Moderní dezerty

Kateřina Fialová
"Dříve manažerka z Prahy, dnes jihočeská královna dortů", tak tohle o mne napsali v časopisu Apetit v roce 2017. A vlastně měli zčásti pravdu, jen nepeču pouze Více o lektorovi »

Nově jsem pro Vás připravila kurz moderních dezertů, které si můžete připravit hravě sami doma a oslnit tak svou návštěvu.
Na kurzu se naučíme připravit chutnou a jednoduchou Panna cottu s ovocným rozvarem nebo slaným mléčným karamelem, pravý americký cheesecake, italské Tiramisu, sněhové pusinky a mini Pavlova.
Pracovat budeme v útulné kuchyni jihočeské chalupy s výhledem na Boubín, přímo ve filmových Hošticích. Domácí prostředí je podle mne důležité, aby bylo možné nabité zkušenosti aplikovat ve Vaší vlastní kuchyni. Na tomto kurzu pracuji s Thermomixem, který je skvělý pomocník a spoustu úkonů nám v průběhu kurzu urychlí. Není však podmínkou Thermomix vlastnit, všechny recepty si dokážete následně připravit doma i bez něj. Kdo ale vlastní, tak ví, jak moc nám ovšem ve všech směrech práci usnadní.:-)
Každý účastník získá certifikát o absolvování kurzu. S sebou si odnesete i vlastnoručně vyrobené dezerty. V ceně kurzu je veškerý materiál, zapůjčení pomůcek a občerstvení.
Na kurz si s sebou prosím vezměte pohodlné oblečení, domácí obuv a dobrou náladu.
Víš, že Kateřina vede také tyto kurzy?
- Kurz makronek francouzskou metodou - 13. 1. 2024
- Křehké francouzské koláče, tartaletky, slaný karamel a Lemon curd - 14. 1. 2024
Odpovídáš či reaguješ na tento komentář: