Jak si upéct chleba z kvásku s Janou Berkovu

7f4nw76rnba-jarmm1.jpg

Jana Berková

Kvásek je mojí vášní a povoláním. Naučím i vás, jak s ním kamarádit. Péct, vařit, smažit... Slané i sladké! Napsala a vydala jsem 4 vymazlené Kváskové kuchařky Více o lektorovi »

7f4nw76rnba-jarmm1.jpg

Jana Berková

Kvásek je mojí vášní a povoláním. Naučím i vás, jak s ním kamarádit. Péct, vařit, smažit... Slané i sladké! Napsala a vydala jsem 4 vymazlené Kváskové kuchařky Více o lektorovi »

42sns6ftlycd5np-rc-chleba.jpeg
Klubovna Trend vozíčkáři, Lužická ul. 7, Olomouc (mapa)

už jen jeden účastník a kurz se uskuteční

Zbývají už jen 3 místa

Nevyhovuje ti vypsaný termín?

Nech nám svůj e-mail – dáme ti obratem vědět, jakmile lektor vypíše další nové termíny.

Poznámka k termínu

Na kurzu bude více lidí, přihlašují se i jinak. Na tomto kurzu dostanete navíc ještě i sušený kvásek s návodem.

Upečte si svůj chleba z kvásku!

Jak na to? Vše se dozvíte názorně na tomto kurzu.

Zaděláme vzorové těsto a stejné si pak uděláte sami doma a druhý den upečete a voňavý zakrojíte.

 

Na kurzu:

  • ochutnáte už upečený a upařený chleba
  • odnesete si v přinesené nádobce můj 12letý živý kvásek
  • prozradím vám můj recept na chleba, ověřený několika tisíci kurzistů a čtenářů
  • věnuji vám kus mé kváskové vášně :)
  • inspiruji vás k dalšímu nekonečnému využití kvásku

 

Dozvíte se vše zásadní, ověřené, praktické a funkční:

  • o kvásku, surovinách, pomůckách, zadělání těsta, pečení i uchovávání chleba
  • zjistíte, jak mít chutný chleba za 15 min. práce a péct co nejrychleji nebo za co nejdéle
  • dozvíte se i mýty a pověry o kvásku a pečení chleba
  • dostanete odpovědi na vaše otázky

 

K zakoupení bude i pár užitečností:

moje 4 kváskové kuchařky a kalendář, ošatky, formy, koření, nože a další vychytávky.

Těším se na setkání s vámi!

Jana Berková

 

Odebírej náš newsletter

Posíláme tipy na nové kurzy, zajímavé a přínosné články. Informujeme o dění a vývoji projektu Naučmese.