Kváskový chleba

Petr Chutný
Ke kváskovému pečení jsem se dostal jezením nekvalitního tousťáku ve Skotsku který mi začal způsobovat zdravotní problémy 😅 První chleby vypadaly fakt smutně, Více o lektorovi »

Termín je dostatečně naplněn – kurz proběhne, hurá!
Zbývají už jen 3 místa
Poznámka k termínu
Tento termín kurzu je součástí Týdne sdílení 2023
Prohlédni si seznam všech zapojených kurzů »
Chcete se naučit péct s kváskem? Jde o dlooouhou tradici, která v sobě nese potenciál pro dobré zdraví, chutný chleba který dlouho vydrží, a také zábavné experimentování. 🙂
Ať už vás zajímají nadýchané bochníky s křupavou kůrkou a velkými bublinami, nebo hutné žitné chleby, jste tu správně. Na mém kváskovém workšopu se seznámíte s kváskem, dozvíte se jak se o něj starat, jak s ním péct a třeba i vařit.
Upečeme si nadýchaný kváskový bochník, dáme si jídlo s kváskovým chlebem, odnesete si kvásek domů a k němu i materiály s instrukcemi jak se o něj starat a s obsáhlým postupem pečení kváskového chleba.
Budu vám také „na drátě“ i po workšopu pro jakékoliv otázky, rady a pomoc na vaší cestě kváskovým tvořením.
Co si odnesete & zažijete
- Popovídáme si o kvásku a pečení z něj. Posdílím vám, co můžu!
- Upečeme spolu kváskový chleba v troubě či remosce
- Dáme si společné jídlo s kváskovým chlebem
- Dostanete kvásek, mé digitální materiály o tvorbě & údržbě kvásku a také komplexní postup na pečení kváskového chleba
Další zajímavé kurzy

Upeč svůj první domácí medovník
Praha ,

Jak plně využít svůj telefon či tablet s Androidem nebo iOS?
Kdekoli v ČR ,

Mateřská a rodičovská dovolená z pohledu pracovního práva
Brno ,

Kariéra s koučem - jak dál?
Webinář - online ,

Efektivní online seznamování
Nejoblíbenější kurzy tohoto týdne

Trendy a tvorba strategie na Instagramu
Webinář - online ,

Smysluplné rozhovory
Brno ,

Marketingová strategie srdcem: vydělávej tím, co tě baví
Praha ,

Kaj džas, more? (Minikurz romštiny)
Praha ,

Píšu deník
Webinář - online ,
Odpovídáš či reaguješ na tento komentář: