Vaření japonských delikates - Okonomiyaki & Gyoza
Adéla Miklíková
Ahoj! Jsem Adéla, student Masarykovy univerzity a grafik na volné noze. Jsem rozpoznatelná díky fialovým vlasům a velmi rychlé chůzi :) Japonsko mne uchvátilo Více o lektorovi »
Kurz teď nemá vypsaný termín
Nech nám svůj e-mail – dáš tak lektorovi podnět k vypsání nového termínu. Jakmile jej vypíše, dáme ti obratem vědět.
Kurz japonských delikates vznikl na základě ohromné pozitovní reakce mého širokého okolí na japonskou kuchyni, která v mém podání není jen sushi. Obě jídla (a mnoho dalších) jsem se naučila vařit při svém pobytu přímo v Japonsku a tak budete vědět, že se nejen sushi dá připravit báječně doma.
Japonské delikatesy vás naučí připravit si dvě jídla, která jsou evropským chutím daleko bližší.
- Okonomiyaki - "japonská pizza". My tomu říkáme dort alá Pejsek a Kočička - neskutečná kombinace, ale výborná.
- Gyzoa knedlíčky - taštičky plněné masem a zeleninou
- vařit se bude z japonských surovin
- získáte informace kde vše sehnat, co kupovat
Na kurzu zažijete a vyzkoušíte si:
- Jaké suroviny vybrat a kde je koupit
- Správnou přípravu jídla
Odnesete si:
- Obě uvařená jídla
- Dashi pro možnost si jídla velmi snadno brzy připravit znovu
Pro koho je kurz určen:
- Pro všechny milovníky Japonska, kteří chtějí vyzkoušet něco nového
- Pro lidi, co už tyto jídla ochutnali a chtějí se naučit přípravu
- Gurmány co chtějí okusit jídla, která nejsou v Česku k dostání
- I pro úplné začátečníky s vařením
Další zajímavé kurzy
Vylepši své prezentační a rétorické dovednosti
Vít Skalický
Webinář - online ,
Jak připravit kurz na Naučmese.cz
Adam Marčan
Jak na osobní finance
Michal Doubek
Jak na pojištění
Michal Doubek
Pokročilé základy MEDITACE
Jan Šefl
Nejoblíbenější kurzy tohoto týdne
Jak na sociální sítě? Přednášky TOP lektorů z MiniFestu
Naučmese tým
Praxe ve 20leté jedlé přírodní zahradě s permakulturními prvky
Petra Vodenková
Praha ,
FIREWALKING - chůze po žhavém uhlí
David Mrhač
Praha ,
Smysluplné rozhovory
Vítek Novotný
Brno ,
První řečnický klub Školy rétoriky
Robert Lhota
Praha ,
Kurz byl skvělý, vše probíhalo ve velmi přátelské atmosféře a nenásilnou formou jsme se naučili přípravu dvou japonských pokrmů. K tomu jsme dostali mnoho informací o použitých surovinách a tipech, kde je koupit. Domů nám lektorka zabalila několik klíčových surovin (což mě přinutilo hned si nabyté znalosti vyzkoušet znovu v praxi) a naše výtvory. Doporučuji!
Vše bylo super, jak lektorka, náplň kurzu, tak naše zapojení do procesu. Pokud můžete, tak se zúčastněte. Díky. :-)
Kurz se mi moc líbil, užila jsem si setkání s podobnými gastronadšenci jako jsem já :)
Kurz určitě doporučuju všem milovníkům Japonska.
Oceňuji pohodovou atmosféru a skutečné zapojení se do vaření – aka jsem rád, že jsem si také rovnou ušpinil ruce.
Rozhodně doporučuji takto postupovat i příště.
(A zařídit blafnutí plamene... skvělý zážitek!)
Odpovídáš či reaguješ na tento komentář: