Praktický kurz kvašení zeleniny s Janou Berkovou

Jana Berková

Kvásek je mojí vášní a povoláním. Naučím i vás, jak s ním kamarádit. Péct, vařit, smažit... Slané i sladké! Napsala a vydala jsem 4 vymazlené Kváskové kuchařky Více o lektorovi »

Jana Berková

Kvásek je mojí vášní a povoláním. Naučím i vás, jak s ním kamarádit. Péct, vařit, smažit... Slané i sladké! Napsala a vydala jsem 4 vymazlené Kváskové kuchařky Více o lektorovi »

Jana Berková

Kvásek je mojí vášní a povoláním. Naučím i vás, jak s ním kamarádit. Péct, vařit, smažit... Slané i sladké! Napsala a vydala jsem 4 vymazlené Kváskové kuchařky Více o lektorovi »

Můj ateliér na Foerstrově ulici, Olomouc (mapa)

už jen 3 účastníci a kurz se uskuteční

Zbývají už jen 3 místa

Můj ateliér na Foerstrově ulici, Olomouc (mapa)

Kurz je individuální

Nech nám na sebe email

Dáme ti vědět, když lektor vypíše další nové termíny.

Kurz již navštívilo 13 spokojených účastníků. Prohlédni si zpětnou vazbu ⇣

Poznámka k termínu

Pokud jste už skupinka, můžeme čas začátku posunout, jak se vám to bude hodit.

Poznámka k termínu

Kurz může být i u vás doma. Pak ke kurzovnému připočítáme cestovné 10 Kč/km. Kurz je pro 1-2 osoby. V ceně je veškerý materiál - zelenina, koření, použití speciálních pomůcek (struhadlo velké a ozdobné, formičky) a 2 sklenice weck 850 ml.

Kvašení zeleniny je mojí další velkou vášní.

V zeláku doma kvasíme zelí celý život. Ve sklenicích WECK kvasíme už 4. rokem a jsem jimi nadšená.
Zkvasím na co přijdu, zkouším vše možné i nemožné. 
Chcete-li naučím to i vás.  A prozradím vám i např. fintu, jak mít zelí stále krásně křupavé.

CO VÁS ČEKÁ?
– Teorie a hlavně praxe v kvašení zeleniny. Co půjde předvedu a vše řeknu.
– společná příprava zeleniny a pak kreativní naložení do sklenice. Přinesu formičky na vykrájení srdíček, anďílků atd, ať je zelenina i na pohled krásná. A budete mít hned zdravé vánoční dárky.
– ochutnáte čerstvé i déle kvašené dobroty. Ve vlastní šťávě i v nálevu.

NA KURZ SI PŘINESETE JEN:
– zástěru, přezůvky, prkýnko a ostré nože – malý a velký (kvalitní nože a škrabky si můžete na kurzu zakoupit)

Z KURZU SI ODNESETE:
– naložené zelí s různými příchutěmi, se zeleninou na ozdobu – ve sklenici WECK na 850 ml.
volitelně můžete zakoupit:
– kvasící kuchařku od Kyselových
– různé velikosti sklenic na různé zeleniny, postupy a příležitosti
– pomůcky – škrabky, stěrky, vykrajovací formičky na zdobení …

Kurz může být samozřejmě i u vás ve vaši kuchyni. Struhadla, sklenice a vše potřebné přivezu s sebou.

Před kurzem s vámi budu ještě komunikovat mailem. 

Moc se na naše společné nakládání, tvůrčí atmosféru a na vás těším! 🙂

Doprovodné fotky

Odebírej náš newsletter

Posíláme tipy na nové kurzy, zajímavé a přínosné články. Informujeme o dění a vývoji projektu Naučmese.