Kurz vaření indické kuchyně - základní

4yu8p7iyut6-profil.jpg

Ondřej Hudrlík

Jmenuji se Ondra. Vždy mě bavilo poznávat nové věci, nové lidi, nové profese, nové země... Jo, poznání je to, co mě baví. Nedávno jsem však v sobě objevil i touhu po předávání nabytých zkušeností. Co taky jiného s nimi. Více o lektorovi »

4yu8p7iyut6-profil.jpg

Ondřej Hudrlík

Jmenuji se Ondra. Vždy mě bavilo poznávat nové věci, nové lidi, nové profese, nové země... Jo, poznání je to, co mě baví. Nedávno jsem však v sobě objevil i touhu po předávání nabytých zkušeností. Co taky jiného s nimi. Více o lektorovi »

2ky01vea162-zakladni-naucmese.jpg
Jiráskova 707/28, Česká Lípa (mapa)

Kurz je individuální

Nevyhovuje ti termín?

Nech nám svůj e-mail – dáme ti vědět, jakmile lektor vypíše nový termín.

Poznámka k termínu

Výhodná nabídka přímo pro Vás! Za super cenu se naučíte vařit základní indické receptury a ještě si uděláte výlet do České Lípy, Máchova kraje s doporučením na parádní výlet, či aktivitu, nebo zážitek. Máme tu skvělé kavárny, čajovnu, vyhlášené cukrárny...

Cena platí v případě přihlášení alespoň dvou účastníků. Pokud jste sami napište, domluvíme se. Kontaktujte mě přes komentář níže, nebo na http://vegetarianskekurzy.cz, určitě se domluvíme. Přihlášení zeleným tlačítkem!

VHODNÉ VĚNOVAT NĚKOMU JAKO DÁREK, udělat si VÝLET a zakulinařit si tak společně s někým!

V tomto základním kurzu se naučíme vařít tak, abychom byli schopni samostatně uvařit několik druhů karí s použitím základních, u nás dostupných surovin a koření. Zvládneme lehce polévky, přípravu rýže, vyrobit domácí sýr, jogurtovou rajtu a touhu každého: mango lasí!!!

Kurzem Vás bude provádět kuchař Ondra, který s manželkou založil a vedl více jak 5 let vegetariánskou jídelnu, navštívil Indii, nyní se věnuje kurzům bezmasého vaření, workshopům a vegecateringu (svatby, oslavy, festivaly…).

Co budeme vařit?

  • RED DAL KUTI MASALA indická polévka z červené čočky s listy pískavice
  • VEGETABLE CURRY zeleninové karí, lehce pikantní, ze sezónní zeleniny
  • BASMATI RICE přílohová rýže, která se nelepí, voní a je velmi chutná
  • PANEER CHEESE domácí sýr, který vyrobíme z čerstvého mléka, opečeme
  • YOGURT RAJTA tradiční jogurtová omáčka s kořením a zeleninou
  • MANGO LASSÍ indický osvěžující nápoj z manga a jogurtu

Co budeme probírat?

Probírat budeme jak teorii, tak praxi, čas bude i na poznámky a zodpovězení všech dotazů. Dozvíte se spousty informací o Indii, její kuchyni, surovinách a koření. Zmíníme se i o základních prvcích ájurvédy v kuchyni i v životě.

Pro koho je kurz určen?

Pro každého, kdo se chce jednoduše naučit vařit indickou kuchyni, kde i pokročilejší si příjdou na své. Věk nerozhoduje.

Co s sebou?

Všechno jídlo, co si uvaříme, si také sníme. Raději si prosím přineste kromě zástěry na vaření i nádobky na ochutnávky domů.

A zakolik to všechno?

Cena zahrnuje teorii, praxi, vč. vyzrazení všech receptů, tipy, triky, zdroje, jídlo, co sníme, čaj, spousty informací na i po kurzu, ochutnávky domů...

Více o kurzech a o mě zde: http://vegetarianskekurzy.cz/

Doprovodné fotky

  • 246wodcpgva-spices-white-pepper-nutmeg-45844.jpeg
  • 1ymlcvix5ci-ind-talir.jpg
  • 49y4uunk8kj-greens-onion-spices-vegetables-60123.jpeg
  • 2n4r3qyibs9-dscf9569.jpg
  • 6963guxwm2q-p1370194.jpg
  • 6pvwalzl31n-samosa-plneni.jpg
  • 8otmxrn71j7-samosy-pecene.jpg
  • 8g3b9wzp3j0-zeli-vada-catering.jpg

Odebírej náš newsletter

Posíláme tipy na nové kurzy, zajímavé a přínosné články a informujeme o dění a vývoji projektu Naučmese.