Tajemství Indonéské kuchyně: Nasi goreng

Nikola Pertl
Fascinovaný student života. Jeho vášeň pro sebevzdělávání sahá až na střední školu, kde se zájmově věnoval španělštině, francouzštině či psychologii. Od začátku Více o lektorovi »

Kurz teď nemá vypsaný termín
Nech nám svůj e-mail – dáš tak lektorovi podnět k vypsání nového termínu. Jakmile jej vypíše, dáme ti obratem vědět.
Vítej na kurzu Indonéské kuchyně!
Na našem vaření se společně naučíme připravit Nasi goreng, tedy v překladu smaženou rýži. Jde o indonéský národní pokrm, který dostaneš kdekoli, od Papuy přes Bali až po Sumatru. Způsobů existuje přibližně milion, my si připravíme Smaženou rýži s mořskými plody.
Nejprve si povíme něco o Indonésii a také o její kuchyni. Rád se o podělím o zážitky ze čtvrté nejlidnatější země, kam již několik let jezdím.
Poté si přiblížíme autentické ingredience, které budeme potřebovat pro přípravu Nasi goreng seafood, a prozradím i, kde se dají v Praze sehnat, nebo jaké se dají použít alternativy!
Bude následovat návod a praktická ukázka, kterou všichni ohodnotíme ochutnávkou. Následně zde bude prostor, abychom společnými silami připravili tu nejlepší Nasi Goreng v Evropě (nejmíň!) a tu pak společně povečeříme.
Na závěr si pak ještě řekneme nějaké tipy, triky a pokusím se zodpovědět jakékoliv dotazy.
Další zajímavé kurzy

Kurz fotografování pro začátečníky
Vsetín ,

Voňavý dýchánek pro obnovu smyslů
Brno ,

Panoramatické foto a Brenizerova metoda
Praha ,

Blesková vycházka za Jedlými plevely na našem talíři
Praha ,

Akrobacie pro děti a rodiče
Praha ,
Nejoblíbenější kurzy tohoto týdne

Výchovný řez ovocných stromů

Jak nastartovat svoje prosperující podnikání

Módní workshop; Sama sobě stylistkou
Praha ,

Smysluplné rozhovory
Brno ,

Jak na domácí procvičování nejen logopedie
Webinář - online ,
Odpovídáš či reaguješ na tento komentář: