Voňavý kváskový chléb snadno doma

8489950-profile.jpg

Hana Dědičová

Snad to nebude znít jako klišé, ale patřím k těm lidem, kteří hledali cestu z nemoci a začali nový život. Omezení ve stravě vyvolalo hledání nových potravin, to Více o lektorovi »

7905430-naucmese.jpg

Kurz teď nemá vypsaný termín

Nech nám svůj e-mail – dáš tak lektorovi podnět k vypsání nového termínu. Jakmile jej vypíše, dáme ti obratem vědět.

UPÉCT CHLÉB NENÍ VŮBEC TĚŽKÉ, KDYŽ VÍTE JAK NA TO, JE TO RADOST :)

Recept na chleba je bez hnětení, není potřeba ošatka ani pekárna. Snadno si ho upečete ve formě srnčího hřbetu nebo i v bábovce :) Vláčný vydrží až 5 dní. Připadá vám to jako zázrak? :) A co tohle:

Za těch několik let jsem nepotkala člověka, kterému by můj chleba nechutnal!!!

Cílem kurzu je prakticky Vás naučit, jaké suroviny jsou potřeba, kde je koupit, v jakém poměru je míchat, jak dlouho chléb péct a další triky pekařek. Budeme se učit zakládat kvásek (kypřící motor těsta) a starat se o něj. V době pečení chleba si budeme povídat o typech muk pro pečení a dalších možných přísadách (semínka, oříšky, koření).

Na kurz není potřeba nic dopředu zajišťovat. Suroviny a vše potřebné bude připraveno.

DOMŮ SI ODNESETE KVÁSKOVÝ CELOZRNNÝ CHLEBÍK :)

Co si vzít s sebou?

  • utěrku na transport čerstvě upečeného chlebu
  • malou uzavíratelnou skleničku na kvásek, který vám dám
  • cokoliv dalšího, co potřebujete k tomu, abyste se cítili dobře (absolvování kurzu s miminkem v šátku je možné :)

 V ceně semináře jsou zahrnuté všechny suroviny potřebné k upečení chleba a tištěné materiály. Celou dobu budete mít k dispozici vodu a nápoj ze zeleného ječmene.

Těší se na vás

Hanka

Doprovodné fotky

  • 9136110-img_20151119_100501.jpg
  • 8412150-img_20151119_102631.jpg
  • 3842100-img_20151119_151014.jpg
  • 6825660-naucmese-2.jpg

Odebírej náš newsletter

Posíláme tipy na nové kurzy, zajímavé a přínosné články. Informujeme o dění a vývoji projektu Naučmese.