Bezlepkové pečení a vaření z kvásku z jednodruhových mouk

Jana Berková

Kvásek je mojí vášní a povoláním. Naučím i vás, jak s ním kamarádit. Péct, vařit, smažit... Slané i sladké! Napsala a vydala jsem 4 vymazlené Kváskové kuchařky Více o lektorovi »

Jana Berková

Kvásek je mojí vášní a povoláním. Naučím i vás, jak s ním kamarádit. Péct, vařit, smažit... Slané i sladké! Napsala a vydala jsem 4 vymazlené Kváskové kuchařky Více o lektorovi »

Jana Berková

Kvásek je mojí vášní a povoláním. Naučím i vás, jak s ním kamarádit. Péct, vařit, smažit... Slané i sladké! Napsala a vydala jsem 4 vymazlené Kváskové kuchařky Více o lektorovi »

Ve vaší kuchyni, nebo tam kde je nebo kam mohu přivézt vařič, Olomouc (mapa)

Kurz je individuální

Kurzu se již zúčastnili

Kurz je individuální

Nech nám na sebe email

Dáme ti vědět, když lektor vypíše další nové termíny.

Kurz již navštívilo 13 spokojených účastníků. Prohlédni si zpětnou vazbu ⇣

Poznámka k termínu

Kurz můžete věnovat jako dárek. Je určen pro 1-2 osoby.

V Olomouci a do 5 km od centra je to konečná cena, jinak vás poprosím ještě o cestovné.

Po domluvě jsou možné i víkendové termíny

Poznámka k termínu

Kurz je určen pro 1-2 osoby.

V Olomouci a do 5 km od centra je to konečná cena, jinak vás poprosím ještě o cestovné.

Jak na bezlepkový chleba z jednodruhových mouk?

Vše se dozvíte názorně na tomto přednáškovém kurzu.

A hned druhý den si už zakrojíte ze svého voňavého chleba.

 

Kurz je o chutném pečení a vaření z kvásku a s použitím jednodruhových mouk. Rýžové, pohankové, jáhlové, luštěninové...

 

Na co se můžete těšit?

  • Dozvíte se jak si založit, vést a používat bezlepkový kvásek.
  • Naučíte se péct rychlý i pomalý chleba, projdeme spolu názorně celý postup přípravy chleba.
  • Dostanete bezlepkový kvásek, rady, inspiraci a informace, které vám ušetří drahocenný čas i peníze.
  • Poradím vám, co nedělat, co nepoužívat a proč
  • Dostanete odpovědi na vaše otázky
  • K zakoupení bude moje Kvásková kuchařka bez lepku a bez cukru a další užitečnosti.

Co s sebou?

Něco na poznámky.

 

A nebo...

Kurz může být i ve vaší kuchyni, kde si hned zaděláte svoje těsto na chleba. Najdeme vhodné nádobí i nádoby a po vykynutí si ho upečete nebo upaříte. Potřebné suroviny vám sdělím předem. Ke kurzovnému jen připočítáme cestovné. V Olomouci v okruhu do 3 km od centra bez cestovného. Řekněte o kurzu kamarádce nebo svým blízkým, kteří mají bezlepkovou dietu.

 

A ještě...

Počet míst je na tomto kurzu omezen na 3. Ale i pokud je plno, můžete být náhradník. Nebo "nafoukneme" prostor, protože "dobří lidé se vždy vejdou".

Těšíme se na setkání s vámi -  Jana Berková a Kvásek z Olomouce

 

Doprovodné fotky

Odebírej náš newsletter

Posíláme tipy na nové kurzy, zajímavé a přínosné články. Informujeme o dění a vývoji projektu Naučmese.