Koktejly jsou věčné

Alex Mikšovic

Poprvé jsem zatřásl šejkrem v roce1967 v restauraci III. cenové skupiny u přehrady na Souši v Jizerských horách. Kariéru jsem uzavřel v roce 2002 jako šéfbarman Více o lektorovi »

Alex Mikšovic

Poprvé jsem zatřásl šejkrem v roce1967 v restauraci III. cenové skupiny u přehrady na Souši v Jizerských horách. Kariéru jsem uzavřel v roce 2002 jako šéfbarman Více o lektorovi »

Bugsy´s Bar, Praha 1, Kostečná 1, Praha (mapa)

Přihlášení účastníci

Nech nám na sebe email

Dáme ti vědět, když lektor vypíše další nové termíny.

Kurz již navštívilo 216 spokojených účastníků. Prohlédni si zpětnou vazbu ⇣

Cocktailians!

Dnes jsem byl na kontrole šest týdnů po operaci. Dopadla velmi dobře. V dubnu budu likvidovat různé resty a naléhavé termíny, květen strávím z větší části v Lázních Bechyně, začátkem června budu zpátky v Praze.

Měli byste vědět, že v pátek 27. června to bude deset let, co jsem začal s kursem Koktejly jsou věčné. Výročí nechci pominout, takže na sobotu 28. června vypíšu řádný termín, abych s pěti z vás začal jedenáctý ročník spolupráce s naucmese.cz.

Alex, duben 2025

**********

Kurs přípravy koktejlů

Tříhodinový kurs Koktejly jsou věčné, který se poprvé uskutečnil 27. června 2015, vás naučí:

  • POUŽÍT  tři základní metody výroby míšených nápojů
  • NAMÍCHAT koktejl podle zvolené receptury

Kurs se koná zpravidla jednou za měsíc v baru BUGSY´s, Praha 1, Kostečná 1 od 10 do 13 hodin pro minimálně 3 a maximálně 6 účastníků.

Cena kursu je 800,- Kč. Zahrnuje výrobu (a konzumaci:-) 4 koktejlů z prémiových surovin.

Kurs vede Alex Mikšovic, který ukončil čtyřicetiletou kariéru v roce 2002 jako první šéfbarman Bebop Baru hotelu Radisson SAS Praha. V dubnu 2023 vyšla pro zájemce o míšené nápoje v nakladatelství GRADA jeho knížka Jeden koktejl nestačí.

koktejly-banner.jpg

Odebírej náš newsletter

Posíláme tipy na nové kurzy, zajímavé a přínosné články. Informujeme o dění a vývoji projektu Naučmese.