Kvaskový chléb poctivě a s láskou

20140324-190849-profilovka.jpg

Lubomir Kobeda

Na Naucmese.cz jsem prišel, abych se něco nového naučil. To trvalo jenom chvilku, protože jsem zjistil, že i já můžu něco naučit ostatní.  Jsem ITák a lektorování na Naucmese je pro mě relaxace a... Více o lektorovi »

20140324-190849-profilovka.jpg

Lubomir Kobeda

Na Naucmese.cz jsem prišel, abych se něco nového naučil. To trvalo jenom chvilku, protože jsem zjistil, že i já můžu něco naučit ostatní.  Jsem ITák a lektorování na Naucmese je pro mě relaxace a... Více o lektorovi »

20140324-190849-profilovka.jpg

Lubomir Kobeda

Na Naucmese.cz jsem prišel, abych se něco nového naučil. To trvalo jenom chvilku, protože jsem zjistil, že i já můžu něco naučit ostatní.  Jsem ITák a lektorování na Naucmese je pro mě relaxace a... Více o lektorovi »

20140303-143149-chleba.jpg
Dílna Matilda, Palackého 95, Krpole, Brno, Brno (mapa)

Přihlášení účastníci

Dílna Matilda, Palackého 95, Krpole, Brno, Brno (mapa)

už jen jeden účastník a kurz se uskuteční

Zbývá 6 míst

Přihlášení účastníci

Nevyhovuje ti termín?

Nech nám svůj e-mail – dáme ti vědět, jakmile lektor vypíše nový termín.

Kurz již navštívilo 346 spokojených účastníků. Prohlédni si zpětnou vazbu ⇣

Tento kurz Vás naučí skoro zapomenutou dovednost pečení chleba. Jednu z nekrásnějších dovedností, dávný slovanský obyčej uctívání hostů chlebem a solí, chléb jako symbol pohostinosti a úcty k přírodě a lidské práci. Vrátíme čas zpět a upečeme si poctivý bochník chleba vlastníma rukama.

Někdo by mohl říct chleba jako chleba, ale jenom ten co si ho upeče doma si dokáže vážit tohoto daru, hlavně pokud ho upeče poctivě a s láskou a není potřeba dalších slov. Stačí ukrojit další krajíc a ochutnat.

Na kurzu si připravíte a upečete CELÝ bochník chleba, Součástí kurzu je opravdu kompletní postup, od založení mateřského kvasu, přípravy těsta až po upečení bochníku. 

Co Vám z kurzu nabalím domů:

  • Vlastnoručně vyrobený bochník kváskového chleba
  • Mateřský kvásek
  • Příjemný zážitek
  • Možnost zakoupit originální pedigovou ošatku pro další pečení
  • Vědomosti ke správné výrobě domácího chleba
  • NOVINKA: startovací balíček - všechny suroviny pro první samostatné pečení chleba po kurzu.

Součástí kurzu je jak praktická tak teoretická část a aby jsme neumřeli hladem, tak si uvaříme krkonošské kyselo.

Co si vzít sebou?

Určitě vemte dobrou náladu, tužku a sešit na poznámky, zástěru (pokud uznáte za vhodné).

Už se na Vás moc těším a věřte, že budete mít obrovskou radost až půjdete domů s voňavým bochníkem chleba v náručí.

 

Víš, že Lubomir vede také tyto kurzy?

Víš, že Lubomir vede také tyto kurzy?

Víš, že Lubomir vede také tyto kurzy?

Kvaskový chléb poctivě a s láskou

Odebírej náš newsletter

Posíláme tipy na nové kurzy, zajímavé a přínosné články a informujeme o dění a vývoji projektu Naučmese.