Objev své talenty, meditační workshop

9hie5ld1r7yr2sb-img-5285.jpeg

Eva Prokešová

Jsem lektorka meditací. Vedu lidi k sobě, k sebepoznání a opravdovosti. Abychom žili své talenty a poslání. Protože když jsme sami sebou, jsme nejspokojenější a Více o lektorovi »

7m0afih315o2vbe-talenty.jpeg

Kurz teď nemá vypsaný termín

Nech nám svůj e-mail – dáš tak lektorovi podnět k vypsání nového termínu. Jakmile jej vypíše, dáme ti obratem vědět.

Když jsme sami sebou, jsme plní života. Radosti a životní síly. Žijeme sebe. Své talenty. Ale: víme vlastně, kdo jsme? Známe své talenty? A neméně důležité: máme odvahu je žít? Nebo podléháme očekávání druhých? A svým nevědomým mentálním programům.

Společně budeme objevovat sami sebe – KDO jsme, CO nám brání to žít a JAK postupovat. Abychom mohli být sami sebou. Uvolnění, spokojení, autentičtí.

V meditacích změníme nastavení své mysli. To se nám pak samo, bez dalšího snažení, promítne do života: intuice nás povede. Zbavíme se zábran. V konání a rozhodování budeme smělejší. Abychom mohli žít své talenty a poslání.

 

PROGRAM MEDITACÍ:

1. Jsem sám/sama sebou. I milující rodiče své dítě nevědomky svazují svými představami. Jak ale mohou vědět, co je pro nás, jejich dítě, to nejlepší? Osvobodíme se od nich. Převezmeme odpovědnost za svůj život. Abychom byli opravdu dospělí.

2. Znám své talenty. Do vínku dostáváme každý nějaké talenty. Známe je? Žijeme je? Možná se snažíme být tím, co se od nás očekává. Možná si potvrzujeme svoji hodnotu a důležitost. Možná prostě nevíme. Objevíme je. Vedou k seberealizaci.

3. Osvobozuji svou hravost. Všem nám v mládí něco chybělo. Často láska, pozornost, přijetí… V dospělosti se snažíme nedostatek uspokojit. Ale nádoba nespokojenosti je bezedná. Poléčíme své vnitřní dítě. Abychom mohli žít bezstarostně a uvolněně.

4. Jsem opravdová/opravdový. Můžeme se snažit o dokonalost. To nás stojí spoustu energie. Na druhé to působí nepřirozeně. A stejně to nefunguje. Naučíme se léčit svoje zranění. Abychom byli přirození, uvolnění, uvěřitelní. Autentičtí.

 

PRŮBĚH SETKÁNÍ:

Zameditujeme spolu. Uděláte změny v mysli. V životě pak budete reagovat jinak. Nebudete zablokovaní. Uvidíte řešení. Úplně spontánně.

Budeme si povídat. Vše, co se nám v životě děje, souvisí s námi. Protože svůj život si vytváříme svými myšlenkami a představami. Řekneme si víc.

Zasdílíme výsledky meditace. Je inspirativní slyšet prožitky druhých. Přináší lepší pochopení vlastní meditace. Moje interpretace bývá nápomocná.

Po každém meditování ode mne dostanete nahrávku meditace pro svoji domácí praxi.

 

MEDITACE NA UKÁZKU:

Možná jste ještě nikdy nemeditovali. Možná byste rádi věděli, jak vedu své meditace. Jednoduše si to vyzkoušejte tady. Jemná meditace, uvolňuje, nalaďuje, nic zásadního neřeší:

A tady si pusťte povídání, jaké meditace vedu. Ať si navnímáte moji energii a posoudíte, zda spolu jsme nebo nejsme v souladu. Jestli spolu máme chemii. Jestli vám mám co dát:

Pokud jste ještě nikdy nemeditovali, nevadí. Vše potřebné vysvětlím. Moje vedení a kolektivní energie vás do meditace snadno vtáhne. A konec konců to, jestli vám meditování dělá dobře, zjistíte jedině tak, že si to vyzkoušíte.

REFERENCE:

"Krásná ochutnávka meditování, která ve mě zní ještě dnes. Nečekala jsem, kolik se toho můžu dozvědět sama o sobě za tak krátkou chvíli. Odnesla jsem si silný zážitek a za mě je to jen začátek." Lucie

"Jakožto úplný nováček v oblasti meditace jsem neměla žádná velká očekávání. A světe div se, kurz pro mě byl překvapivě příjemný a uvolňující, měl spád a dynamiku, nebyl tu žádný tlak nebo pocit nepatřičnosti, nebyla to nuda, i když se doopravdy meditovalo! :) Zbýval prostor také na rozbory našich prožitků, samozřejmě v rámci dobrovolnosti, což bylo velmi obohacující. Krásná ukázka toho, jak různí lidé jsou. Pro nemeditující nováčky rozhodně doporučuji všema deseti." Helena
 
 

Odebírej náš newsletter

Posíláme tipy na nové kurzy, zajímavé a přínosné články. Informujeme o dění a vývoji projektu Naučmese.