Jak uvařit lahodu z ingrediencí "co dům dal" aneb žádné zbytky v lednici

Kurz teď nemá vypsaný termín
Nech nám svůj e-mail – dáš tak lektorovi podnět k vypsání nového termínu. Jakmile jej vypíše, dáme ti obratem vědět.
Znáte to, přijdete domů, máte hlad, chcete si něco uvařit, ale nemáte ani čas a ani chuť jít do obchodu.
Takže… všichni máme vždycky doma nějaké ingredience a suroviny, které najdeme schované ve skřínce nebo v lednici. Pojďme se naučit vařit s potravinami, které nám leží v lednici a zbytečně se blíží jejich doba spotřeby a vymyslet vlastní jídla, která vám „okoření“ vaši kuchyni.
Lektoři kurzu si pro účastníky kurzu připraví "typickou poloprázdnou lednici" a všichni společně z dostupných surovin připraví tři chody:
- předkrm
- hlavní jídlo
- dezert
Co je potřeba přinést s sebou?
- Na kurz není třeba přinést žádné suroviny, ingredience jsou zahrnuty v ceně a budou zajištěny lektory.
- Dobrou náladu a prázdná břicha :)
Na závěr kurzu bude účastníky kurzu čekat hostina z uvařených dobrot.
---
David je Belgičan, Francois je Francouz, potkali se v Ostravě. David je původem učitel tělocviku, Francois je učitel francouzštiny. Pracují spolu v kavárně Lapeco v Ostravě.
Další zajímavé kurzy

Upcycling aneb brož či sponkobrož z PET láhví
Praha ,

Stavíme sny – aneb co vás čeká, když se rozhodnete postavit dům
Kdekoli v ČR ,

Wire wrapping aneb drátované náušnice
Praha ,

Jdeme všichni sborem za Cyrilem, Bolkem či Doubravkou
Čížkov ,

Improvizuj a mluv anglicky
Praha ,
Nejoblíbenější kurzy tohoto týdne

Jak vymýšlet nápady

MARKETINGOVÁ STRATEGIE BEZ BLUDIŠTĚ: Pochopte, co opravdu funguje
Praha ,

Módní workshop; Funkční šatník
Praha ,

Smysluplné rozhovory
Praha ,

Módní workshop; Sama sobě stylistkou
Webinář - online ,
Kurz splnil má očekávání a velmi se těším na další podobné kurzy.
Kurz probíhal v podstatě jako společné vaření s přáteli, v klidné a milé atmosféře. Báječně jsme se pobavili, skvěle najedli...3 hodiny utekly jako voda a já nelituji jediné minuty. Děkuji
Odpovídáš či reaguješ na tento komentář: