Křehké francouzské koláče, tartaletky, slaný karamel a Lemon curd
Kateřina Fialová
"Dříve manažerka z Prahy, dnes jihočeská královna dortů", tak tohle o mne napsali v časopisu Apetit v roce 2017. A vlastně měli zčásti pravdu, jen nepeču pouze Více o lektorovi »
Kurz teď nemá vypsaný termín
Nech nám svůj e-mail – dáš tak lektorovi podnět k vypsání nového termínu. Jakmile jej vypíše, dáme ti obratem vědět.
Chcete se naučit péct francouzské křehké koláče - sladké i slané, tartaletky a atraktivní náplně? Pak pro Vás je určen tento kurz.
Přijd'te se naučit péct oblíbené francouzské koláče, quiche a tartaletky a strávit příjemné chvíle v domácím prostředí chalupy s výhledem na Boubín. Každý účastník získá certifikát o jeho absolvování. Na kurzu budeme ochutnávat co upečeme a uvaříme. Zbylé vlastnoručně upečené dobroty si odnesete s sebou domů.
Na kurz doporučuji s sebou pohodlné oblečení, domácí obuv a dobrou náladu. V ceně kurzu je veškerý materiál, zapůjčení pomůcek a občerstvení.
Co přesně budeme péct?
- francouzský křehký hruškový koláč
- dva slané quiche dle aktuální nabídky čerstvé zeleniny
- vytlačované máslové tartaletky
- náplně do tartaletek - slaný karamel, Lemon curd a čokoládová ganache
Další zajímavé kurzy
Excel pro středně pokročilé
Online kurz akvarelu: Akvarel srozumitelně - Květinové motivy hravě
Jak fotit koně - od pořízení fotografie, po její úpravu
Jak skutečně naslouchat dětem
Hláskuj (francouzsky) bez váhání
Nejoblíbenější kurzy tohoto týdne
Hravé háčkování pro začátečníky
Brno ,
Jak vymýšlet nápady
BRAND JE MRKEV: A-se-ty
Brno ,
Módní workshop; Sama sobě stylistkou
Praha ,
Základy indického vaření aneb zdravotní aspekty indického stravování
Ostrava ,














Odpovídáš či reaguješ na tento komentář: