem k neúspěchu. Ochota sdílet cokoli s kýmkoli je velmi důležitá, jedině tak vznikne dokonalá osvěta. Proto si vážím nejen sdílení jeho nabitých zkušeností, ale i soukromých a vyzkoušených receptů. Ještě bych chtěla poděkovat za možnost koupě příslušenství (sáček+ošatka) za velmi dobré ceny.
-
Jana RobovskáLektor byl velmi příjemný.
-
Jana StehlíkBylo vidět, že lektor upekl již nespočetně chlebů, má potřebné znalosti a zkušenosti, kurz měl velmi dobře připraven. Hodnotím velmi pozitivně, nelze nic vytknout.












