Kurz pečení chleba z kvásku s Janou Berkovou

Jana Berková

Kvásek je mojí vášní a povoláním. Naučím i vás, jak s ním kamarádit. Péct, vařit, smažit... Slané i sladké! Napsala a vydala jsem 4 vymazlené Kváskové kuchařky Více o lektorovi »

Jana Berková

Kvásek je mojí vášní a povoláním. Naučím i vás, jak s ním kamarádit. Péct, vařit, smažit... Slané i sladké! Napsala a vydala jsem 4 vymazlené Kváskové kuchařky Více o lektorovi »

Jana Berková

Kvásek je mojí vášní a povoláním. Naučím i vás, jak s ním kamarádit. Péct, vařit, smažit... Slané i sladké! Napsala a vydala jsem 4 vymazlené Kváskové kuchařky Více o lektorovi »

Jana Berková

Kvásek je mojí vášní a povoláním. Naučím i vás, jak s ním kamarádit. Péct, vařit, smažit... Slané i sladké! Napsala a vydala jsem 4 vymazlené Kváskové kuchařky Více o lektorovi »

Bazalka Ve Dvorku, ul. K.H.Máchy, Hradec Králové (mapa)

už jen jeden účastník a kurz se uskuteční

Zbývají už jen 2 místa

Přihlášení účastníci

Místo bude upřesněno, bude téměř v centru, Brno (mapa)

už jen 6 účastníků a kurz se uskuteční

Zbývá 6 míst

U vás doma nebo nebo v Olomouci v mém ateliéru na Foerstrově ulici, Olomouc (mapa)

Kurz je individuální

Kurzu se již zúčastnili

Nech nám na sebe email

Dáme ti vědět, když lektor vypíše další nové termíny.

Kurz již navštívilo 27 spokojených účastníků. Prohlédni si zpětnou vazbu ⇣

Poznámka k termínu

Na kurzu bude více lidí, přihlašují se i jinak. Kurz se bude konat při min. 6ti kurzistech.

Poznámka k termínu

Na kurzu bude více lidí, přihlašují se i jinak.

Doplňující informace

Kurz je koncipován pro 1 nebo 2 osoby. Mohu se tak zaměřit přímo na vaše potřeby. Vezměte s sebou partnera, sestru, tchyni, kamarádku a užijte si společný užitečný zážitek :) Na kurzu si připravíte těsto na 

 


Tento praktický kurz bude o tom, jak na kvásek a chleba snadno, rychle a chutně.
Po kurzu získáte praktické dovednosti a investice do kurzu se vám brzy vrátí.

Kváskuji už 14 let a ráda vám předám, co jsem za ta léta vyzkoušela na vlastní vařečce i co se užitečného stále učím a dozvídám.

CO VÁS ČEKÁ?
– zaděláte si své těsto na chleba, který si doma po nakynutí upečete. Co si přinést vám pošlu do mailu.
– naučíte se snadnou přípravu těsta, jak si chleba upéct, co dělat, co nedělat a proč
– odejdete s informacemi, radami a postupy – zásadními, ověřenými, praktickými a funkčními
– řekneme si vše o kvásku, surovinách, pomůckách, zadělání těsta, pečení, uchovávání chleba
– dozvíte se postup, jak si udělat chleba za 15 min. vaší práce
– poznáte mýty a pověry o kvásku a pečení chleba
– ochutnáte různé druhy chleba upečeného a upařeného
– k zakoupení budou užitečnosti na kváskování

CO SI ODNESETE?
– 13letý kvásek živý i sušený
– těsto na chleba i s návodem, jak si ho doma upéct
– osvědčený recept na pšeničnožitný chleba a jeden na univerzální chleba
– kus mé kváskové vášně
– důležité informace a náruč inspirací na tvoření
– odpovědi na vaše dotazy
– kontakt na mě, abyste se měli koho zeptat v případě kváskových nesnází
– chuťovou vzpomínku na ochutnávku a inspiraci k obměnám chutí a tvarů
– můžete si výhodněji zakoupit mé kuchařky a další užitečnosti

 
CENA KURZU ZAHRNUJE:
lektorné, pronájem prostor, cestovné z Olomouce, kvásek a koření a někde i mouku na váš chleba, ochutnávku pečiva

Před kurzem s vámi budu ještě komunikovat mailem, pošlu co si na kurz přinést a podobně důležité.

Řekněte o kurzu kamarádce nebo svým blízkým a přijďte si užít společné tvoření! Kurz můžete věnovat jako zážitkový dárek k narozeninám, svatebčanům atd.


Těšíme se na vás
Jana Berková a 13letý Kvásek z Olomouce

 

 

 

Doprovodné fotky

Odebírej náš newsletter

Posíláme tipy na nové kurzy, zajímavé a přínosné články. Informujeme o dění a vývoji projektu Naučmese.