Kurz vaření indické kuchyně - mírně pokročilý II.

4yu8p7iyut6-profil.jpg

Ondřej Hudrlík

Jmenuji se Ondra. Vždy mě bavilo poznávat nové věci, nové lidi, nové profese, nové země... Jo, poznání je to, co mě baví. Nedávno jsem však v sobě objevil i touhu po předávání nabytých zkušeností. Co taky jiného s nimi. Více o lektorovi »

4yu8p7iyut6-profil.jpg

Ondřej Hudrlík

Jmenuji se Ondra. Vždy mě bavilo poznávat nové věci, nové lidi, nové profese, nové země... Jo, poznání je to, co mě baví. Nedávno jsem však v sobě objevil i touhu po předávání nabytých zkušeností. Co taky jiného s nimi. Více o lektorovi »

4n0pyor4v7m-naucmese-ii.jpg
Jiráskova 707/28, Česká Lípa (mapa)

Kurz je individuální

Nevyhovuje ti termín?

Nech nám svůj e-mail – dáme ti vědět, jakmile lektor vypíše nový termín.

Poznámka k termínu

Třetí, ještě pokročilejší kurz vaření indické vegetariánské kuchyně navazuje na Kurz vaření indické kuchyně – základní a Kurz vaření indické vegetariánské kuchyně – mírně pokročilý I. Výhodná nabídka přímo pro Vás! Za super cenu se naučíte velmi pokročile vařit indické receptury a ještě si uděláte výlet do České Lípy, Máchova kraje s doporučením na parádní výlet, či aktivitu, nebo zážitek. Máme tu skvělé kavárny, čajovnu, vyhlášené cukrárny…

Cena platí v případě přihlášení alespoň dvou účastníků. Přihlášení zeleným tlačítkem!

VHODNÉ VĚNOVAT NĚKOMU JAKO DÁREK, udělat si VÝLET a zakulinařit si tak společně s někým!

Třetí v pořadí, ještě pokročilejší kurz vaření indické vegetariánské kuchyně navazuje na Kurz vaření indické kuchyně – základní. a Kurz vaření indické vegetariánské kuchyně – mírně pokročilý I.

Kurzem Vás bude provádět kuchař Ondra, který s manželkou založil a vedl více jak 5 let vegetariánskou jídelnu, navštívil Indii, cvičil jógu, karate, tai chi, nyní se věnuje kurzům bezmasého vaření, workshopům a vegecateringu (svatby, oslavy, festivaly…).

Na tomto pokročilejším kurzu č. II. budeme vařit:

  • DALAJLAMA SOUP – POLÉVKA, která je oblíbená samotným DALÁJLÁMOU
  • PANEER PASANDA – velice CHUTNÉ KARÍ z Punjabu se sýrem panýr, či koftami
  • MALAI KOFTA – zeleninové KOFTY se sýrem, smažené a neskutečně dobré!
  • PANEER CHEESE – DOMÁCÍ SÝR z čerstvého mléka, použijeme do karí, či koft
  • APPLE CHUTNEY – JABLEČNÉ PIKANTNÍ ČATNÍ, moc dobré čatní!
  • BASMATI RICE – přílohová RÝŽE, která se nelepí, voní a je velmi chutná
  • PURÍ – PLACKY, PLACKY, PLACKY, smažené!!!

Co budeme probírat?

Vše, co budeme probírat, půjde více do hloubky jak v kurzu základním a bude zaměřen i jinak než, kurz pokročilý I. Naučíte se vařit další skutečně chutná indická jídla, díky kterým z Vás budou doma skuteční šéfové této skvostné kuchyně. Povíme si vše, co budete chtít vědět. Dozvíte se spousty informací o Indii, její kuchyni, surovinách a koření. Po absolvování kurzu dostanete všechny recepty do emailu.

Pro koho je kurz určen?

Pro všechny zájemce, kteří se chtějí jednoduše naučit vařit indickou kuchyni, kde i pokročilejší si příjdou na své. Věk nerozhoduje. Absolvování základního kurzu a kurzu mírně pokročilý I. doporučeno, avšak není podmínkou.

Co budeme potřebovat?

Zástěry na vaření i nádobky na ochutnávky domů. Dobrou náladu - pokud nemáte, vykouzlíme :).

A zakolik to všechno?

Cena zahrnuje vše, co sníme, vše, co se dozvíme, vše, co se naučíme. Recepty. Tipy. Triky. A nebude toho málo. Většinou si absolventi odnášejí i ochutnávky domů...

Jak se přihlásit?

ZELENÝM TLAČÍTKEM!

Cena platí v případě přihlášení alespoň dvou účastníků.

Víš, že Ondřej vede také tyto kurzy?

Víš, že Ondřej vede také tyto kurzy?

Odebírej náš newsletter

Posíláme tipy na nové kurzy, zajímavé a přínosné články a informujeme o dění a vývoji projektu Naučmese.