Pečení chleba z kvásku - hodně praktická přednáška

7f4nw76rnba-jarmm1.jpg

Jana Berková

Kvásek je mojí vášní a povoláním. Naučím i Vás, jak s ním kamarádit. Péct, vařit, smažit... Slané i sladké! Píši a vydávám vymazlené Kváskové kuchařky a v roce 2019 i první kváskový kalendář. Praktické dovednosti Více o lektorovi »

1ujl1dbn8rp7o0t-nms-tit.jpg

Kurz bohužel není aktivní

Nech nám svůj e-mail, dáme ti vedět, až bude kurz aktivní Sledováním kurzu dáš lektorovi podnět, aby kurz obnovil! ;)

Co Vás čeká?

Naučím vás, jak mít chutné a zdravé pečivo za 15 minut lidského času a od třeba 10 Kč.


VŠE O KVÁSKU 

Po přednášce budete vědět vše o kvásku. Co je to, jak funguje, co má a nemá rád, proč ho používat, jak ho udělat s lepkem i bez lepku, jak se o něj starat a na co všechno ho můžeme použít. A také co s ním, když jedete na dovolenou.

 
PRAKTICKÁ UKÁZKA ZADĚLÁNÍ CHLEBA

Předvedu vám, jak si na koleně můžete zadělat snadno a rychle těsto na chleba. Jak ho správně vymíchat, vyhníst a upéct. Sami si to také můžete vyzkoušet. Řekneme si o vadách, které mohou při pečení nastat a jejich příčinách.

 

INSPIRACE

Inspiruji vás ke snadnému, rychlému a chutnému vaření z kvásku.

 

RADY Z MÉ PRAXE od roku 2011

Prozradím vám mýty o chlebu, kvásku. Poradím, co si pořídit, i co mít nemusíte a ušetříte finance i místo v kuchyni.

 

OCHUTNÁVKA, DOTAZY

Ochutnáte, co vám z kvásku napeču. Bude prostor i na vaše dotazy, řešení problémů, které jste měli, pokud jste už kváskovali.

 

Odnesete si

Kousek mého živého a sušeného kvásku z roku 2012. Přidám vám k němu i stručný návod k použití. Budete si moci koupit užitečné věci ke kváskování.

 

Vezměte si prosím s sebou:

- 2 skleničky, třeba od jogurtu nebo něco malého na kvásek.

- peníze v hotovosti - budete si moci koupit moje Kváskové kuchařky, bio konopný pytlík na chleba a pečivo, větší i menší balení různého koření do chleba. Je-li v místě konání přednášky prodejna zdravé výživy, poradím vám, co mám osvědčené, co se vyplatí koupit. V trhovce dostaneme i slevu 10 % na nákup mouk. 

 
A na závěr?

Počet míst je omezen, ale já říkám, že dobří lidé se vejdou. Pokud je kurz naplněn, napište mi.

 

Těším se na Vás, děkuji Vám za důvěru a vynasnažím se, aby jste se naučili co nejvíce, inspirovali se a "nakazili'' mojí kváskovou vášní. :o)

Vezměte s sebou i partnerku, partnera, kamarádky i kamarády, babičky!

 
Profi kvásková kuchařka Jana Berková a Kvásek

 

 

Odebírej náš newsletter

Posíláme tipy na nové kurzy, zajímavé a přínosné články. Informujeme o dění a vývoji projektu Naučmese.

Rádi bychom používali cookies, abychom pomocí analýzy návštěvnosti mohli ladit Naučmese web a vám připomněli kurzy, které vás zaujaly. Je to v pohodě?