Základy pečení kváskového chleba

20140119-191518-img-7249-ad.jpg

Kurz teď nemá vypsaný termín

Nech nám svůj e-mail – dáš tak lektorovi podnět k vypsání nového termínu. Jakmile jej vypíše, dáme ti obratem vědět.

V kurzu se naučíme, jak si připravit chléb z domácího žitného kvásku. Mimo jiné si řekneme, jak připravit chlebové těsto a jak chléb samotný upéct v domácích podmínkách. Dále se naučíme jak si připravit celozrnný kváskový chléb a další variace.

S sebou si přineste:

  • skleničku s uzávěrem (chcete-li si odnést kvásek)
  • utěrku

Z kurzu si odnesete:

  • žitný kvásek
  • domácí křupavý a čerstvě upečený chléb
  • základní zkušenosti s přípravou a údržbou kvasu a pečením chleba

Doprovodné fotky

  • 20140119-191518-IMG_7211 AD.jpg
  • 20140119-191518-IMG_7219 AD.jpg
  • 20140119-191518-IMG_7226 AD.jpg
  • 20140119-191519-IMG_7236 AD.jpg

Odebírej náš newsletter

Posíláme tipy na nové kurzy, zajímavé a přínosné články. Informujeme o dění a vývoji projektu Naučmese.