Pololetní dálkový kurz tvůrčího psaní pro děti

86delasgvb7yvu6-facebook-photo.jpeg

Richard Skolek

Píšu knihy a pořádám kurzy tvůrčího psaní. - Psaní knih – humoristická tvorba, poezie, fantasy a knihy pro děti. Píšu taky do novin a časopisů. Zatím mi vyšlo Více o lektorovi »

439xbep6eqy9cn3-75594494-2916664698366639-3617169229888880640-o.jpeg

Kurz teď nemá vypsaný termín

Nech nám svůj e-mail – dáš tak lektorovi podnět k vypsání nového termínu. Jakmile jej vypíše, dáme ti obratem vědět.

Tento dálkový kurz je určen dětem a mládeži se zájmem o psaní (doporučený věk účastníků je deset až patnáct let). Je vhodný pro každého, nevyžaduje žádné znalosti ani předchozí zkušenosti.

Kurz vždy startuje na začátku pololetí a končí zhruba měsíc a půl před jeho koncem, aby žákům a studentům nebral čas na přípravu před závěrečnými zkouškami a testy. Zohledňuje také školní prázdniny.

Obsahuje dvacet čtyři zadání, která jsou velmi rozmanitá, účastníci si tak vyzkouší celou řadu různých přístupů, stylů a žánrů. Každé cvičení má navíc dvě varianty, jednu základní a jednu pro zájemce – pokud účastník nestíhá nebo se mu nechce, může vypracovat pouze tu první, zájemci si ale mohou vyzkoušet i "bonusová" zadání, která bývají o něco těžší. Ke každému úkolu je také připojen podrobný komentář s vysvětlením, co dané cvičení trénuje a jak ho lze využít v praxi. A jelikož již tímto kurzem prošly desítky účastníků, přidávám pokaždé i ukázky z jejich textů.

Všechny texty budu číst, podrobné zpětné vazby ale kurz nezahrnuje – výrazně by jej prodražily a pro většinu účastníků jsou zbytečné. Není ale problém se na nich domluvit. Pokud o ně stojíte, uveďte to prosím při přihlašování do poznámky.

 

 

Kurzů tvůrčího psaní se u nás pořádá celá řada. Proč byste tedy měli přijít právě na ty mé? Třeba proto, že jako jeden z mála lektorů tvůrčího psaní skutečně píšu – zatím mi vyšlo deset knih. Pokud hledáte někoho z praxe, jsem váš člověk.

Účastníkům se také vždy snažím vyjít vstříc a nabízím spoustu věcí zdarma. S minulými i budoucími účastníky dále pracuji v rámci facebookové skupiny, která je otevřená všem. O tvůrčím psaní navíc pravidelně píšu články a natáčím krátká videa.

Rád se s vámi na některém z kurzů potkám.

Odebírej náš newsletter

Posíláme tipy na nové kurzy, zajímavé a přínosné články. Informujeme o dění a vývoji projektu Naučmese.