S kváskem na piknik

Tereza Mašková
Ahoj, jmenuju se Tereza a pocházím z malého městečka na Valašsku. Od mala mne nepřestává udivovat fascinují svět přírody, ve kterém žijeme a jehož součástí bychom měli být. Momentálně jsem maminka tří dětí studující Více o lektorovi »

Kurz bohužel není aktivní
Nech nám svůj e-mail, dáme ti vedět, až bude kurz aktivní Sledováním kurzu dáš lektorovi podnět, aby kurz obnovil! ;)
V průběhu kurzu si vysvětlíme všechny kroky, které vedou k úspěšnému upečení chutného domácího kváskového chleba.
Povíme si, jak žitný kvásek pěstovat, připravit k pečení i jak ho uchovávat.
Ukážeme si, jak zadělat chlebové těsto, sami si ho budete moci "osahat" a dostat tak do rukou jeho správnou konzistenci. Podíváte se, jak z hotového těsta vytvarovat chlebový bochník i co všechno je ještě potřeba udělat před jeho vložením do rozpálené trouby.
Nakonec společně domácí kváskový chleba ochutnáme.
Kurz probíhá formou pikniku, karimatky či deky na posezení zajištěny.
Co si přinést s sebou?
- Uzavíratelnou skleničku (např. od přesnídávky) na kvásek (nemáte-li už vlastní),
- dobrou náladu,
- malé množství oblíbené pomazánky.
Co si z kurzu odnesete?
- Znalost, jak pečovat o žitný kvásek,
- postup, jak upéct domácí kváskový chleba,
- žitný kvásek (budete-li chtít),
- inspiraci na vynikající domácí pomazánky od ostatních účastníků,
- na kurzu je možnost zakoupení ošatky na kynutí chleba.
Další zajímavé kurzy
Šátkování miminek
Praha ,

Řečtina z pohodlí domova
Webinář - online ,

Jak vést účetnictví malých firem, daňovou evidenci FO
Praha ,

Co je Low Carb / nízkosacharidové stravování a jak na něj

Jak prodávat na internetu – megakurz digitálního marketingu
Nejoblíbenější kurzy tohoto týdne

Smysluplné rozhovory
Webinář - online ,

Online seznámení není tabu
Webinář - online ,

Polyfázový spánek - Jak získat každý den pár hodin navíc?
Webinář - online ,

Jak připravit zážitkový webinář
Webinář - online ,

Načerpej energii zevnitř, online meditování
Webinář - online ,
Kurz byl přínosem, dověděla jsem se spoustu nových věcí
Odpovídáš či reaguješ na tento komentář: