Žij své poslání, meditační workshop

9fgr8ocar4f7ye2-poslani.jpeg

Kurz teď nemá vypsaný termín

Nech nám svůj e-mail – dáš tak lektorovi podnět k vypsání nového termínu. Jakmile jej vypíše, dáme ti obratem vědět.

Když známe své poslání, život nám dává smysl. Je naplňující. Každodenní drobnosti vidíme v jiném světle. V dobách krize možná nevíme, jaký je další krok, ale máme směrovku. Znáte svůj směr? Jdete po své životní cestě? Nebo jste sešli? Kdy? Proč?

Společně budeme objevovat sami sebe – KAM směřujeme, CO nám brání tím směrem jít a JAK postupovat. Abychom mohli být sami sebou. Uvolnění, spokojení, autentičtí.

V meditacích změníme nastavení své mysli. To se nám pak samo, bez dalšího snažení, promítne do života: intuice nás povede. Zbavíme se zábran. V konání a rozhodování budeme smělejší. Abychom žili své talenty a poslání.

 

PROGRAM MEDITACÍ:

1. Naslouchám hlasu svého nitra. Všechny odpovědi na své otázky máme v sobě. Naučíme se komunikovat s různými částmi své osobnosti: s intuicí, rozumem, odvahou, rozhodností… Vydiskutujeme s nimi svoje pochybnosti, dilemata a rozhodování.

2. Uklízím si v sobě. Přirozeně nás baví růst a nové začátky. Pouštět a nechávat za sebou je stejně důležité. Jak se v životě posouváme, některé situace nebo lidi prostě přerosteme. Už nám dali, co mohli. Pokud je nepustíme, budou nás strhávat zpátky do minulosti.

3. Vidím svůj život z odstupu. Každý den jsme ve svých životech zanoření až po uši. Tím ztrácíme zdravý odstup, od sebe, od situací a lidí. Podíváme se na svůj život z dálky. Lépe tak pochopíme svou roli a kontext. Plus získáme spoustu inspirace.

4. Jdu za svým posláním. Naše životní poslání nám ukazuje cestu v detailech každodenního života. Umí nás provést krizemi, kdy nevidíme za obzor. Vede nás po naší životní cestě bez oklik, odboček a slepých cest. Ale především – dává smysl všemu, co děláme.

 

PRŮBĚH SETKÁNÍ:

Zameditujeme spolu. Uděláte změny v mysli. V životě pak budete reagovat jinak. Nebudete zablokovaní. Uvidíte řešení. Úplně spontánně.

Budeme si povídat. Vše, co se nám v životě děje, souvisí s námi. Protože svůj život si vytváříme svými myšlenkami a představami. Řekneme si víc.

Zasdílíme výsledky meditace. Je inspirativní slyšet prožitky druhých. Přináší lepší pochopení vlastní meditace. Moje interpretace bývá nápomocná.

Po každém meditování ode mne dostanete nahrávku meditace pro svoji domácí praxi.

 

MEDITACE NA UKÁZKU:

Možná jste ještě nikdy nemeditovali. Možná byste rádi věděli, jak vedu své meditace. Jednoduše si to vyzkoušejte tady. Zkuste meditaci na strach. Aby nás dál neblokoval. Abychom pochopili, co nás měl naučit:

A tady si pusťte povídání, proč meditovat. Ať si navnímáte moji energii a posoudíte, zda spolu jsme nebo nejsme v souladu. Jestli spolu máme chemii. Jestli vám mám co dát:

Pokud jste ještě nikdy nemeditovali, nevadí. Vše potřebné vysvětlím. Moje vedení a kolektivní energie vás do meditace snadno vtáhne. A konec konců to, jestli vám meditování dělá dobře, zjistíte jedině tak, že si to vyzkoušíte.

Na semináři se sejdeme ve skupině 6 – 12 lidí. Jednak přihlášení přes Naučmese a jednak mí vlastní studenti. Proto se může stát, že vás bude jen pár přihlášených a kurz se přesto bude konat. Směle doražte.

Odebírej náš newsletter

Posíláme tipy na nové kurzy, zajímavé a přínosné články. Informujeme o dění a vývoji projektu Naučmese.