Vaření japonských delikates - Okonomiyaki & Gyoza

6225700-profil.png

Adéla Miklíková

Ahoj! Jsem Adéla, student Masarykovy univerzity a grafik na volné noze. Jsem rozpoznatelná díky fialovým vlasům a velmi rychlé chůzi :) Japonsko mne uchvátilo Více o lektorovi »

1153270-okgyo.png

Kurz teď nemá vypsaný termín

Nech nám svůj e-mail – dáš tak lektorovi podnět k vypsání nového termínu. Jakmile jej vypíše, dáme ti obratem vědět.

Kurz japonských delikates vznikl na základě ohromné pozitovní reakce mého širokého okolí na japonskou kuchyni, která v mém podání není jen sushi. Obě jídla (a mnoho dalších) jsem se naučila vařit při svém pobytu přímo v Japonsku a tak budete vědět, že se nejen sushi dá připravit báječně doma. 

Japonské delikatesy vás naučí připravit si dvě jídla, která jsou evropským chutím daleko bližší.

  • Okonomiyaki - "japonská pizza". My tomu říkáme dort alá Pejsek a Kočička - neskutečná kombinace, ale výborná. 
  • Gyzoa knedlíčky - taštičky plněné masem a zeleninou
  • vařit se bude z japonských surovin
  • získáte informace kde vše sehnat, co kupovat

 Na kurzu zažijete a vyzkoušíte si:

  • Jaké suroviny vybrat a kde je koupit
  • Správnou přípravu jídla

Odnesete si:

  • Obě uvařená jídla
  • Dashi pro možnost si jídla velmi snadno brzy připravit znovu

Pro koho je kurz určen: 

  • Pro všechny milovníky Japonska, kteří chtějí vyzkoušet něco nového
  • Pro lidi, co už tyto jídla ochutnali a chtějí se naučit přípravu
  • Gurmány co chtějí okusit jídla, která nejsou v Česku k dostání
  • I pro úplné začátečníky s vařením

Odebírej náš newsletter

Posíláme tipy na nové kurzy, zajímavé a přínosné články. Informujeme o dění a vývoji projektu Naučmese.