Etiketa u stolu

Daniel Šmíd
Daniel prošel v minulosti několika obchodními a manažerskými pozicemi. Právě na těchto zkušenostech jsou dnes postaveny jeho tréninky a kurzy. Více jak osm let Více o lektorovi »

Kurz teď nemá vypsaný termín
Nech nám svůj e-mail – dáš tak lektorovi podnět k vypsání nového termínu. Jakmile jej vypíše, dáme ti obratem vědět.
Nahlédněte, jak to u nás vypadá:
Přiznejme si to...
Každý alespoň jednou zažil ten pocit nervozity při představě, že by měl vést konverzaci na důležitém obědě nebo společenské akci.
Strach, že uděláme faux pas, že nebudeme vědět, jak někoho oslovit, nebo že jednoduše nezapadneme.
Co kdybych vám řekl, že existuje řešení?
Unikátní cesta, jak "pohřbít vaše obavy" jednou provždy a jít naproti svým touhám.
Zážitková večeře s etiketou u stolu
Inspirativní a prožitkový kurz moderní etikety (nejen) u stolu s přiměřenou dávkou humoru. Na úvod sklenička prosecca, menu o šesti chodech, domácí pečivo a máslo, amuse bouche, předkrm, polévka, hlavní chod, desert, vinné párování k předkrmu a hlavnímu chodu, neomezeně vody a na závěr káva à la carte. Menu lze přizpůsobit intolerancím a stravovacím preferencím.
Co opravdu získáte? Naučíte se...
- vyměnit nejistotu za eleganci
- používat příbory správně
- jak přeměnit trapas v obdiv
- nenucenou jistotu u stolu
- jak být příjemnými společníky
- nalézt u stolu vhodné téma
- tipy k zasedacímu pořádku
- jak sedět v páru
- co který dress code znamená
...a navíc spoustu tipů a námětů, jak vám etiketa pomůže vstoupit do společnosti. Seznámím vás také s lidmi podobných zájmů, se kterými můžete později navázat osobní nebo obchodní přátelství.
Pečlivě sestavené menu
- welcome drink prosecco
- domácí pečivo a amuse-bouche
- předkrm ze sezónních surovin
- vynikající polévka z lokálních zdrojů
- vybrané hlavní jídlo s přílohou
- pečlivě připravený dezert
- výběr vín k předkrmu a hlavnímu chodu
- káva à la carte
Informujte nás o Vaší případné potravinové intoleranci. Přizpůsobíme se.
Proč se mnou?
- Moje odbornost: Vystudoval jsem gastronomii na prestižní hotelové škole. Praktické zkušenosti jsem získal v zahraničních hotelech a restauracích.
- Léta zkušeností: Více než 12 let přednáším etiketu a komunikaci ve firmách i na univerzitách, jsem autor několika knih a odborným konzultantem.
- Úcta k tradici: Jsem zapálený pro svoji práci. Časem prověřené způsoby spojuji se současnými trendy, propaguji respekt a moderní chování.
Reference:
"Děkujeme. Večer byl naprosto úžasný v nádherném prostředí s velmi detailně promyšleným menu o pěti chodech doplněným lahodnými víny." L. Dáňová & M. Kadlčík
"Zvolili jste skvělou formu k předání svých zkušeností. Milá společnost, nádherné prostředí a to vše doplněno výborným kulinářským zážitkem." Martin Zlatníček
"Včerejší setkání... se neslo ve velmi příjemné atmosféře. Možnost praktikovat prezentované informace na místě bylo přínosné, zábavné a velmi chutné. Ještě jednou děkujeme..." Eliška Kopincová
Další zajímavé kurzy

Kouzlo "Catch and score" prezentace
Praha ,

Jak se naučit říkat NE
Praha ,

Vlastní WordPress web za 3 hodiny
Praha ,

Seznamte se s Českým znakovým jazykem
Webinář - online ,

Jak se dostat do médií
Kdekoli v ČR ,
Nejoblíbenější kurzy tohoto týdne

Řezba z kosti
Praha ,

Dron - kurz bezpečné létání, natáčení a legislativa, řidičák (možno i on-line)
Webinář - online ,

Smysluplné rozhovory
Olomouc ,

Módní workshop; Sama sobě stylistkou
Praha ,

Re-Design - Renovace nábytku
Praha ,
Odpovídáš či reaguješ na tento komentář: