Abstraktní malba JINAK

3o8tby1grzo1oft-portret-doma-kopie2.jpeg

Lenka Výmolová

Jsem vizuální tvůrkyně, ale i klasická malířka. Podnikavá experimentátorka, která ráda propojuje různé výtvarné techniky a materiály. Umění je pro mne stylem Více o lektorovi »

7qo9ec8yim3jcva-na-fb-1.jpeg

Kurz teď nemá vypsaný termín

Nech nám svůj e-mail – dáš tak lektorovi podnět k vypsání nového termínu. Jakmile jej vypíše, dáme ti obratem vědět.

Kurz již navštívilo 12 spokojených účastníků. Prohlédni si zpětnou vazbu ⇣

Chcete mít doma vlastní obrazy na míru? Přijďte si namalovat dílo dle vaší fantazie a pokusit se najít svůj abstraktní rukopis a otevřít se kreativitě. Také strávit společně kreativně nabitý večer/odpoledne v uměleckém ateliéru.

Jak kurz bude probíhat :

  • Na začátku kurzu si představíme různé směry a druhy abstraktní malby a tímto se necháme inspirovat.

  • Ukážeme si jak pracovat s barvou.  Namícháte si své odstíny různých barev.

  • Skrze skici a návrhy najdeme své téma a pokusíme si najít či alespoň vybrat si svůj vlastní styl malby. Vznik abstraktního obrazu může být pro někoho rychlý a pro někoho trvat déle. To však nevadí, každý dle svého uvážení vyzkouší na karton nebo papír tolik zkušebních obrázků, kolik bude chtít.

  • Poté se pustíme do malby na plátno. Budu se každému po malých chvílích věnovat individuálně a snažit se vás směřovat vlastním směrem.

Budeme si s obrazy hrát. Abstrakce je otevřena mnoha možnostem, neexistují zde žádné hranice. Nemusíte se bát experimentovat, akrylové barvy rychle schnou a dají se lehce přemalovat a opravit.

Mé kurzy jsou jedinečné tím, že jsou vytvořeny pro velmi malý počet účastníku. S každým účastníkem individuálně rozvíjíme osobitý styl malby. Na druhou stranu se navzájem všichni na kurzu obohacujeme a inspirujeme.

Pro koho je kurz určen: Kurz je určen pro dospělé a starší děti. Kurz je vhodný pro začátečníky v malbě i pokročilé. V tomto kurzu nemusíte mít zkušenosti s realistickou kresbou ani s malbou.

Co si účastník sebou odnese a naučí: Účastník si z kurzu odnese jeden nebo dva menší abstraktní obrazy. Naučí se pracovat s barvami a s kompozicí obrazu. A taky se naučí jakým stylem se inspirovat pro svoji další tvorbu.

Materiál v ceně, který bude k dispozici na místě: 2 malířská plátna (o velikosti cca 40.40 cm nebo 40.50 cm, ale i menší velikosti), výběr z mnoha akrylových barev, štětce a jiný materiál (spreje, pásky, papír)

 

Chcete se znát více informací ke kurzu? Neváhejte mne kontaktovat :)

Těším se na společnou tvorbu

Lenka

 

Odebírej náš newsletter

Posíláme tipy na nové kurzy, zajímavé a přínosné články. Informujeme o dění a vývoji projektu Naučmese.