Zatočme s Éčky, aneb víte, co jíte?
Kurz teď nemá vypsaný termín
Nech nám svůj e-mail – dáš tak lektorovi podnět k vypsání nového termínu. Jakmile jej vypíše, dáme ti obratem vědět.
Obsah kurzu:
- Naučíte se, jak se správně orientovat v aditivech – přírodní, přírodně identická a syntetická éčka.
- Znervózňující éčka: barviva, dusitany, oxid siřičitý, benzoát sodný,…
- Koktejlový efekt aditiv.
- Skrytí zabijáci: glutamát sodný, aspartam,...
- Funkční potraviny: zdravé či tělu škodící?
- Nebezpečné potraviny: plísně, mykotoxiny, trans tuky, sója,…
- Vše o složení a zpracování potravin.
- Naučíte se, jak si správně vybírat potraviny – jezte bez zbytečných éček!
- Naučíte se, jak si snadno vyrobit zdravé domácí potraviny bez éček – pickles, zelí, jogurt, šunka,…
Součástí kurzu je projekce dané problematiky, nápoje a drobné občerstvení.
Co s sebou: poznámkový blok, tužku a dobrou náladu :)
Další zajímavé kurzy
Na první pohled aneb Základy tvorby závěrečných prací
Vanda Vaníčková
Olomouc ,
SketchUp - základy 3D modelování
Petr Kyzlink
Boskovice ,
Excelové vychytávky
Jan Vokůrka
Zdravé tělo v kondici
Pavla Plíhalová
Praha ,
Skleněná mozaika a Tiffany (3 večery)
Marie Bezuchová
Brno ,
Nejoblíbenější kurzy tohoto týdne
Jednodenní výlet do Vietnamu
Jitka Schlichtsová
Praha ,
LinkedIn na maximum
David Šimko
Webinář - online ,
Vytřeste stres a zmírněte trauma pomocí TRE®
Miroslav Sedlák
Brno ,
Meditace jako cesta ke spokojenosti
Eva Prokešová
Praha ,
Podnikání na vedlejšák
Lucie Krausová
Webinář - online ,
Odpovídáš či reaguješ na tento komentář: