Láska na první lžičku - jáhly a pohanka

5cfxmvrsqw034in-jana-borozidu-021.jpeg

Jana Borozidu

Společně s manželem Davidem jsem zakladatelkou značky Naše kaše (www.nasekase.cz), která už několik let zásobuje trh obilnými dezerty, luštěninovými pomazánkami a dalšími zdravými pochoutkami. Naší filozofií je vyrábět Více o lektorovi »

5cfxmvrsqw034in-jana-borozidu-021.jpeg

Jana Borozidu

Společně s manželem Davidem jsem zakladatelkou značky Naše kaše (www.nasekase.cz), která už několik let zásobuje trh obilnými dezerty, luštěninovými pomazánkami a dalšími zdravými pochoutkami. Naší filozofií je vyrábět Více o lektorovi »

4ishk4lqmwzt2pi-jad-nk.jpeg

už jen 3 účastníci a kurz se uskuteční

Zbývá 10 míst

Přihlášení účastníci

Nevyhovuje ti termín?

Nech nám svůj e-mail – dáme ti vědět, jakmile lektor vypíše nový termín.

Kurz již navštívilo 10 spokojených účastníků. Prohlédni si zpětnou vazbu ⇣

Poznámka k termínu

Videohovor bude probíhat skrz Google Meet, odkaz pošleme na email v den konání webináře.

Milujeme jáhly a pohanku a mlsně o nich dokážeme mluvit hodiny. Dokonce jsme už vydali i kuchařku "Naše hustý kaše", kde se to tipy na jejich použití jen hemží :-)

V tomto kurzu vám během hodiny a půl prozradíme mnoho fíglů, abyste si je zamilovali i vy společně s celou rodinou. Naše dcerky Emilka a Rozálka nedají bez jáhel ani ránu, takže vám prozradíme triky, jak udělat ty největší pochoutky na světě i pro ty nejmenší. Určitě to klapne i u vás :-). A co by to bylo za povídání o jídle bez několika ověřených receptů. Těšte se na: Zelné pohankové placičky "ala bramborák" nebo Jáhlové placičky s rukolou, Nepečený jáhelník a Pohankový mls. A sladíme ovocem a nepoužíváme průmyslově vyráběná sladidla. Prostě jednoduše a zdravě. 

Co vás tedy čeká:

  • Zaměříme se na jáhly a pohanku - nasladko i naslano. Řekneme vám vše, co o jáhlách a pohance víme a proč byste jim vůbec měli udělat čestné místo ve spíži. Prozradíme spoustu fíglů, jak je zařadit do každodenního jídelníčku, kde všechno nakoupit a co z nich připravit. Ze začátku to chce trochu času v kuchyni a znát ty správné recepty. A to se dozvíte!
  • Popovídáme si i o dalších používaných surovinách, se kterými se v receptech setkáte: opravdická sójovka Shoyu, jedinečný Umeocet, semínka a oříšky, bylinky, slazení ovocem ... věříme, že to pro vás bude skvělá inspirace pro zahájení nové éry ve vaší kuchyni.
  • Potěšením je, že tyto super ingredience nejsou drahé. Vaříme totiž hlavně ze základních potravin a to nejlépe lokálních.
  • A nakonec bude samozřejmě čas zodpovědět všechny vaše otázky...

Menu, tedy recepty, které Vám zašleme k vytištění:

  • Nepečený jáhelník "osvěžující dezert, který vás nabije energií"
  • Zelné pohankové placičky "ala bramborák" 
  • Čokoládový pohankový mls! "krémová slast"
  • Jáhlové placičky s rukolou "křupavé a okouzlující"

Těšíme se! Jana a David Borozidisovi

Jak to vypadalo na našem vůbec první kurzu, kde jsme vařili společně? Mrkněte se na 49 vteřin.

Jsme rádi za ohlasy na naše poslední Degustační setkání...viz Facebook.

Víš, že Jana vede také tyto kurzy?

Víš, že Jana vede také tyto kurzy?

Doprovodné fotky

  • 85b0pshlnfsb7mp-jahelnik-ukazka-z-kucharky-nase-husty-kase.jpeg
  • 5hsdjmacif3hr8z-placky-ukazka-z-kucharky-nase-husty-kase.jpeg
  • 20150405-200728-about.jpg
  • 5165240-img_9208.jpg
  • 7133650-15325266_663880160448389_552425447139023978_o.jpg
  • 3lor1rk5mwb-david-jana-nase-kase540.jpg

Odebírej náš newsletter

Posíláme tipy na nové kurzy, zajímavé a přínosné články. Informujeme o dění a vývoji projektu Naučmese.

Používáme cookies, abychom pomocí analýzy návštěvnosti mohli ladit Naučmese web a tobě připomněli kurzy, které tě zaujaly. Je to v pohodě?