Kurz vaření: Tříchodová sexy večeře, na kterou sbalíš každou!

3nupzadpz4v-img-8913.jpg

Ondřej Molina

 Ondřej MolinaPrvní impuls nastal na účňáku, když jsem se dostal na stáž do Itálie a poprvé viděl, že opravdové vaření je o znalosti surovin a kuchařské technice, jak suroviny nejlépe použít.​Brzy jsem pochopil, že Více o lektorovi »

4nyu96dw5r3-screen2-4.jpg

Kurz bohužel není aktivní

Nech nám svůj e-mail, dáme ti vedět, až bude kurz aktivní Sledováním kurzu dáš lektorovi podnět, aby kurz obnovil! ;)

To poslední, co chceš slyšet při večeři, kterou jsi připravoval a plánoval celou věčnost je ,,po tomhle budu tlustá'', ,,smažený nejím...'', ,,z toho ještě teče krev!''

Základem jsou suroviny.

Na naše recepty budeme používat pouze to, co je v sezóně. Důvod? Dá se snadněji sehnat, chutná mnohem líp než něco, co se vypěstovalo na jiném kontinentě a dozrávalo na lodi, tím pádem jsou ingredience i levnější!

Kuchařské techniky. Možná jsi viděl nějaká jídla na netu, možná jsi nějaká jídla zkusil, ale výsledek nebyl nijak skvělý. Já mám dril z Michelin star restaurací. Naučím tě, jak vařit oragnizovaně, čistě a efektivně. Vysvětlíme si, jak se zachází s nožem, který typ je na co dobrý. A hlavně se zaměříme na prezentaci, protože to je to, čím uděláš první dojem.

Co budeme vařit?

Jako předkrm si uděláme Ravioly s dýní a gorgonzolou a mandlemi. Hlavní chod bude Kachní prso, černá čočka, datlové pyré, čekanka. Závěrem si uděláme citrónový krém, levandulový meringue a bílá čokoláda. 

Odejdete s knížkou receptů a znalostmi a inspirací pro uvaření sexy večeře!

Délka kurzu je cca 3 hodiny. 

 

Doprovodné fotky

  • 2ibthotu6ne-2h4a1339.jpg
  • 3fq6gz0ihot-dsc-0191-jpg.jpg
  • 9tpeohyydm4-screen2-4.jpg

Odebírej náš newsletter

Posíláme tipy na nové kurzy, zajímavé a přínosné články a informujeme o dění a vývoji projektu Naučmese.