Naše podnikání v gastru

6r78ax671kf9fkh-obrazek-2-provozovna-nasekase-janadavid.jpeg

Kurz bohužel není aktivní

Nech nám svůj e-mail, dáme ti vedět, až bude kurz aktivní Sledováním kurzu dáš lektorovi podnět, aby kurz obnovil! ;)

Jsme Jana a David a v roce 2013 jsme naprosto "po hlavě" a bez jakékoliv zkušenosti v gastronomii skočili do podnikání v této oblasti a začali pod značkou Naše kaše vyrábět zdravé kaše a pomazánky.

Moc dobře tedy víme, jak je těžké se na začátku ve vodách potravinové výroby zorientovat, když člověk kolikrát vůbec netuší, jaké papíry a razítka potřebuje a už vůbec kam pro ně vyrazit.

Ušli jsme velký kus cesty a nasbírali mnoho cenných zkušeností. Nedávno jsme vybudovali na kraji Prahy vlastní provozovnu, kterou nabízíme ke sdílení.

Dopátrávání se veškerých informací nám ale zabralo mnohem víc času než bylo nutné. Kolikrát jsme si na začátku říkali, jak by bylo skvělé, kdyby existovalo nějaké “telefonní číslo” nebo “kouzelná přepážka”, kde by nám všechny základní informace o tom CO a JAK shrnuli dohromady. Toho času, co by nám to ušetřilo! 
A proto jsem vytvořili tento webinář, abyste vy bloudit nemuseli. Během 60 minut vám stihneme říct vše, co do začátku potřebujete vědět.
Krátce se představíme a pochlubíme se úspěchy i pár fuck-upy:-) Podělíme se o zkušenosti s výrobou čerstvých i trvanlivých potravin, bezlepkovou i veganskou výrobou a povykládáme, jaká byla cesta k bio certifikaci. Prozradíme vám, jak jsme hledali a budovali provozovnu, tvořili etikety, testovali trvanlivosti, dbali na bezpečnost a také vysvětlíme, co se skrývá pod tajemnou zkratkou HACCP. A pokud budete mít po našem 30/45 minutovém vyprávění jakékoliv dotazy, rádi vám je zodpovíme.

Milníky Naše kaše:
2013: vznikly Naše kaše, vyprodaný stánek na Apetit pikniku
2014: nové produkty: luštěninové pomazánky
2015: reprezentace ČR na Světovém mistrovství světa ve vaření kaše
2016: snídaňová novinka: horká čerstvá kaše na farmářských trzích
2017: Naše hustý kaše, kuchařka
2018: příprava a rekonstrukce nové provozovny
2019: Certifikace BIO výroby, skleněné vratné obaly
2020: nové produkty: jedinečné pečené granoly a kaše Hrnečku, vař!

Stručný obsah webináře v bodech:
Základní administrativní kroky
Jak najít/vyřešit provozovnu
HACCP
Etikety
Trvanlivosti
Prodejní kanály
Fakturace
Vratné sklo
Pojištění odpovědnosti

+ prostor pro Dotazy

Jak jsme budovali provozovnu?
Abychom na tuto zkušenost nikdy nezapomněli (cha cha) a naše zkušenosti mohly pomoci třeba vám, tak jsme natočili několik videí na YouTube a to máme pro vás zdarma.
Ať se vám v podnikání daří, přejí Jana a David

Doprovodné fotky

  • 6wcojdvjcxyohm7-img-1623.jpeg
  • 1qdzpthavl29ijz-img-1617.jpeg
  • 51uxu3gypvgkalz-img-1621.jpeg
  • 9zd7vsuir9wu29s-img-1616.jpeg
  • 6aleft9n5qb0met-img-1620.jpeg
  • 3uwx203jss1rh20-img-1618.jpeg
  • 1nikebkjviniode-img-1619.jpeg
  • 8d9hgbpl2gu8wnn-img-1622.jpeg

Odebírej náš newsletter

Posíláme tipy na nové kurzy, zajímavé a přínosné články. Informujeme o dění a vývoji projektu Naučmese.