Kváskový chleba pečený na Valašsku - online

20131013-232500-pechova-marie.jpg

Marie Pechová

Ahoj, celkem ráda vařím, ale nejvíce mne vždy bavila až konečná úprava jídla, jeho předložení na stůl. Od prvních narozenin mých dětí jsem začala více péct. Podle nálady a potřeby peču občas více drobné cukroví, občas Více o lektorovi »

20131013-232500-pechova-marie.jpg

Marie Pechová

Ahoj, celkem ráda vařím, ale nejvíce mne vždy bavila až konečná úprava jídla, jeho předložení na stůl. Od prvních narozenin mých dětí jsem začala více péct. Podle nálady a potřeby peču občas více drobné cukroví, občas Více o lektorovi »

20131013-232500-pechova-marie.jpg

Marie Pechová

Ahoj, celkem ráda vařím, ale nejvíce mne vždy bavila až konečná úprava jídla, jeho předložení na stůl. Od prvních narozenin mých dětí jsem začala více péct. Podle nálady a potřeby peču občas více drobné cukroví, občas Více o lektorovi »

20131013-232500-pechova-marie.jpg

Marie Pechová

Ahoj, celkem ráda vařím, ale nejvíce mne vždy bavila až konečná úprava jídla, jeho předložení na stůl. Od prvních narozenin mých dětí jsem začala více péct. Podle nálady a potřeby peču občas více drobné cukroví, občas Více o lektorovi »

20131010-201458-b3309836.jpg

Termín je dostatečně naplněn – kurz proběhne, hurá!

Zbývá už jen poslední místo

Přihlášení účastníci

už jen jeden účastník a kurz se uskuteční

Zbývají už jen 2 místa

už jen jeden účastník a kurz se uskuteční

Zbývají už jen 2 místa

Nevyhovuje ti termín?

Nech nám svůj e-mail – dáme ti vědět, jakmile lektor vypíše nový termín.

Péct dobrý domácí kváskový chleba se můžete naučit i u vás doma v běžně zařízené kuchyni pomocí online kurzu. Vzhledem k tomu, že odpadá možnost vše si náležitě „osahat”, rozložila jsem kurz do reálného času. Nejedná se o žádné návodné video (těch je na internetu spousta různých úrovní), kde není možná okamžitá zpětná vazba.

V průběhu kurzu si online vysvětlíme a prakticky ukážeme všechny kroky, které vedou k úspěšnému upečení chutného domácího kváskového chleba, a zodpovím vaše případné dotazy.

Účastník kurzu dostane předem pokyny, co si má připravit, v pátek večer si společně uděláme potřebné množství kvasu, v sobotu ráno si společně zamísíme těsto, po asi 4 hodinách kynutí ho společně stočíme do ošatky, po dalším vykynutí společně dáme péct. Po dalších asi dvou hodinách opět společně vyhodnotíme upečený bochník. Celkem budeme online 5x po asi 15 - 25 min.

Co si z kurzu odnesete?

  • znalost, jak pečovat o kvásek
  • postup, jak upéct domácí kváskový chleba
  • předpis na základní pšenično-žitný chleba
  • žitný kvásek (budete-li chtít)
  • kus výborného ještě teplého kváskového chlebíku

Pokud chcete kurz darovat, vystavím vám dárkový poukaz.

Víš, že Marie vede také tyto kurzy?

Víš, že Marie vede také tyto kurzy?

Víš, že Marie vede také tyto kurzy?

Víš, že Marie vede také tyto kurzy?

Doprovodné fotky

  • 20131010-201458-B3309840.jpg
  • 20131010-201458-chleba-1.jpg
  • 20131010-201458-chleba-3.jpg
  • 20131010-201458-chleba-7.jpg
  • 20131010-201458-chleba-7a.jpg

Odebírej náš newsletter

Posíláme tipy na nové kurzy, zajímavé a přínosné články. Informujeme o dění a vývoji projektu Naučmese.

Používáme cookies, abychom pomocí analýzy návštěvnosti mohli ladit Naučmese web a tobě připomněli kurzy, které tě zaujaly. Je to v pohodě?