Základy japonské kuchyně

8pi2r1j1rkbi0kg-cernobila.jpeg

Vendula Dvořáčková

Už od mala mě zajímalo Japonsko. Mám vystudovanou japonskou a čínskou filologii a více než dva roky jsem žila a pracovala v Japonsku. Kromě toho mě zajímá botanika, biologie i zahradničení, takže jsem se snažila dopátrat Více o lektorovi »

8pi2r1j1rkbi0kg-cernobila.jpeg

Vendula Dvořáčková

Už od mala mě zajímalo Japonsko. Mám vystudovanou japonskou a čínskou filologii a více než dva roky jsem žila a pracovala v Japonsku. Kromě toho mě zajímá botanika, biologie i zahradničení, takže jsem se snažila dopátrat Více o lektorovi »

97fcowq7nl1h5pw-pexels-katerina-holmes-5908009.jpeg

už jen 2 účastníci a kurz se uskuteční

Zbývá 10 míst

Nevyhovuje ti termín?

Nech nám svůj e-mail – dáme ti vědět, jakmile lektor vypíše nový termín.

Kurz již navštívilo 14 spokojených účastníků. Prohlédni si zpětnou vazbu ⇣

Kurz je komentovanou živou online prezentací o základech japonské kuchyně orientovaný hlavně na terminologii a suroviny.

Komu je určen:

Kurz je pro všechny zájemce o Japonsko, japonštinu či japonskou kuchyni kteří by chtěli znát více jídel než jen suši a rámen.

Seznámí Vás se základní terminologií surovin a jídel, jejich původem a použitím. Každý zájemce si odnese slovníček základních pojmů včetně znaků a jejich české výslovnosti a několik jednoduchých receptů, které jsou proveditelné v naších podmínkách bez nutnosti navštívit jiné specializované obchody než je supermarket nebo zdravá výživa.

Dále se bude věnovat základům slušného chování při stolování v Japonsku.

 

Doprovodné fotky

  • 8ck2h4jtpkoe79d-soba.jpeg

Odebírej náš newsletter

Posíláme tipy na nové kurzy, zajímavé a přínosné články. Informujeme o dění a vývoji projektu Naučmese.