Zatočme s Éčky, aneb víte, co jíte?

Kurz teď nemá vypsaný termín
Nech nám svůj e-mail – dáš tak lektorovi podnět k vypsání nového termínu. Jakmile jej vypíše, dáme ti obratem vědět.
Obsah kurzu:
- Naučíte se, jak se správně orientovat v aditivech – přírodní, přírodně identická a syntetická éčka.
- Znervózňující éčka: barviva, dusitany, oxid siřičitý, benzoát sodný,…
- Koktejlový efekt aditiv.
- Skrytí zabijáci: glutamát sodný, aspartam,...
- Funkční potraviny: zdravé či tělu škodící?
- Nebezpečné potraviny: plísně, mykotoxiny, trans tuky, sója,…
- Vše o složení a zpracování potravin.
- Naučíte se, jak si správně vybírat potraviny – jezte bez zbytečných éček!
- Naučíte se, jak si snadno vyrobit zdravé domácí potraviny bez éček – pickles, zelí, jogurt, šunka,…
Součástí kurzu je projekce dané problematiky, nápoje a drobné občerstvení.
Co s sebou: poznámkový blok, tužku a dobrou náladu :)
Další zajímavé kurzy

Tanečně pohybová terapie
Olga Svobodova
Praha ,

Řečtina: 100 otázek a odpovědí
Lucie Gramelová

Kurz vinutí perel na sklářském kahanu
Izabela E. Sternbergova
Postupice ,

Poutavé příspěvky na sociální sítě, blog nebo e-mailing napsané za 15 minut
Dominik Formánek
Praha ,

Individuální kurz režie a dramaturgie (včetně přípravy na přijímací zkoušky)
Miroslav Lukačovič
Webinář - online ,
Nejoblíbenější kurzy tohoto týdne

Jak vymýšlet nápady
Michelle Losekoot

Koktejly jsou věčné
Alex Mikšovic
Praha ,

Instagram workshop: jak tvořit reels (videa) a další trendy formáty
Aki Votrubová
Webinář - online ,

Smysluplné rozhovory
Vítek Novotný
Brno ,

Háčkování a pletení v textilním ateliéru v Praze
Anna Lamač Petráková
Praha ,
Odpovídáš či reaguješ na tento komentář: