Pho Bo a asijský street food

Kurz teď nemá vypsaný termín
Nech nám svůj e-mail – dáš tak lektorovi podnět k vypsání nového termínu. Jakmile jej vypíše, dáme ti obratem vědět.
"Region jihovýchodní Asie je díky své rozloze a lidnatosti velmi rozmanitý nejen kulturně, ale i v otázce jídla. Seznámíme se s jednotlivými kuchyněmi Malajsie, Thajska, Laosu, Indonésii a především Vietnamu, který je známý svým výborným jídlem. Představíme si netypické suroviny, ale pokusíme se uvařit i z těch, které jsou u nás běžně k dostání. Vneseme zkrátka kus exotiky do našich kuchyní".
Připravíme si:
- Pho Bo – vietnamská polévka,
- letní závitky,
- thajské zelené curry,
- Pad Thai,
- syčící placku,
- rýžový dezert.
Ochutnáme a budeme si povídat o:
- Specifikách kuchyní Malajsie, Indonésie, Thajska, Laosu a Vietnamu - tedy těch, které jsem při svých cestách sama navštívila,
- surovinách jednotlivých zemí,
- druzích curry,
- asijských bylinkách,
- asijských dochucovadlech,
- druzích nudlí,
- kde nakupovat suroviny.
V ceně kurzu je zahrnuto:
- Všechny suroviny na vaření,
- zapůjčení zástěry,
- vytištěné recepty,
- nealkoholické nápoje během kurzu.
Doplňující informace:
- Kurz je určen pro ty, kteří si oblíbili asijskou kuchyni díky nové vlně bister s (opravdu) vietnamskou kuchyní nebo JV Asii sami navštívili a rádi by se naučili připravovat jídla, která jim tam tolik chutnala.
- Kurz trvá 4 hodiny.
Další zajímavé kurzy

LinkedIn na maximum
David Šimko
Praha ,

Jak podnikat v jazycích
Lucie Gramelová

Facebook reklama pro začátečníky
Kristýna Hrabalová

Setkání s koučem
Alena Ptáčková
Webinář - online ,

Relaxační procházka za bylinkami s ochutnávkou
Marketa Růženka Vopičková
Praha ,
Nejoblíbenější kurzy tohoto týdne

Řezba z kosti
Vladimír Čížek
Praha ,

Jak na srozumitelné grafy a data storytelling?
Eliška Valterová
Praha ,

Smysluplné rozhovory
Adriana Javůrková
Olomouc ,

Kváskový chléb poctivě a s láskou
Lubomir Kobeda
Brno ,

Módní workshop; Sama sobě stylistkou
Dominika Staňková Chválová
Praha ,
Odpovídáš či reaguješ na tento komentář: