Bydlí s námi luštěniny aneb jak na ně

Pavla Fialová
Mám ráda přírodu a nechávám se jí často inspirovat. Taky ráda spojuji nové informace se starými moudrostmi a dovednostmi a snažím se to vše uplatnit v našem Více o lektorovi »

Kurz teď nemá vypsaný termín
Nech nám svůj e-mail – dáš tak lektorovi podnět k vypsání nového termínu. Jakmile jej vypíše, dáme ti obratem vědět.
Při našem setkání si povíme a ukážeme, proč jsou to naši kamarádi a naučíte se obohatit náš jídelníček jejich úpravou na různé způsoby.
Kdo by neměl rád hrášek vyloupnutý přímo z lusku...? Jenže kde ho vzít třeba v zimě ? A co zkusit trošku jiné, ale velmi podobné chutě? Nebo raději pomazánky? A co takhle teplá klasika jinak?
Na našem kurzíku si řekneme a ukážeme, jak se to dělá a taky budeme ochutnávat!
S sebou si vezměte něco na poznámky a krabičku na něco dobrého.
Jak se k nám dostanete?
Bílovice jsou kousek za Brnem, směrem na Adamov přes Maloměřice a Obřany. Využít můžete třeba vlak (12 minut z hlavního nádraží, jede přes Židenice) či MHD (bus č. 75, 20 minut ze Staré Osady). A pak už jen nahoru do kopce, prostřední vchod a do 4. patra bez výtahu.
Těším se na vás v naší kuchyni :o))
PS: Domácnost s námi sdílejí dvě kočičky
Další zajímavé kurzy

Přerušovaný půst pro zlepšení zdraví a efektivní hubnutí

Gymnastika pro mozek aneb "brain gym" v praxi

Základy e-mail marketingu
Kdekoli v ČR ,

Jak skutečně naslouchat dětem

Zdravé tělo v kondici
Praha ,
Nejoblíbenější kurzy tohoto týdne

Jak vymýšlet nápady

Dětská jóga IV - inspiromat plný příběhů, her a pohybových aktivit
Webinář - online ,

Koktejly jsou věčné
Praha ,

Instagram workshop: jak tvořit reels (videa) a další trendy formáty
Webinář - online ,

Smysluplné rozhovory
Brno ,
Kurz byl super, ochutnali jsme hodně věcí, získali spoustu nových poznatků, které nebyly jen teoretické, ale opravdu je využiju v běžném životě.
Dozvěděla jsem se hodně nových informací. Mohu doporučit.
Panuje domácká atmosféra a člověk se dozví užitečné know-how. Kurz splnil očekávání.
Odpovídáš či reaguješ na tento komentář: