Jak jíst všímavě

7232890-lucka-1.jpg

Lucie Luňáčková

Ráda si všímám krásných věcí kolem sebe a objevuju, že se dá najít něco pěkného i na na první pohled ne moc zajímavých místech (motýl na krajnici u cesty, živý list na téměř uschlém stromě). Každý den je pro mě tréninkem Více o lektorovi »

7232890-lucka-1.jpg

Lucie Luňáčková

Ráda si všímám krásných věcí kolem sebe a objevuju, že se dá najít něco pěkného i na na první pohled ne moc zajímavých místech (motýl na krajnici u cesty, živý list na téměř uschlém stromě). Každý den je pro mě tréninkem Více o lektorovi »

7428080-4152900-3-kopie.jpg
Praha (mapa)

Kurz je individuální

Nevyhovuje ti termín?

Nech nám svůj e-mail – dáme ti vědět, jakmile lektor vypíše nový termín.

Všimli jste si někdy rozdílu mezi tím, když jídlo a pití jen zhltnete oproti tomu, když si ho opravdu vychutnáváte? Stejné jídlo tak může chutnat pokaždé různě. V prvním případě si občas ani nevšimnete, co jste to vlastně měli k obědu, v druhém případě může být i jednoduché jídlo gastronomickým zážitkem. Rozdíl je jen v tom, jak se k jídlu přistoupí.

U jídla nebo pití si můžeme ukázat, jak si ho užít opravdu naplno bez ohledu na to, jestli jíme kousek zeleniny nebo vybranou gastronomickou lahůdku. Postupně si ukážeme, jak si maximálně užít každý kousek jídla. Prozkoumáme všechny smysly, díky kterým můžeme mít z každého jídla mnohem lepší pocit. Zaměříme se postupně na zrak, sluch, chuť i hmat. Můžeme se potkat ve vaší oblíbené čajovně nebo kavárně nebo můžu místo vybrat já.

Cena kurzu

Kurz není zdarma, ale jeho hodnotu si určíte sami podle toho, jak moc vám kurz dá. A to budete vědět jenom vy sami. Můžete vycházet třeba z toho, že i vy sami za svůj čas dostáváte nějakou odměnu, která je pro vás smysluplná. A taky to může být úplně jinak, rozhodnutí je jen na vás. Kromě toho prosím o uhrazení jídla a pití.

Víš, že Lucie vede také tyto kurzy?

Víš, že Lucie vede také tyto kurzy?

Odebírej náš newsletter

Posíláme tipy na nové kurzy, zajímavé a přínosné články. Informujeme o dění a vývoji projektu Naučmese.