Naučte se dělat videa jednoduše, dobře a efektivně
Pepa Horák
Když máte kolem sebe dobré lidi, tak se vám dějí dobré věci a tak si užívám života a bavím se vším co se děje. Často na cestách, s foťákem v ruce a s úsměvem na Více o lektorovi »
Kurz teď nemá vypsaný termín
Nech nám svůj e-mail – dáš tak lektorovi podnět k vypsání nového termínu. Jakmile jej vypíše, dáme ti obratem vědět.
V dnešní době má možnost natočit video každý, ale udělat ho jednodušše, zajímavě a originálně už každý nezvládne.
Dozvíte se čím, jak a co točit, jak se vypořádat se střihem a další postprodukcí, jak a kam Vaše veledílo sdílet.
Během kursu každý krok uvidíte i v praxi a klidně i můžeme něco natočit a vytvořit.
Další zajímavé kurzy
Jak připravit kurz na Naučmese.cz
Adam Marčan
Jak na sociální sítě? Přednášky TOP lektorů z MiniFestu
Naučmese tým
Co je Low Carb / nízkosacharidové stravování a jak na něj
Michal Turna
Jak na investování
Michal Doubek
Chytrý výběr a nákup ojetého vozu (i online)
Jakub Geršl
Webinář - online ,
Kurz byl pro mě velmi užitečný, protože mám doma spousty materiálů, které bych chtěla "nějak" zpracovat, jen přijít na to jak.. Pepa mi ukázal cestu jak na to a také jak si připravit co nejlépe materiály, abych měla následně co nejméně práce s postprodukcí. To jsem ocenila opravdu hodně, chystám se totiž natáčet produktová videa o tom, jak fungují výrobky, které prodávám a neměla jsem úplně jasno, jak se k tomu postavit. Teď už to vím, jen najít čas začít :-).
Přínosná byla jak teoretická část s mnoha užitečnými postřehy, tak praktická část - stříhání krátkého spotu z předtočených pasáží. Měl jsem pocit, že z poměrně širokého tématu jsem se pro začátek samostudia a experimentování dozvěděl to podstatné.
Již před kurzem jsem cítila potenciál v pro mne nové oblasti tvorby videí a kurz mne ještě víc "nakopl". Pěkná byla praktická část - rozbor nastříhání krátkého videa. Zvážila bych klidnější a nekuřácké prostředí, a do budoucna celodenní kurz pro malou skupinku, kdy si lidé něco natočí a každý nastříhá své první video. Díky!
Odpovídáš či reaguješ na tento komentář: