Jak si upéct chleba z kvásku s Janou Berkovu

42sns6ftlycd5np-rc-chleba.jpeg

Kurz teď nemá vypsaný termín

Nech nám svůj e-mail – dáš tak lektorovi podnět k vypsání nového termínu. Jakmile jej vypíše, dáme ti obratem vědět.

Upečte si svůj chleba z kvásku!

Jak na to? Vše se dozvíte názorně na tomto přednáškovém kurzu.

A hned druhý den si zaděláte své těsto a zakrojíte z čerstvého voňavého chleba.

 

Na kurzu:

  • ochutnáte různé druhy upečených a upařených chlebů
  • odnesete si v přinesené nádobce můj 12letý kvásek
  • prozradím vám můj recept na chleba, ověřený několika tisíci kurzistů a čtenářů
  • věnuji vám kus mé kváskové vášně :)
  • inspiruji vás k dalšímu nekonečnému využití kvásku

 

Dozvíte se vše zásadní, ověřené, praktické a funkční:

  • o kvásku, surovinách, pomůckách, zadělání těsta, pečení i uchovávání chleba
  • zjistíte, jak mít chutný chleba za 15 min. práce a péct po 3 hodinách nebo po 3 dnech
  • dozvíte se i mýty a pověry o kvásku a pečení chleba
  • dostanete odpovědi na vaše otázky

 

K zakoupení bude i pár užitečností:

moje 4 kváskové kuchařky a kalendář, ošatky, formy, koření, nože a další vychytávky.

Těším se na setkání s vámi!

Jana Berková

 

Doprovodné fotky

  • 8j7dea6rzfclkzn-006.jpeg
  • 97b2d65bpau09zo-05-001.jpeg
  • 30ufyxz2mujidf9-001a.jpeg
  • 26cgfdu1kcmcu4q-002.jpeg
  • 6dg4etpgxhdu4na-005.jpeg
  • 3be57b2icy89qmo-vanoc.jpeg
  • 9p9oia8f8a00fq5-foto-nms.jpeg

Odebírej náš newsletter

Posíláme tipy na nové kurzy, zajímavé a přínosné články. Informujeme o dění a vývoji projektu Naučmese.