Zatočme s Éčky, aneb víte, co jíte?
Kurz teď nemá vypsaný termín
Nech nám svůj e-mail – dáš tak lektorovi podnět k vypsání nového termínu. Jakmile jej vypíše, dáme ti obratem vědět.
Obsah kurzu:
- Naučíte se, jak se správně orientovat v aditivech – přírodní, přírodně identická a syntetická éčka.
- Znervózňující éčka: barviva, dusitany, oxid siřičitý, benzoát sodný,…
- Koktejlový efekt aditiv.
- Skrytí zabijáci: glutamát sodný, aspartam,...
- Funkční potraviny: zdravé či tělu škodící?
- Nebezpečné potraviny: plísně, mykotoxiny, trans tuky, sója,…
- Vše o složení a zpracování potravin.
- Naučíte se, jak si správně vybírat potraviny – jezte bez zbytečných éček!
- Naučíte se, jak si snadno vyrobit zdravé domácí potraviny bez éček – pickles, zelí, jogurt, šunka,…
Součástí kurzu je projekce dané problematiky, nápoje a drobné občerstvení.
Co s sebou: poznámkový blok, tužku a dobrou náladu :)
Další zajímavé kurzy
Facebookové reklamy pro začátečníky – Nebojte se dát Zuckerbergovi vydělat
Jan Vondryska
Praha ,
Uvolněná bedra a fluidní fascie – jemná péče o "svaly duše" Psoas
Vlasta Lisková
Praha ,
Relaxační seance
Karolína Chudobová
Zabijáci v zahradnických službách
Jiří Nermuť
Praha ,
Vyzvídání hosta při tvoření
Petr Prokeš,
Karolína Juzová
Praha ,
Nejoblíbenější kurzy tohoto týdne
Dětská jóga I - základní know how
Daniela Majtnerová
Brno ,
ARTETERAPIE - workshop
Andrea Trebatická
Praha ,
Ukulele pro úplné začátečníky
Pavlína Vargová
Brno ,
Smysluplné rozhovory
Petra Vrbacká
Brno ,
Jak číst egyptské hieroglyfy
Jindřich Domanja
Webinář - online ,
Odpovídáš či reaguješ na tento komentář: