Kurz s upečením chleba pro dva s Janou Berkovou

Jana Berková

Kvásek je mojí vášní a povoláním. Naučím i vás, jak s ním kamarádit. Péct, vařit, smažit... Slané i sladké! Napsala a vydala jsem 4 vymazlené Kváskové kuchařky Více o lektorovi »

Jana Berková

Kvásek je mojí vášní a povoláním. Naučím i vás, jak s ním kamarádit. Péct, vařit, smažit... Slané i sladké! Napsala a vydala jsem 4 vymazlené Kváskové kuchařky Více o lektorovi »

Jana Berková

Kvásek je mojí vášní a povoláním. Naučím i vás, jak s ním kamarádit. Péct, vařit, smažit... Slané i sladké! Napsala a vydala jsem 4 vymazlené Kváskové kuchařky Více o lektorovi »

Fototeliér Proměn Jana Berková, ateliér na Foerstrově ulici, Olomouc (mapa)

už jen 2 účastníci a kurz se uskuteční

Zbývají už jen 2 místa

Ateliér na Foerstrově ulici, místo bude upřesněno po přihlášení, Olomouc (mapa)

Kurz je individuální

Nech nám na sebe email

Dáme ti vědět, když lektor vypíše další nové termíny.

Kurz již navštívilo 31 spokojených účastníků. Prohlédni si zpětnou vazbu ⇣

Poznámka k termínu

Pokud jste už dva, můžete mít kurz i v jiném termínu, jak se dohodneme.

Poznámka ke kurzu

Tento individuální kurz je pro 1-2 osoby. Může se konat i u vás doma nebo v kanceláři. Pak se ke kurzovnému připočítá ještě cestovné 10 Kč/km.

Kurz je o tom, jak si snadno, rychle a úspěšně připravit a upéct chleba.
Na kurzu získáte teoretické i praktické rady, jak na chleba z droždí i kvásku a ušetříte tak spoustu peněz a času.

Na kurzu si připravíte a upečete svůj chleba.
Kváskuji už 14 let a ráda vám předám, co jsem za ta léta vyzkoušela na vlastní vařečce i co se užitečného přiučila od ostatních.

CO VÁS ČEKÁ?
– zaděláte si své těsto na chleba. Přinesete si jen zástěru a utěrku na hotový chleba. Ostatní suroviny a zapůjčení pomůcek je v ceně.
– naučíte se snadnou přípravu těsta, správné hnětení

– z vykynutého těsta si hned na kurzu upečete svůj chleba

– odejdete s informacemi, radami a postupy – zásadními, ověřenými, praktickými a funkčními
– řekneme si o kvásku, surovinách, pomůckách, zadělání těsta, pečení, uchovávání chleba
– dozvíte se i superrychlý postup, jak si udělat chleba za 15 min. vaší práce
– poznáte mýty a pověry o kvásku a pečení chleba
– řeknu vám co NEdělat a proč, i když se to hlásá
– k zakoupení budou mé knihy za výhodnější cenu a osvědčené užitečnosti na pečení 

CO SI ODNESETE?
– 13letého Kváska
– svůj upečený chleba
– léty a tisíci kurzisty a čtenáři mých kuchařek vyzkoušený recept na chleba, které si budete umět upravit podle potřeby
– kus mé kváskové vášně
– důležité informace a náruč inspirací na kváskové tvoření
– odpovědi na vaše dotazy kolem kvásku, chleba, pečení a vaření z kvásku
– kontakty na mě, abyste mohli konzultovat potřebné i po kurzu.

Kurzovné je za 1 osobu. 

Kurz může být v mém ateliéru v Olomouci. Může být i ve vaší kuchyni, kanceláři atd. Ke kurzovnému se pak připočítá cestovné 10 Kč/km.

Před kurzem s vámi budu ještě komunikovat mailem, případně důležité věci telefonem.
Těšíme se na vás
Jana Berková a 13letý Kvásek

 

 

 

Doprovodné fotky

Odebírej náš newsletter

Posíláme tipy na nové kurzy, zajímavé a přínosné články. Informujeme o dění a vývoji projektu Naučmese.