Moderní dezerty

Kateřina Fialová

"Dříve manažerka z Prahy, dnes jihočeská královna dortů", tak tohle o mne napsali v časopisu Apetit v roce 2017. A vlastně měli zčásti pravdu, jen nepeču pouze Více o lektorovi »

Kateřina Fialová

"Dříve manažerka z Prahy, dnes jihočeská královna dortů", tak tohle o mne napsali v časopisu Apetit v roce 2017. A vlastně měli zčásti pravdu, jen nepeču pouze Více o lektorovi »

Hoštice 49, Hoštice (mapa)

už jen jeden účastník a kurz se uskuteční

Zbývá 6 míst

Nech nám na sebe email

Dáme ti vědět, když lektor vypíše další nové termíny.

Nově jsem pro Vás připravila kurz moderních dezertů, které si můžete připravit hravě sami doma a oslnit tak svou návštěvu. 

Na kurzu se naučíme připravit chutnou a jednoduchou Panna cottu s ovocným rozvarem nebo slaným mléčným karamelem, pravý americký cheesecake, italské Tiramisu, sněhové pusinky a mini Pavlova

Pracovat budeme v útulné kuchyni jihočeské chalupy s výhledem na Boubín, přímo ve filmových Hošticích. Domácí prostředí je podle mne důležité, aby bylo možné nabité zkušenosti aplikovat ve Vaší vlastní kuchyni. Na tomto kurzu pracuji s Thermomixem, který je skvělý pomocník a spoustu úkonů nám v průběhu kurzu urychlí. Není však podmínkou Thermomix vlastnit, všechny recepty si dokážete následně připravit doma i bez něj. Kdo ale vlastní, tak ví, jak moc nám ovšem ve všech směrech práci usnadní.:-)

Každý účastník získá certifikát o absolvování kurzu. S sebou si odnesete i vlastnoručně vyrobené dezerty. V ceně kurzu je veškerý materiál, zapůjčení pomůcek a občerstvení. 

Na kurz si s sebou prosím vezměte pohodlné oblečení, domácí obuv a dobrou náladu. 

Víš, že Kateřina vede také tyto kurzy?

Víš, že Kateřina vede také tyto kurzy?

Doprovodné fotky

Odebírej náš newsletter

Posíláme tipy na nové kurzy, zajímavé a přínosné články. Informujeme o dění a vývoji projektu Naučmese.